-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.241
Bugün transferden sonraki 25. günüm göğüs ağrısı ara ara oluyor. Kasık batması da aynı şekilde. Sık idrara çıkma da eğer o gün iki litre su içersem oluyor fazla su içmeyince idrara bile çok çıkmıyorum. O yüzden bıkmadan usanmadan söylicem belirti aramayın. Hele de kan verip pozitif görenler siz hiç aramayın. Hadi diğer arkadaşlar bir bekleyiş içinde onların belirti araması normal ama siz yapmayın. Kendinizi boşuna strese sokmayın. Ben bugün 6+0 oldum hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum çünkü hala erken. Siz beni dinleyin canlar dediğim gibi kendinizi de bebeğinizi de strese sokmayınKızlar birşey soracağım ya benim göğüsler de falan hiçbirşey yok 14. Günde olan yada geçen pozitifler sizde durumlar ne
Öyle kafamıza maksat birşeyler takmakArıyoruz işte
Bende pazar tam 5 haftalık olacak adet tarihime göre kan sonucum dan dolayı herşeyi düşünüyorum canım yaaaBugün transferden sonraki 25. günüm göğüs ağrısı ara ara oluyor. Kasık batması da aynı şekilde. Sık idrara çıkma da eğer o gün iki litre su içersem oluyor fazla su içmeyince idrara bile çok çıkmıyorum. O yüzden bıkmadan usanmadan söylicem belirti aramayın. Hele de kan verip pozitif görenler siz hiç aramayın. Hadi diğer arkadaşlar bir bekleyiş içinde onların belirti araması normal ama siz yapmayın. Kendinizi boşuna strese sokmayın. Ben bugün 6+0 oldum hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum çünkü hala erken. Siz beni dinleyin canlar dediğim gibi kendinizi de bebeğinizi de strese sokmayın
Bir şey soracağımBugün transferden sonraki 25. günüm göğüs ağrısı ara ara oluyor. Kasık batması da aynı şekilde. Sık idrara çıkma da eğer o gün iki litre su içersem oluyor fazla su içmeyince idrara bile çok çıkmıyorum. O yüzden bıkmadan usanmadan söylicem belirti aramayın. Hele de kan verip pozitif görenler siz hiç aramayın. Hadi diğer arkadaşlar bir bekleyiş içinde onların belirti araması normal ama siz yapmayın. Kendinizi boşuna strese sokmayın. Ben bugün 6+0 oldum hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum çünkü hala erken. Siz beni dinleyin canlar dediğim gibi kendinizi de bebeğinizi de strese sokmayın
Kötü düşünüp kötüyü çağırma canım. Çok şükür kan değerin güzel senin inşaallah keseyip görüp kalp sesini de duydun mu iyice rahatlarsın. Zor günlerden geçiyoruz. Oldu mu olacak mı bu belirsizlik insanı yoruyor ama dua edelim her şey güzel ilerlesin yavrularımıza hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuşalımBende pazar tam 5 haftalık olacak adet tarihime göre kan sonucum dan dolayı herşeyi düşünüyorum canım yaaa
Adete göre hesapladı canım. Beş buçuk hafta dedi son adetin ilk gününü baz alıyoruz dediBir şey soracağımultrasona girdiğinde doktor son adet tarihine göre mi hesapladı yoksa transfer tarihine göre mi. Benim bugün adete göre 5+1, transfere göre 4+5
Adet ağrısı gibi ağrılar yaşamamız çok normal. Sonuçta bebek de aynı bölgede rahimde büyüyor, adet de aynı bölgede oluyor. Benim yengemde adet migreni vardı. Hamileliğinde her ay aynı dönemde o baş ağrısı gelir bulurdu onu. Benim şurda üç dört gün öncesine kadar öyle ağrım oluyorduki hamile olduğumu bilmesem tamam adet oldum derdim yaniÖyle kafamıza maksat birşeyler takmakbenim de dizlerim çok ağrıyor genelde adet olacagim zaman da böyle olur..şimdi aynısı
Beni pozitif sonuçtan 11 gün sonraya çağırdılar haftaya cumaya. O zaman ben gittiğimde 6+1 olacak :)Adete göre hesapladı canım. Beş buçuk hafta dedi son adetin ilk gününü baz alıyoruz dedi
Haklısın canım rabbim hayırlı güzel sağlıkla büyümelerini nasip eylesinKötü düşünüp kötüyü çağırma canım. Çok şükür kan değerin güzel senin inşaallah keseyip görüp kalp sesini de duydun mu iyice rahatlarsın. Zor günlerden geçiyoruz. Oldu mu olacak mı bu belirsizlik insanı yoruyor ama dua edelim her şey güzel ilerlesin yavrularımıza hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuşalım
Evet aslında pozitif görülünce herşeyi kafadan çıkarıp anı yaşamak lazım .ama.o kadar negatif yıllar süren tedavi olunca insan herşey takılıyor..hayırlısı ile inşallah herkes pozitifi görür ve herşey yolunda olup kucsgimiza alıp buyuttugumizi de gorururzAdet ağrısı gibi ağrılar yaşamamız çok normal. Sonuçta bebek de aynı bölgede rahimde büyüyor, adet de aynı bölgede oluyor. Benim yengemde adet migreni vardı. Hamileliğinde her ay aynı dönemde o baş ağrısı gelir bulurdu onu. Benim şurda üç dört gün öncesine kadar öyle ağrım oluyorduki hamile olduğumu bilmesem tamam adet oldum derdim yani
Amin amin canım inşallah hepimizinBen öncekı gebeliğimi 12.5 ile öğrenmiştim. Onemli olan sayı degıl ıkı gün sora ıkı kat artması o yüzden hiç endişem olmasın.
Leke falan gelse benden tmm dicem tutnuo o da yok. Kuru agrı bndekı. Yerlesme lekesı zaten agrısız oluyormuş. Ben senın adına cok sevındm. İnsallah rabbım su cuma gününün yüzü suyu hürmetine tüm hamile bayanların evlatlarını kucaklarına sag-salim almayı nasıp eder
Ben de aynı senin gibiKızlar birşey soracağım ya benim göğüsler de falan hiçbirşey yok 14. Günde olan yada geçen pozitifler sizde durumlar ne
Belirti aramaktan kan sonucu takip etmekten ultrason beklemekten kafayı yiyeceğizBen de aynı senin gibi
Msj olarak attım ☺Amin amin canım inşallah hepimizinyaaa 12.5 mu inşallah benimki de öyle olur artar yarın bakıcam işte sonucuma heyecanla bekliyorum
Tam olarak o durumdayızBelirti aramaktan kan sonucu takip etmekten ultrason beklemekten kafayı yiyeceğiz
selamlar toplama işlemi nasıl sonuçlandı benim 2. ün e2 değerim 2 folikül ile 15ti 4. gün 4 folikül ile 0 ın altı çıktı. bu e2 nedir öğrenebildiniz miKızlar merhabaaa, inşallah sonuç bekleyenlerin pozitif gördüğü pozitif günleri olurrrr
Tekrar deneyenlerinde bir an önce hayırlısıyla yavrusuna kavuşmasını diliyorum
Size bir sorum olacak tedaviye başlamadan önce adetin 3. Günü e2 değerim 70. Tedavinin altıncı günü e2 değerim 1300. Salı tekrar kontrolüm var. Doktorum cuma yada cumartesi toplarız yumurtaları dedi. Bu e2 değeri nedir tam olarak acaba?
Emin ol kuzum benim kadar olamazsın inan çok kötüyüm dünden beri hamile olduğuma sevinemedim bile değerim kötümü benim ya 109.6Ay ben dünden beri deli gibi dolanıyorum ortalıkta yarın 5. Kez kan testi vereceğim doktor istemedi ama görmek rahatlatır belki beni stresten ölücemmm
Normal canım vücudumuz kolay şeyler yaşamıyor inşallah sonu hayırlı olsunYok canlarım belirti aramıyorum sadece korkuyorum suan. Sizlerde de 4. Gün bu tarz agrlar baslamısmıydı diye.ınsallah iyi seyler oluyordur içimde.
Benim adet zamanlarımda bışe göğüs agrım olmazdı olmadı. Bu ılacları da 20 gundur kullanmıyorum.. Yenı degıl. Bu sabah göğüslerıme de dokunamıyordum. Normal mi diye merak ettım
Bugün tekrar bastırsaydınız keşke,Emin ol kuzum benim kadar olamazsın inan çok kötüyüm dünden beri hamile olduğuma sevinemedim bile değerim kötümü benim ya 109.6progesteronum düşük çıkmış 5.78 çok korkuyorum dünden beri ağlıyorum
Gordümmm canım cok sukur kese gorundü 2 hafta sonrada kalp atisi icin gidecegim