2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar nasılsınız ..bulantilariniz başladı mı ..benim sürekli bulantı hissim var ama en çok sudan miden bulaniyor..su içemiyorum
Yemin ederim aynısını sorcaktım su içtikten sonra midesi bulanan var mı diycektim Bi sabah kahvaltısı sonrası öğürdüm bugün bi de her su içtiğimde bi bulantı oluyo diyodum acaba gaz mı var midemde ondan mı oluyo yoksa hamilelik etkisi mi

Merhaba kizlar nasılsınız ..bulantilariniz başladı mı ..benim sürekli bulantı hissim var ama en çok sudan miden bulaniyor..su içemiyorum
Ben 7.hafta itibariyle doktor önerisiyle prilam dr kullanmaya başladım. 6. Haftada başladı kullanmadığım o 1 hafta mahvoldum. Gece yatmadan 2 tane içiyorum

En ihityac olan su ya o yüzden ilk önce ondan bulandi diyorum inşallah hayırlı ile güzel çe geçer ..

Ben 7.hafta itibariyle doktor önerisiyle prilam dr kullanmaya başladım. 6. Haftada başladı kullanmadığım o 1 hafta mahvoldum. Gece yatmadan 2 tane içiyorum
Bnde yarın kalp atisi için gideceğim ..inşallah duyarsam mide bulnatisi için ilaç sorarrim ..aynen bnde de 6. Haftada var gibiydi gittikçe yoğunlaştı

Vinalac diye karışık bir takviye var trendyoldan yorumlarına bakabilirsiniz
İçinde folik asit probiyotik ve vitaminler vaar aynı zamanda zencefil olduğu için mide bulantısı yapmıyormuş
Ben sipariş verdim yarın gelecek

Kızlar folik asit ve omega3 içeren hamileler için olan hangi takviyeleri kullanıyorsunuz? Doktoruma sorucam önerdiklerinizi

Ben decavit kullanıyorum ama OMEGA içermiyor tüp bebek doktorunu bırakınca bu da degisecek sanırım
Belki değişmez canım ben içinde özellikle iyot folik asit gibi şeyler içeren bişey istiyorum. Doktorum da beslenerek al diyo ama balık yiyemiyorum cidden sevmiyorum belki cevizdeki yeterli olur balık gitmiyo ben de. Kaç tane ceviz yersem günlük omega3 alabilirim diye sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…