- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.401
Kese gördükten 1 hafta sonda bnde basaldi ..Bende hiç belirti yok çok mu erken acaba mide bulantısı olmasın diye hep dua ediyorumdun zaten yarın kese göreceğiz inşallah bir mi iki mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese gördükten 1 hafta sonda bnde basaldi ..Bende hiç belirti yok çok mu erken acaba mide bulantısı olmasın diye hep dua ediyorumdun zaten yarın kese göreceğiz inşallah bir mi iki mi
Ton balığı yenileblir mu acaba ..Canım ebe söyledi bana asıl beyin gelişimi şuan gerçekleşiyomuş ya balık ye ya da komplek bi takviye kullan dedi. Ben hiç balık sevmem yiyemem imom marka kullanıyodum hamileler için olanı şimdi alternatif bakıcam
Onu hiç bilmiyorum canım yağlı balık haftada 2 yenecekmiş ama ayrıntı sormadımTon balığı yenileblir mu acaba ..
Canım ben pregnacare kullanıyorum ama kutusunu attım içinde omega var mı hatırlamıyorum bir sürü şey var amaOnu hiç bilmiyorum canım yağlı balık haftada 2 yenecekmiş ama ayrıntı sormadım
Baktım şimdi canım omega3 varmış teşekkür ederim doktoruma sorucam gittiğimde İşte o takviye yerine beslen dediği için direk öneride bulunmuyo ben böyle marka öğrenip bunu kullansam olur mu diycem Balıkla aramız iyi değil ayda bir o da biraz zorla yersem olurCanım ben pregnacare kullanıyorum ama kutusunu attım içinde omega var mı hatırlamıyorum bir sürü şey var ama
Ahh keşke bnde uyusam ..bnde gece bile zorla uyuyorum ve sürekli uyanuyorjm ..halsizlik var ama uyku asla ..Benim öyle saçma şeylerden midem bulanıyorki. Şalımı bağlıyorum iğne boğazıma baskı yapınca o bile midemi bulandırıyor. Geçen tavuk doğrarken bulandı k.validemi çağırdım o tamamladı. Kussam rahatlıcam ama o kusturmayan bulantı çok fena. Çubuk krakerle bastırmaya çalışıyorum. Bir de beni en çok zorlayan bu halsizlik ve devamlı uyuma isteği.
Yemek yaparken kokudan hassasiyet olduğu için bulniyor..Benim öyle saçma şeylerden midem bulanıyorki. Şalımı bağlıyorum iğne boğazıma baskı yapınca o bile midemi bulandırıyor. Geçen tavuk doğrarken bulandı k.validemi çağırdım o tamamladı. Kussam rahatlıcam ama o kusturmayan bulantı çok fena. Çubuk krakerle bastırmaya çalışıyorum. Bir de beni en çok zorlayan bu halsizlik ve devamlı uyuma isteği.
Benim canım kızlarım aklımdakileri nasıl cevaplıyorsunuz Evet bunun hafif hali yaşanmaya başladı aramızdaki hafta farkından muhtemelen yani ilerleyebilir benimki de bi de bulantı öncesi ağzım tükürük doluyo sanki. Böyle minicik bi bel ağrısı ya da rahatsızlık hissetsem çok hafif bulantı oluyoBenim öyle saçma şeylerden midem bulanıyorki. Şalımı bağlıyorum iğne boğazıma baskı yapınca o bile midemi bulandırıyor. Geçen tavuk doğrarken bulandı k.validemi çağırdım o tamamladı. Kussam rahatlıcam ama o kusturmayan bulantı çok fena. Çubuk krakerle bastırmaya çalışıyorum. Bir de beni en çok zorlayan bu halsizlik ve devamlı uyuma isteği.
Ya gece uyumamak zor ama gündüz sürekli uyumak da zor. Kolumu kaldırmaya mecalim olmuyor resmen. Ruh gibi dolanıyorum ortalıkta. Yine buna da şükür Allah beterinden korusunAhh keşke bnde uyusam ..bnde gece bile zorla uyuyorum ve sürekli uyanuyorjm ..halsizlik var ama uyku asla ..
Biz sizin için önden gidip ne var ne yok kontrol ediyoruzBenim canım kızlarım aklımdakileri nasıl cevaplıyorsunuz Evet bunun hafif hali yaşanmaya başladı aramızdaki hafta farkından muhtemelen yani ilerleyebilir benimki de bi de bulantı öncesi ağzım tükürük doluyo sanki. Böyle minicik bi bel ağrısı ya da rahatsızlık hissetsem çok hafif bulantı oluyo
Amin canım..hayırlısı ile sağlıkla ilerlesinde..hepsi geçecek insalahYa gece uyumamak zor ama gündüz sürekli uyumak da zor. Kolumu kaldırmaya mecalim olmuyor resmen. Ruh gibi dolanıyorum ortalıkta. Yine buna da şükür Allah beterinden korusun
İnşaallah canım. Şu 9 ay bulantı çekenlerden olmayalım daAmin canım..hayırlısı ile sağlıkla ilerlesinde..hepsi geçecek insalah
Veramm yaa Gerçekten öyle inşallah doğum taktikleri verdiğin günlere de geliriz sağlıklaBiz sizin için önden gidip ne var ne yok kontrol ediyoruz
Herkes bişe diyo şaştım vallaCanım ebe söyledi bana asıl beyin gelişimi şuan gerçekleşiyomuş ya balık ye ya da komplek bi takviye kullan dedi. Ben hiç balık sevmem yiyemem imom marka kullanıyodum hamileler için olanı şimdi alternatif bakıcam
İnşaallah canım inşaallah hepimizin su gibi geçen rüya gibi unutulmayacak sağlıklı ve kolay doğumları olurVeramm yaa Gerçekten öyle inşallah doğum taktikleri verdiğin günlere de geliriz sağlıkla
15 gün önce yaşadım bu heyecanı tek mi çift miBende hiç belirti yok çok mu erken acaba mide bulantısı olmasın diye hep dua ediyorumdun zaten yarın kese göreceğiz inşallah bir mi iki mi
Teşekkür ederim canım bakıcam hepsineHerkes bişe diyo şaştım valla
Efa mom dan da memnunlar araştır istersen
Bide elenetal ı iyi diye duymuştum
Aminn canım benimm çok sağlıklı geçsin her adımımızİnşaallah canım inşaallah hepimizin su gibi geçen rüya gibi unutulmayacak sağlıklı ve kolay doğumları olur
Hayır yasaklar listesinde oTon balığı yenileblir mu acaba ..