- 13 Mart 2015
- 152
- 172
- 34
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.561
Bizde var kan uyuşmazlığı, Kanamam olunca yarım doz Rhogam yaptılar bana her ihtimale karşıBu arada eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı? Ben bi de kan uyuşmazlığı iğnesi vurulcaktım hastanede öyle dediler doktor ben sonra yapcam onu dedi ne alaka anlamadım
Bakmadı canım büyüklüğe daha minik diye herhaldeBebeğin büyüklüğü ne çıktı peki
Geçmiş olsun canım biz de dikkat edelim bariKızlar başıma neler geldiGöz kapaklarım şişti her yerim kaşıntı tuttu mafoldum. Gece 1de acile gittik sabah 5te çıktık. Çok şükür bebek iyi bunun sebebi çok ilginç susuz kalmış olmammış. O kadar su içmeme rağmen çocuğa yetişememiş vücut. Ne büyük Rabbim uyarı verdiriyor. Serum verdiler şimdi de kötüyüm daha toparlamadım gözlerim şiş kabarık vücudum. Yani vücutta bi kızarıklık kaşıntı olursa susuz kalmış olabilirmişiz
Bana da yapcaklardı doktor 12. Haftada yapcaz dedi vazgeçtimBizde var kan uyuşmazlığı, Kanamam olunca yarım doz Rhogam yaptılar bana her ihtimale karşı
Seninle benim aynı gidiyordu canim ben de kalp atisini duydum cuma günü ama bebeği olcmedi . Ben de de aşırı idrara çıkma var hatta bazen kaçırıyorum bile . Doktor idrar tahlili istedi. Sonuçlarımi gönderdim bakalım doktora. Kendim baktım da lökosit değerim 3+ yazıyor enfeksiyon demekmiş. Böyle enfeksiyon olunca doktor ne veriyor bilmiyorum. Sen de hiç stres yapma ben inanıyorum bebeklerimizi alcaz kucagimizakalp atışınıda duymadık haftaya duyarız dedi
yeni bir korku sardı
Ben bulantı için hap aldığımdan beri çok iyiyim. Direndim 1 hafta ilaç almamak için ama bir anlamı yokmuşİyi akşamlar kizlar...
Bulantı durumlariniz nasil..
Hangi hap isim nedr..Ben bulantı için hap aldığımdan beri çok iyiyim. Direndim 1 hafta ilaç almamak için ama bir anlamı yokmuş
Prilam. Gece yatmadan 2 kere içiyorum. Sabah da 1 tane. Sabah içmeye başlayınca işe yaramıyor o kadarHangi hap isim nedr..
Ben hap olarak prillam kullandım aynı gene bulantı dewam etti..
Artık kusturuyor ..gunde ,3 defa cikarmak zorundayım..
Ya benim doktorum önermiyor çok zorda kalırsan dedi neden öle dedi acabaBen bulantı için hap aldığımdan beri çok iyiyim. Direndim 1 hafta ilaç almamak için ama bir anlamı yokmuş
Benim genelde akşamüstü başlıyor ama kusturmuyor sadece bulantıİyi akşamlar kizlar...
Benim de doktorum önerdi. Zaten akşamdan içmek önemli dediğim gibi bulandığında içince bir işe yaramıyorYa benim doktorum önermiyor çok zorda kalırsan dedi neden öle dedi acaba
Valla ben 7. Haftadayım tüm ilaçları bıraktırdı doktor sadece progestan fitil kullanacakmışım 12. Haftaya kdr kadarArkadaşlar PREDNOL ilacını ne zaman biraktiriyor doktorlar bir bilginiz var mı ? Bende çarpıntı yapıyor sanki zaten yan etkileri olarak varmış
Bnde kullandım bir gün baktım gene bulanıyor dedim bari icminPrilam. Gece yatmadan 2 kere içiyorum. Sabah da 1 tane. Sabah içmeye başlayınca işe yaramıyor o kadar
Benimde gündüz çok oluyor sabah kalkinca başlıyor kusturmuyor ama çok halsiz hissediyorum başım dönüyor bazen sizdede öylemi akşamları daha iyi hissediyorum kendimi doktor kötü olursan ilaç veririm dedi ama biraz daha dayanmayi düşünüyorum geçer inşallahİyi akşamlar kizlar...
Benim de kusmadigim da sürekli hissi oluyor hep kötü oluyorum ..o yüzden kusunxa biraz rahatlıyorumBenim genelde akşamüstü başlıyor ama kusturmuyor sadece bulantı
Ben transfer günü bıraktım ..Arkadaşlar PREDNOL ilacını ne zaman biraktiriyor doktorlar bir bilginiz var mı ? Bende çarpıntı yapıyor sanki zaten yan etkileri olarak varmış
Baş donmesi yok şükür ..Benimde gündüz çok oluyor sabah kalkinca başlıyor kusturmuyor ama çok halsiz hissediyorum başım dönüyor bazen sizdede öylemi akşamları daha iyi hissediyorum kendimi doktor kötü olursan ilaç veririm dedi ama biraz daha dayanmayi düşünüyorum geçer inşallah
Bana biraktirmadilar zaten bir sürü ilaç içiyoruz tadı da zehir gibi hiç sevmiyorumBen transfer günü bıraktım ..
Valla ben 7. Haftadayım tüm ilaçları bıraktırdı doktor sadece progestan fitil kullanacakmışım 12. Haftaya kdr kadar
Ben progestan dex, dekort, progestan fitil ve oksapar kullanıyordum 7. Haftadayım artık sadece fitille devam edeceğim günde 3 kereBen de hiç bulantı olmadı
Ne kullanıyordun ki ilaç olarak
Progestanı ilk günden beri kullanıyorum günde kaç dediler senin için