- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi ananasmango
Esrosummmm bu aydı dimi transferin haberler nasıl Hayırlı haberlerle gel insallahBen de şu an o ilacı kullanıyorum. 16’sında gideceğim.Progesteron testi yaptıracağım doktorun yanına gitmeden canım
Ondan sonra muhtemelen gün verecek.
İnsallah tutar İnsallah ekim grubu olarak hepimiz guzel haberlerimizi alirizHerkese merhaba . Bende 9 ekimde 2.transferimi olcam . Eylül ayında ilk denemem de maalesef tutmadı . Kaliteli 5. Gün embryosu da olsa tutmayınca tutmuyormuş . Şimdi 2. Transfere hazırlandım inşallah Şuan tutar kızlar dualarınızı bekliyorum
Kız senin 6. Gün varsa neden konulmasın kiİkiz ihtimali var tabiiAllahım çok heyecanlı Benim de 6.gün var bi tane ama o koyulmucak heralde yarın gidicem ilk kontrole bakalım bana ne dicekler
İnşallah herkes kavuşurİnsallah tutar İnsallah ekim grubu olarak hepimiz guzel haberlerimizi aliriz
Suda çözülen magnezyum mu bende hamilelikte kullandım ayıptır söylemesi 20 gün tuvalete cikamadigimdan onu içtim çok iyi geldi koynunda sakliyordum bebek gibi magnezyomuBalım hamileyken devamlı kullanmak fayda sağlıyo özellikle kramp olduğunda rahmi sakinleştiriyo kramp önleyici etki yapıyo. İnternetten almıştım geçen sefer faydasını gördüm şimdi karasızım aynısını mı alsam diye
Evett mavişimmmmEsrosummmm bu aydı dimi transferin haberler nasıl Hayırlı haberlerle gel insallah
Hoşgeldin canımmMerhabalarrrr , nur seyda benim de 10 ekim transfer günüm. 5. gün Tek embriyo transferi yapılacak.
7 tane 5. gün donmuş embriyom varr. Listeye ekleyebilirsinn
HoşbuldummmmmmmmmmHoşgeldin canımm
Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla sıhhatle evlat sahibi olursun canım benimÇok amin çiçeğimm inşallah
TEDAVİM BAŞLADIIIIIII13 EKİM KONTROL
Anladım canım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle evlat sahibi olursun inşallahCnm benim toplama işi yok 2018 den dondurulmuslarrim var
İlaçlara başladım kuzummmHoşbuldummmmmmmmmmMavişş senin transfer ne zaman
Ayy inşallah yüksek değerlerle açılış yaparızAyni gun transfer olmusuz insallah guzel haberlerimizi birbirimize duyururuz.Test gunum 14 ekim sizin hangi gun?
Bi taraftan belirti arama herkesin ayni olmuyor diyorum diger taraftan insan ister istemez kendini dinliyor. Siz de kafayi takmayin hic bir sey belli olmaz tek bi yolu yok bu isin.
Ay ben neler kullanmadım neler olmadıİlaçlara başladım kuzummm
16 ekim kontrolüm var sonra tarih belli olacaksen neler kullanıyorsun
Merhaba dün toplandı ise bugün ararlar. Benim toplandı ertesi gün aradılar. Yani gün aşırı arıyorlar (bir gün arayıp diğer gün aramıyorlar gibi)Dun yumurta toplandi 9 tane hala kaci dollendi aramadilar ertesu gun aramiyorlarmi
Evet opu zamanında tam günümde oldum ama 2. reglim tam 7 gün gecikmişti. Bu arada adetlerim gününedir.Merhaba hanımlar opu sonrası ilk reglim zamanında oldu. Transfer için 2. Regliyi bekliyorum ama gecikti durumu böyle yaşayan var mı
Benimde bu gün iki tane emriyo transferim oldu
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ YUMURTA SAYISI DURUM NUR SEYDA EKİM 2 YUMURTA @aejjari
EKİM @sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM @vera_61 EKİM @anonim321 EKİM Tiniminimavihanim EKİM @Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM @Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM @Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM @Minelsu66 Ekim @HepmigencizHepmiguzel 5 EKİM hasretimegem EKİM