2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İnsallah tutar İnsallah ekim grubu olarak hepimiz guzel haberlerimizi aliriz

Suda çözülen magnezyum mu bende hamilelikte kullandım ayıptır söylemesi 20 gün tuvalete cikamadigimdan onu içtim çok iyi geldi koynunda sakliyordum bebek gibi magnezyomu

Ayy inşallah yüksek değerlerle açılış yaparız 16 Ekim benim test günüm 12 gün sonra test yapmamı söylediler sizinki güzel erkenmiş :)

İlaçlara başladım kuzummm
16 ekim kontrolüm var sonra tarih belli olacak sen neler kullanıyorsun
Ay ben neler kullanmadım neler olmadı 2022 tarihinde kistlerden, yumurtalık,karın ve rahim yapışıklığı için ameliyat oldum.

1 sene denedik ve sonunda tüp bebeğe karar verdik 2023 martta.
Yumurta toplandı 22 adet ve 7 tanesi 5. güne kadar geldi ve donduruldu.
Bu sefer yine kistlerim çıktı ve tüplerim bağırsaklarıma yapışmış. İşte yine kistler alındı, karnımdaki yapışıklıklar açıldı ve 2 tüpümde tamamen alındı. Tam temmuzda transfer yapılacak bu sefer de çok horman kullandığımız için polip yaptı.

Eylül başı da bi rahim ameliyatı oldum 3 polip alındı ve rahim şekli düzeltildi çok fazla kalınlaştığı için inceltildi. Çok şükür sonunda Ekim 10 da transfer süreci başlatılacak Progestan fitil günde 3 kez ve estrofem günde 3 kez 8 saatte bir kullanıyorum şu anda Sen hangi ilaçları kullanıyorsun

Son düzenleme:
Merhabalar. Doğal siklus transferi olacak var mı acaba? Bu sefer bu yöntemle ilerleyeceğiz. Bugün adet sonrası 9.günüm ve sadece vitamin kullanıyorum. Çatlayacak olan yumurta takip ediliyor sadece transfer zamanını belirlemek için. Çatladıktan 1 hafta sonra transfer yapılıyormuş. Bir yandan çok rahatım ilaç kullanmadığım için bir yandan da korkuyorum bu ay yumurtlama olmazsa iptal olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…