2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Emin ol kuzum benim kadar olamazsın inan çok kötüyüm dünden beri hamile olduğuma sevinemedim bile değerim kötümü benim ya 109.6 😞 progesteronum düşük çıkmış 5.78 çok korkuyorum dünden beri ağlıyorum😞😞

Ferruh beye mi gittin ordan mı takip ediyorlar
Ne önerdiler düşük progesteron için
Bi de pozitif sonucu haber edince çağırıyorlar mı

Emin ol kuzum benim kadar olamazsın inan çok kötüyüm dünden beri hamile olduğuma sevinemedim bile değerim kötümü benim ya 109.6 😞 progesteronum düşük çıkmış 5.78 çok korkuyorum dünden beri ağlıyorum😞😞
Canım bu progeston benim de kafamı çok karıştırıyor..ama.az önce yengem hamile kaldığım da progestenun 5 di dedi hatta doktoru bu değer düşük dış gebelik olablir demiş çünkü 5 haftalık amamdeger bu şekilde.olunca doktor öyle demiş ..sonra da kese de kap atışı duyuldu o zaman bile değeri 5.30 imiş ..şimdi kızı oldu maşallah 😊

Bana da bakılmadı hiç. Ne transferden önce ne pozitiften sonra. E2 ye falan da bakılmadı. Hiç böyle değerlerime bakılmadı benim. Bazen fazla bilmek daha fazla strese sebep oluyor.
Valla benimde bakılmadı hiç söz konusu bile olmadı bakılmayı geç böyle şeyleri düşünmeyin lütfen 🤣

duyguozuz duyguozuz canım kasık batmalarıyla ilgi li dün dr mfk'nın bir videosuna denk geldim. Kasık batmaları normal mi diye sormuş biri. Doktor da normal demiş. Rahim büyümeye başladıkça rahimi tutan kaslar geriliyormuş bizim batma dediğimiz şey o kasların gerilmesiymiş
Ben çubuk teste negatif gördüm kan verdim ne hikmetse çıkmadi sabahtan beri .Bugün yine ilk günler gibi hatta daha fazlası batmalarim oluyor normalmi acaba

Transfer yapılan arkadaşlar

Transfere dolu mesaneyle gidilmesi gerekiyor. Peki transfer sonrası ne zaman lavaboya gidilmesine izin veriliyor ?

Bir arkadaş bez takıldığıni yazmış transfer sonrası, yada sonda takılıyor demiş. Sizlerinde böyle mi oldu ???

X