-
- Konu Sahibi ananasmango
- #9.241
Maşallah canım artık netleşir kendi doktorun net şekilde söylerSelam kızlarbugün kontrole gittim kanama leke falan hepsi kesilde ama progestana devam edicem. Bebeğim uyuduğu için hareketlerini göremedik ama kalp atışını duyduk çok şükür benim haftam 13+6 ultrason 14+1 diyor. Kanamanın sebebi bebeğin eşinin önde olması ve yukarıya çıkmaya çalışmasıymış. Normal bir durummuş. Son olarak doktor 'kız görüyorum ama tabi belli olmaz' dedi cumartesi kendi doktoruma rendevun var bakalım o ne diyecek.
Çok sevindim canım sağlıkla kucağımıza alalım inşSelam kızlarbugün kontrole gittim kanama leke falan hepsi kesilde ama progestana devam edicem. Bebeğim uyuduğu için hareketlerini göremedik ama kalp atışını duyduk çok şükür benim haftam 13+6 ultrason 14+1 diyor. Kanamanın sebebi bebeğin eşinin önde olması ve yukarıya çıkmaya çalışmasıymış. Normal bir durummuş. Son olarak doktor 'kız görüyorum ama tabi belli olmaz' dedi cumartesi kendi doktoruma rendevun var bakalım o ne diyecek.
Maşallah canım..sağlıkla buyusunler.Selam kızlarbugün kontrole gittim kanama leke falan hepsi kesilde ama progestana devam edicem. Bebeğim uyuduğu için hareketlerini göremedik ama kalp atışını duyduk çok şükür benim haftam 13+6 ultrason 14+1 diyor. Kanamanın sebebi bebeğin eşinin önde olması ve yukarıya çıkmaya çalışmasıymış. Normal bir durummuş. Son olarak doktor 'kız görüyorum ama tabi belli olmaz' dedi cumartesi kendi doktoruma rendevun var bakalım o ne diyecek.
Ziya beye tedavi oldunuz mu? Sonuç nasıl?Evet Bahçeşehirde İstinye üniversite hastanesi Liv hospital / Ziya Kalem bey
Canım Ziya hocada tedavi görmüşsün öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah. Tedaviniz nasıl ilerledi nasıldı? Bende bu ay Ziya beyde başlayacağımBahçeşehir İstinye üniversite hastanesi liv Hospital / Ziya Kalem de tedavi görüyorum amh düşüktü 7 yumurtam oluyordu, ilk Ay bedenimi tanımak istedi işleyişi gördü ona göre tedavi uyguladı , 20 nin üstünde yumurtam oldu 18 i toplandı ilk deneme de pozitif gördük çok şükür , Ben kaygı bozukluğu olan biriyim ama hiç stres yapmadım Ziya hoca çok güzel moral motivasyon verdi her aşamada ve pozitife çok inandırdı
Ahh ne guzel zamanlar veraa bastan berı bılıyorum tebrık edıyorum cok mutlu oluyorum boyle okuyuncaSelam kızlarbugün kontrole gittim kanama leke falan hepsi kesilde ama progestana devam edicem. Bebeğim uyuduğu için hareketlerini göremedik ama kalp atışını duyduk çok şükür benim haftam 13+6 ultrason 14+1 diyor. Kanamanın sebebi bebeğin eşinin önde olması ve yukarıya çıkmaya çalışmasıymış. Normal bir durummuş. Son olarak doktor 'kız görüyorum ama tabi belli olmaz' dedi cumartesi kendi doktoruma rendevun var bakalım o ne diyecek.
Ziya hoca gerçekten çok ilgili ve sevecen bir insan ben normalde panik ve kaygı bozukluğu olan biriyim kendisinin pozitif enerjisi bana da geçti hiçbir aşamada olumsuz bir düşüncem olmadı. Tedaviyi de kişiye özel uyguluyor ben aşamalarımı yazayım size bu tabi bana uygulanandı sizde vücut işleyişinize göre farklı uygulanabilirCanım Ziya hocada tedavi görmüşsün öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah. Tedaviniz nasıl ilerledi nasıldı? Bende bu ay Ziya beyde başlayacağım
Progestanı kesmediysen ya da progesteron içeren ilaçlardan işte canım o iğneler yapıyo özellikle. Benim hiç bulantım yoktu 11.haftada sanki yeni gibi başladı doktor iğneyi kesti ve geçti. Plasentadan da üretildiği için bünyeye fazla geliyor bulantı kötü bir şey değil şuan korkma canımKizlar benim bugun 14+1 sag ve sol kasigimda agri oluyor tedaviyle birlikte kistlerim olustu biri baya buyuk hatta 6cm sanirim onlar agri yapiyir lekenmem kesildi 1 haftadir yok cok sukur ama ben hala her wc ye gidince korkuyorum benim 7 ve 8 de mide bulantim olmustu hic kusma olmadi ama sonra gecmisti simdi 2 gundur aksamlari midem bulaniyor
Prigestoran dozunu dusurdu ya o okadar korkutmuyor benide yumurtaliklarima kasigima agri giriyor dayanilmicak gibi degil ama insanin kafasina takiliyor bide yine sanki bole mercimek kadar leke geldi tam emin degilim artik paranayok oldumProgestanı kesmediysen ya da progesteron içeren ilaçlardan işte canım o iğneler yapıyo özellikle. Benim hiç bulantım yoktu 11.haftada sanki yeni gibi başladı doktor iğneyi kesti ve geçti. Plasentadan da üretildiği için bünyeye fazla geliyor bulantı kötü bir şey değil şuan korkma canım
Haklısın canım hepimiz çok korkuyoruz ama sağlıkla doğacaklar inşallahPrigestoran dozunu dusurdu ya o okadar korkutmuyor benide yumurtaliklarima kasigima agri giriyor dayanilmicak gibi degil ama insanin kafasina takiliyor bide yine sanki bole mercimek kadar leke geldi tam emin degilim artik paranayok oldum
Sağol canım benim Allah razı olsunnAhh ne guzel zamanlar veraa bastan berı bılıyorum tebrık edıyorum cok mutlu oluyorum boyle okuyunca
Yaa ne güzel maşallahDoktorumla konuştum fetal dna sonucuna göre kızım oluyormuş10. Haftadan beri erkeğe benziyor demişlerdi demek değişiyormuş