2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar bir şey sorucam size. Bugün 7 haftalık. Ama özellikle son haftada karnım aşırı şişti hiçbir pantolonum kapanmıyor işe giderken ne giyeceğimi şaşırdım 2 kg almış gözüküyorum tartıda. Bu neden olur ya :KK43:
Şu an benim karnım da öyle 18 eylülden beri ilaç iğne ne varsa kullanıyorum muhtemelen onlar şişiriyor. Çünkü rahim daha o kadar büyümedi sonuçta. Muhtemelen ilaçların etkisi, ödem hee bir de kabızlık varsa o da etkiler. Sabah uyandığımda daha normal karnım ama akşama doğru üç aylık gibi oluyor

Benim de 14 te artık beklicez napalım😃 aslında 22 sindeydi kalp atışı randevum dr dan çıktım randevu tarihine bakıyordu asistanı içimden acaba 24 üne mi randevu alsam doğum günüme dedim sonra kadın dedi ki 24 üne yazalım mı🥹🥹 ayy yazalım dedim doğum günüm. Çok mutluyum ya allah hepimize şöyle su gibi sorunsuz sağlıklı hamilelik nasip etsin çok bekledik ya😍😍
Ben de keseyi doğum günümde gördüm 9 kasımda hayatımın en güzel hediyesi oldu 😍

İnşallah sağlıkla ilerler ya hala çok korkuyorum ne olacak bilmiyorum
Sorma ya ben de içim içimi yiyor millet tadını çıkarıyor ama biz hele de kayıp yaşayanlar şu günler de çok zorlanıyoruz. İnşallah kolaylıkla geçsin sağlıkla kucağımıza alalım yaşlandık endişeden 😅

Kızlar bir şey sorucam size. Bugün 7 haftalık. Ama özellikle son haftada karnım aşırı şişti hiçbir pantolonum kapanmıyor işe giderken ne giyeceğimi şaşırdım 2 kg almış gözüküyorum tartıda. Bu neden olur ya :KK43:

Ben 5. Haftadayım aynı şekildeyim pantolonlarım olmuyor malesef
Herkes hamile misin karnın çıkmış diyor iş yerinde 😄

Ben de bugün doktora gittim iki embriyo transferi olmuştum tek kese gözüktü

çok şükür bin şükür teke de ikisine de razıyız

sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz

her şey çok güzel olsun
Sağlıkla ilerlesin inşallah canım ultrason kaç gün ile uyumlu doktorun söyledi mi 🥰

Sorma ya ben de içim içimi yiyor millet tadını çıkarıyor ama biz hele de kayıp yaşayanlar şu günler de çok zorlanıyoruz. İnşallah kolaylıkla geçsin sağlıkla kucağımıza alalım yaşlandık endişeden 😅
Aynen ya hepsi içimde kaldı ne süpriz bir şekilde söyleme ne kendim için aynı şekilde bir süpriz yakınlarım vs hep biliyordu. Ee şimdi bile hamileyim diye seslice söyleyemiyorum. Herkes bilmesine rağmen ben hala korkuyorum

Kızlar meraba adetime bikaç gün kala 25 değeriyle hamile oldugumu öğrendim 2 gun sonra yani bugun değerim 64 cıktı ama bu aksamdan beri kasık ağrılarım var adet olcakmış gibi 1-2 kerede peçeteye 1-2 damla acık pembe kahvemsi leke geldi cok korkuyorum yerleşme yaşayanlar bilgi verebilir mi

Kızlar meraba adetime bikaç gün kala 25 değeriyle hamile oldugumu öğrendim 2 gun sonra yani bugun değerim 64 cıktı ama bu aksamdan beri kasık ağrılarım var adet olcakmış gibi 1-2 kerede peçeteye 1-2 damla acık pembe kahvemsi leke geldi cok korkuyorum yerleşme yaşayanlar bilgi verebilir mi
Merhaba canım. Ben de yerleşme kanaması gördüm. Transferin 8-9-10. günleriydi önce kahverengi lekeydi sonra pembe geldi. Devamlı değildi bir sefer gelse diğer sefer gelmiyordu mesela. Adet olacakmışsın gibi ağrı bir süre devam ediyor zaten. Değerin de katlanmış inşaallah hayırlı bir haber alırsın 🌸

Merhaba canım. Ben de yerleşme kanaması gördüm. Transferin 8-9-10. günleriydi önce kahverengi lekeydi sonra pembe geldi. Devamlı değildi bir sefer gelse diğer sefer gelmiyordu mesela. Adet olacakmışsın gibi ağrı bir süre devam ediyor zaten. Değerin de katlanmış inşaallah hayırlı bir haber alırsın 🌸
İnsallah canım benim cok sağol devamlı degil benimkide damla gibi ara ara peçeteye. Korktum acaba değer mi düşüyor diyd

Aynen ya hepsi içimde kaldı ne süpriz bir şekilde söyleme ne kendim için aynı şekilde bir süpriz yakınlarım vs hep biliyordu. Ee şimdi bile hamileyim diye seslice söyleyemiyorum. Herkes bilmesine rağmen ben hala korkuyorum
Bu da bizim kaderimiz işte yeter ki iyi olsunlar büyüsünler biz de böyle yaşıcaz hamileliği ama olsun canları sağolsun ❤️

X