- 6 Şubat 2016
- 2.675
- 2.604
- 33
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.581
Ya tabi ki beklenmez benim doktorum 10.haftaya kadar her hafta gel dedi içim rahat etsin diyeMerhaba kızlar nasıl gidiyor hamişlik biz bugün 7+4 olduk ama içim içimi yiyor cumartesi günü bi hastahaneye randevu aldım bakalım inşallah herşey yolundadır Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsinkendi doktorum 21 aralıkta gel dedi ama ben tabiki 1 ay nasıl beklerim 2 aralıkta başka birine gidicem en azından muayene etsin bi
Ah canım çok geçmiş olsun şu her anlamda önemli hani sadece gebelik için değil hepimizin günlük sekiz bardak falan su içmemiz gerekiyor baba doktorlar bunu 2 lt’den aşağıya içme diyorlar kendimi zorluyorum her gün 2,5 litre içmeye çalışıyorum inşallah her şey yolundadır kendine dikkat et canımKızlar başıma neler geldiGöz kapaklarım şişti her yerim kaşıntı tuttu mafoldum. Gece 1de acile gittik sabah 5te çıktık. Çok şükür bebek iyi bunun sebebi çok ilginç susuz kalmış olmammış. O kadar su içmeme rağmen çocuğa yetişememiş vücut. Ne büyük Rabbim uyarı verdiriyor. Serum verdiler şimdi de kötüyüm daha toparlamadım gözlerim şiş kabarık vücudum. Yani vücutta bi kızarıklık kaşıntı olursa susuz kalmış olabilirmişiz
Evet gerçekten daha önce 6 + 3’de kaybetmiştim ister istemez içim içimi yiyor hep mesela bugüne kadar kahverengi lekelenmelerin ve kaşık ağrılarım oluyordu bugünden itibaren ne ağrım var ne lekelenmem var onları arar oldum o şekle girdim yaniYa tabi ki beklenmez benim doktorum 10.haftaya kadar her hafta gel dedi içim rahat etsin diyeÖzellikle daha önceden kaybı olanlar için beklemek çok zor
Merhaba bende transferin 7. Gunudeym ara ara kasik ağrım oluyor bazen belime vuruyor acaba gebelik belirtisi olabilir miEvet gerçekten daha önce 6 + 3’de kaybetmiştim ister istemez içim içimi yiyor hep mesela bugüne kadar kahverengi lekelenmelerin ve kaşık ağrılarım oluyordu bugünden itibaren ne ağrım var ne lekelenmem var onları arar oldum o şekle girdim yani
Canım bunlar belirti olabilir de olmayabilir de. Bu aşamada insan vücudunu çok dinliyor tabi çook normal bu ama kiminde hiç belirti olmuyor pozitif görüyor kiminde her belirti var negatif görüyor. O yüzden şu şu şu kesin belirtidir diyemiyor insan. Benim yerleşme kanamam olduğunda bile hemşire net bir şey söyleyemeyiz, yerleşme de olabilir adet de demiştiMerhaba bende transferin 7. Gunudeym ara ara kasik ağrım oluyor bazen belime vuruyor acaba gebelik belirtisi olabilir mi
Merhaba canımMerhaba kızlar nasıl gidiyor hamişlik biz bugün 7+4 olduk ama içim içimi yiyor cumartesi günü bi hastahaneye randevu aldım bakalım inşallah herşey yolundadır Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsinkendi doktorum 21 aralıkta gel dedi ama ben tabiki 1 ay nasıl beklerim 2 aralıkta başka birine gidicem en azından muayene etsin bi
kesinliklee 75b kullanırım şuan 80byi zorluyorKızlar ben de bir şey sorayım. Sutyenleriniz dar gelmeye başladı mı?
Merhaba olabilir canım ama çok belirti arama belirtisi olmadan gebelik oluşanlarda var benim 9. Günü lekelenme gelmişti korkmuştum ama çok şükür hamileyim Allahım sanada nasip etsin müjdeli haberler almayı nasip etsin inşallah bekleyen herkeseMerhaba bende transferin 7. Gunudeym ara ara kasik ağrım oluyor bazen belime vuruyor acaba gebelik belirtisi olabilir mi
Oh maşallah canımmm ne mutlu hep böyle devam etsin çok sevindim inşallah kucağına aldığın günleri görmekte nasip olurMerhaba canımbiz de 9+3teyiz. Çarşamba randevum var inşaallah. Şimdilik öyle böyle gidiyoruz çok şükür
Çok teşekkür ederim canım çok şükür bugün toparladım biraz hamdolsunAh canım çok geçmiş olsun şu her anlamda önemli hani sadece gebelik için değil hepimizin günlük sekiz bardak falan su içmemiz gerekiyor baba doktorlar bunu 2 lt’den aşağıya içme diyorlar kendimi zorluyorum her gün 2,5 litre içmeye çalışıyorum inşallah her şey yolundadır kendine dikkat et canım
Tam dar diyemem ama hiç boşluk kalmadı nerdeyse bir iki haftaya içlerine giremem muhtemelenKızlar ben de bir şey sorayım. Sutyenleriniz dar gelmeye başladı mı?
Kızlar ben de bir şey sorayım. Sutyenleriniz dar gelmeye başladı mı?
Yemekle alakası olduğunu düşünmüyorum ben de. Çünkü kilomda değişiklik yok ama karnım dediğin gibi sanki dört aylıkhem nasıl sızısı da cabası
benim pantolonlarım bile olmuyor artık 4-5 aylık hamile gibi görünüyorum
yediklerime dikkat etmeme rağmen
hep progestanın suçu demi
Benim aynı sadece benim göğüslerde hep ağrı varKızlar ben de bir şey sorayım. Sutyenleriniz dar gelmeye başladı mı?
Yaa ağrı bende de var ama sabah kalktığım zaman oluyor genelde gün içinde öyle çok ağrı yok. Büyüme de gözle görülür bir değişiklik yok ama ölçü olarak büyümüş.Benim aynı sadece benim göğüslerde hep ağrı var
Evet bi doygunluk var kuzum bendede ama tam anlayamıyorumYaa ağrı bende de var ama sabah kalktığım zaman oluyor genelde gün içinde öyle çok ağrı yok. Büyüme de gözle görülür bir değişiklik yok ama ölçü olarak büyümüş.
Bnde 7+5 oldum randevim 7 Aralık doktorum iki hafta da bir geleceksin dedi ..ama acaba kalbi hala atiyor mu diye düşünmeden edemiyorum ..bugün kalkıp başka doktora gidecektim ..sonra dedim otur iki hafta işte daha ne istiyorsun..zaten birşey olacaksa müdahalede edememMerhaba kızlar nasıl gidiyor hamişlik biz bugün 7+4 olduk ama içim içimi yiyor cumartesi günü bi hastahaneye randevu aldım bakalım inşallah herşey yolundadır Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsinkendi doktorum 21 aralıkta gel dedi ama ben tabiki 1 ay nasıl beklerim 2 aralıkta başka birine gidicem en azından muayene etsin bi