- 19 Haziran 2018
- 462
- 361
- 32
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.381
Ayyy evet hahahahAY OLMASIN LÜTFEN
PAROL İÇECEĞİNE MUSKA YAZDIR DİYE CAPSLER DÖNÜYOR YA HEP
Evet parol etkisiz gerçekten ..Benimde bu zamana kdr ilkkez dün oldu parol iç dedi doktorum ama dayandım içmedim gece hala devam etseydi içecektim ama parolda fayda etmiyor bende ondan hiç içmesem daha iyi ddm
Yemin ederim aynısını sorcaktım su içtikten sonra midesi bulanan var mı diycektimMerhaba kizlar nasılsınız ..bulantilariniz başladı mı ..benim sürekli bulantı hissim var ama en çok sudan miden bulaniyor..su içemiyorum
Ben 7.hafta itibariyle doktor önerisiyle prilam dr kullanmaya başladım. 6. Haftada başladı kullanmadığım o 1 hafta mahvoldum. Gece yatmadan 2 tane içiyorumMerhaba kizlar nasılsınız ..bulantilariniz başladı mı ..benim sürekli bulantı hissim var ama en çok sudan miden bulaniyor..su içemiyorum
En ihityac olan su ya o yüzden ilk önce ondan bulandi diyorumYemin ederim aynısını sorcaktım su içtikten sonra midesi bulanan var mı diycektimBi sabah kahvaltısı sonrası öğürdüm bugün bi de her su içtiğimde bi bulantı oluyo diyodum acaba gaz mı var midemde ondan mı oluyo yoksa hamilelik etkisi mi
Bende gün boyu sürüyor yine yiyiprjm ama zorlayarak kendimi ..Benim midem bu saatlerde anca kendine geliyor bşyler yemeye başlıyorum güzelce bunada şükür
Bnde yarın kalp atisi için gideceğim ..inşallah duyarsam mide bulnatisi için ilaç sorarrim ..aynen bnde de 6. Haftada var gibiydi gittikçe yoğunlaştıBen 7.hafta itibariyle doktor önerisiyle prilam dr kullanmaya başladım. 6. Haftada başladı kullanmadığım o 1 hafta mahvoldum. Gece yatmadan 2 tane içiyorum
İşe yaradımı ilaç canım bende cuma gidicem doktora söyleyeceğimBen 7.hafta itibariyle doktor önerisiyle prilam dr kullanmaya başladım. 6. Haftada başladı kullanmadığım o 1 hafta mahvoldum. Gece yatmadan 2 tane içiyorum
Bende bide ağız kuruluğu var ve ağzımın tadı çok kötü gibi sürekli oda etkiliyorBende gün boyu sürüyor yine yiyiprjm ama zorlayarak kendimi ..
İlk 3 ay omega3 önerilmiyormuşKızlar folik asit ve omega3 içeren hamileler için olan hangi takviyeleri kullanıyorsunuz? Doktoruma sorucam önerdiklerinizi
Canım ebe söyledi bana asıl beyin gelişimi şuan gerçekleşiyomuş ya balık ye ya da komplek bi takviye kullan dedi. Ben hiç balık sevmem yiyemem imom marka kullanıyodum hamileler için olanı şimdi alternatif bakıcamİlk 3 ay omega3 önerilmiyormuş
Bende hiç belirti yok çok mu erken acaba mide bulantısı olmasın diye hep dua ediyorumdun zatenBnde yarın kalp atisi için gideceğim ..inşallah duyarsam mide bulnatisi için ilaç sorarrim ..aynen bnde de 6. Haftada var gibiydi gittikçe yoğunlaştı
Ben decavit kullanıyorum ama OMEGA içermiyor tüp bebek doktorunu bırakınca bu da degisecek sanırımKızlar folik asit ve omega3 içeren hamileler için olan hangi takviyeleri kullanıyorsunuz? Doktoruma sorucam önerdiklerinizi
Belki değişmez canım ben içinde özellikle iyot folik asit gibi şeyler içeren bişey istiyorum. Doktorum da beslenerek al diyo ama balık yiyemiyorum cidden sevmiyorum belki cevizdeki yeterli olur balık gitmiyo ben de. Kaç tane ceviz yersem günlük omega3 alabilirim diye sorucamBen decavit kullanıyorum ama OMEGA içermiyor tüp bebek doktorunu bırakınca bu da degisecek sanırım
Aynen bnde de var ..Bende bide ağız kuruluğu var ve ağzımın tadı çok kötü gibi sürekli oda etkiliyor
Bnde decavit kullniyorum ..tüp bebek doktorum folic asit verdi ..ama.kadin doğum doktorum decavit kullan içinde zaten folit var dedi foliti biriaktimBen decavit kullanıyorum ama OMEGA içermiyor tüp bebek doktorunu bırakınca bu da degisecek sanırım