- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.601
Fazla değil goguslerde büyüme var ama bariz değil.Kızlar ben de bir şey sorayım. Sutyenleriniz dar gelmeye başladı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazla değil goguslerde büyüme var ama bariz değil.Kızlar ben de bir şey sorayım. Sutyenleriniz dar gelmeye başladı mı?
Gece yatmadan iki tane kullanıyorsunKızlar ben bileklik vs. İyi gibi gelmişti ama yok artık mide bulantılarım fazlaca artmaya başladı doktorum prilam iç çok zorda kalınca ddi ama nss kullancğmı söylemedi tam olarak kullananlar yazabilir mi nasıl kullandğınıızı
Doktorunuz tanı olarak gebelik girişi yaptıktan sonra sizi bağlı olduğunuz sağlık ocağından aradılar mı?
Beni geçen sefer 6.haftada aramışlardı. 9 hafta olacak ses yoksağlık ocağı kalp atışından sonra kaydediyoruz dedi
kalp atışı duyulmadan takibe almıyorlarmış
Ben ilaç yazdırmaya gittiğimde gebelik girişi alındı ..kan tahlili ve idrar tahlili istemişlerdi..5 haftalık di o zaman ..Doktorunuz tanı olarak gebelik girişi yaptıktan sonra sizi bağlı olduğunuz sağlık ocağından aradılar mı?
Beni ebe çağırdı gittim bugün kayıt etti hatta tetenoz aşısı için gün verdi 9 şubatta gel ddi işte hafta hesabı yapıp.Doktorunuz tanı olarak gebelik girişi yaptıktan sonra sizi bağlı olduğunuz sağlık ocağından aradılar mı?
Progestan gerçekten karın şişliği yapıyor ben normal giyinemedim karın hassasiyeti oldu rahat edemedim hamile iç giyim ve pantolon tarzı şeyler giyiyorum daha çok küçük bebisimiz ama başladık hamile reyonlarina bakabilirsin LCW de var çok rahat hamile taytlarida var evde falan iyi oluyorbir de kızlar nereden giyinicez biz
bol bol elbiseler özel pantolonlar lazım
Tetanoz aşısı olmak zorunda mıyız canım ne için yapılıyor ?Beni ebe çağırdı gittim bugün kayıt etti hatta tetenoz aşısı için gün verdi 9 şubatta gel ddi işte hafta hesabı yapıp.
Doktorum perşembe günü gebelik girişi yapmış daha gerçi. Beni unutmazlar inşBeni ebe çağırdı gittim bugün kayıt etti hatta tetenoz aşısı için gün verdi 9 şubatta gel ddi işte hafta hesabı yapıp.
Google amcanın cevabı Özellikle gebelik döneminde tetanoz anne ve bebeğin yaşamını ciddi ölçüde tehdit edebilir. Bu nedenle anne ve bebeği korumak için tetanoz aşısı yapılması gerekir. Tetanoz aşısı olan anneden bebeğe geçen antikorlar hem gebelik döneminde hemde doğumdan sonra bebeği korur. Ameliyatta kullanılanılan aletlerde bile risk varmış korumak için gerekliTetanoz aşısı olmak zorunda mıyız canım ne için yapılıyor ?
Hiç duymamıştım ondan merak ettim asilara karşı bakış açım değişti birazda malum sebeplerden dolayı...çok sağol canım bende araştırayım birazGoogle amcanın cevabı Özellikle gebelik döneminde tetanoz anne ve bebeğin yaşamını ciddi ölçüde tehdit edebilir. Bu nedenle anne ve bebeği korumak için tetanoz aşısı yapılması gerekir. Tetanoz aşısı olan anneden bebeğe geçen antikorlar hem gebelik döneminde hemde doğumdan sonra bebeği korur. Ameliyatta kullanılanılan aletlerde bile risk varmış korumak için gerekli
Araştır canım ama herkese yapılıyor benim şuana kdr hamile kalan tüm arkdşlarıma yapıldı zaten ebe seni bilgilendirirHiç duymamıştım ondan merak ettim asilara karşı bakış açım değişti birazda malum sebeplerden dolayı...çok sağol canım bende araştırayım biraz
Benimde öyle canım çok bişey yokYaa ağrı bende de var ama sabah kalktığım zaman oluyor genelde gün içinde öyle çok ağrı yok. Büyüme de gözle görülür bir değişiklik yok ama ölçü olarak büyümüş.
Ah canım aynı ben gibisinn gerçekten benimki 1 ay sonra çağırdı öyle olmasa gitmezdim başka doktora bende 12 gün sonrasına aldım oda 2 aralığa denk geliyor bakalım Allahım ayarlamıştır sağlıkla büyüsünler inşallahBnde 7+5 oldum randevim 7 Aralık doktorum iki hafta da bir geleceksin dedi ..ama acaba kalbi hala atiyor mu diye düşünmeden edemiyorum ..bugün kalkıp başka doktora gidecektim ..sonra dedim otur iki hafta işte daha ne istiyorsun..zaten birşey olacaksa müdahalede edemem
Allah'ım yavruları mizi korusun
Benide kalp atışından sonra kayıt aldılar tahlil yaptılar sma yapmadılar ilk gebeliğimde verdiğim için canım hayırlısı bakalımBen ilaç yazdırmaya gittiğimde gebelik girişi alındı ..kan tahlili ve idrar tahlili istemişlerdi..5 haftalık di o zaman ..
Var var olmaz mı ama benimki kusturmuyor işte o çok rahatsız ediyorEvet bi doygunluk var kuzum bendede ama tam anlayamıyorum sende mide bulantısı yok dimi
Beni kimse aramadı. Kalp atışından sonra doktorum kan ve idrar tahlili istedi onun için sağlık ocağına gitmiştim o zaman kayıt yaptık canımDoktorunuz tanı olarak gebelik girişi yaptıktan sonra sizi bağlı olduğunuz sağlık ocağından aradılar mı?
Beni geçen sefer hemen aramışlardı. Doktorum hiç bir tahlil de istemediBeni kimse aramadı. Kalp atışından sonra doktorum kan ve idrar tahlili istedi onun için sağlık ocağına gitmiştim o zaman kayıt yaptık canım
Ayyyy evet benimde öyle doktorumda ilaç önermiyor çok çok öldüm bittim dersen anca öyle diyor anlamadım ben bu işten bşyVar var olmaz mı ama benimki kusturmuyor işte o çok rahatsız ediyor