- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #9.261
Ya benimki kıpır kıpır kollar bacaklar durmuyor hareketli bir kızmış meğerse evetYaa ne güzel maşallaherkek bebekler hareketi az kizlar daha hareketli oluyormuş ultrasonda bizim daha belli değil
Bizde pek kıpırtı yok 11 hafta daha erken ondanmi acabaYa benimki kıpır kıpır kollar bacaklar durmuyor hareketli bir kızmış meğerse evet
Maşallah canım ..sağlıkla gelsinDoktorumla konuştum fetal dna sonucuna göre kızım oluyormuş10. Haftadan beri erkeğe benziyor demişlerdi demek değişiyormuş
Ben 10.haftadan beri baya hareketli görüyorum. Son gittiğimde 12+4’tü kolunu yukarıya kaldırıp indiriyorduBizde pek kıpırtı yok 11 hafta daha erken ondanmi acaba
Ultrasona gidince bazen uyuyo olablir Ler..bende geçen hafta gittim kipirdamiyordu ..dün gene gittim hareket ediyor du..Bizde pek kıpırtı yok 11 hafta daha erken ondanmi acaba
Maşallah canımm sağlıkla gelsin prensesDoktorumla konuştum fetal dna sonucuna göre kızım oluyormuş10. Haftadan beri erkeğe benziyor demişlerdi demek değişiyormuş
Canım aç mı gidiyosun kontrole? Çikolata ya da tatlı birşeyler yiyip öyle gitBizde pek kıpırtı yok 11 hafta daha erken ondanmi acaba
Sabah kahvalti yapıp gitmiştim aslında çikolata yemek aklıma gelmedi hiçCanım aç mı gidiyosun kontrole? Çikolata ya da tatlı birşeyler yiyip öyle git
Yaa yavrum uyuyormuyduki,Ultrasona gidince bazen uyuyo olablir Ler..bende geçen hafta gittim kipirdamiyordu ..dün gene gittim hareket ediyor du..
Sadece biraz babası gibi tembel sanki
13.haftada takla atıyor demişti arkadaşım iki hafta sonraya randevu aldım hemenBen 10.haftadan beri baya hareketli görüyorum. Son gittiğimde 12+4’tü kolunu yukarıya kaldırıp indiriyorduUyurken denk geliyorsunuzdur bence
Çikolata bisküvi şekerli şeyler ve türk kahvesi hangisine imkanın varsa gitmeden ye iç canım farkı izle sonraSabah kahvalti yapıp gitmiştim aslında çikolata yemek aklıma gelmedi hiç
Ben perşembe günü gittiğimde uyuyordu hareketlerini göremedim. Bugün yine randevum var eşime diyorum gitmeden önce iyice dürtücem uyansın ufaklıkÇikolata bisküvi şekerli şeyler ve türk kahvesi hangisine imkanın varsa gitmeden ye iç canım farkı izle sonra
Dürt canım gör hareketlerini uyanıkken durmuyolar zaten yerlerindeBen perşembe günü gittiğimde uyuyordu hareketlerini göremedim. Bugün yine randevum var eşime diyorum gitmeden önce iyice dürtücem uyansın ufaklık
Fetal DNA testi .. kromozom Lara mi bakiyor..yoksa genel kontrol muDoktorumla konuştum fetal dna sonucuna göre kızım oluyormuş10. Haftadan beri erkeğe benziyor demişlerdi demek değişiyormuş
Bnde uyuyor olma ihtimalini bilmiyordum geçen hafta ki komtrolde ee bu hareket etmiyor dedim..doktor uyuyor olablir mi dedi..hmm demek ki uyuyor dedimYaa yavrum uyuyormuyduki,bizimde babamız tembel çektiyse demek bende daha ufak diye düşünüyordum ayakları ince bacaklarini net gördük ama minicik
Bana da geçen hafta erkek demişlerdi bu hafta önündeki çıkıntı aşağı doğru eğilmiş kız dedi haftaya daha net belli olurmuş. Seninki gibi benimkinin de eller ayaklar hiç durmuyordu doktorun görüntü almasına izin vermediDoktorumla konuştum fetal dna sonucuna göre kızım oluyormuş10. Haftadan beri erkeğe benziyor demişlerdi demek değişiyormuş
Kromozomlara bakılıyor. Patau sendromu (Trizomi 13), Edwards sendromu (Trizomi 18) veya Down sendromu (Trizomi 21) ve nadir görülen diğer tüm kromozomal anomalilere bakılıyormuş. Bir tanıdığım bebeğimi trizomi 18 yüzünden 5 aylıkken aldırmak zorunda kaldı. Ultrasonda ancak ilerleyen vakitlerde görülüyor o da görülürse. Bununla doğan bebekler en fazla 1 yıl yaşıyormuş çok korktuğum için aklımda soru işareti kalmasını istemedim. İkili, Üçlü, dörtlü tarama testlerini de yaptırmaya gerek kalmıyorFetal DNA testi .. kromozom Lara mi bakiyor..yoksa genel kontrol mu
Merhaba canım ..benim de bazen karnında kasılma.. hafif sancı ve kasık ağrısı oluyorKızlar merhaba 12+2 olduk bugün gece karnımda bi acıma hissettim kısa süreli sonra geçti bazende kasık ağrım oluyo ama hafif tabi insanın aklına hemen kötü şeyler geliyor aranızdan benim gibi olan varmı