- 6 Mart 2023
- 174
- 434
- 35
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.261
Yaaaaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsunGordümmm canım cok sukur kese gorundü 2 hafta sonrada kalp atisi icin gidecegim
Emin ol kuzum benim kadar olamazsın inan çok kötüyüm dünden beri hamile olduğuma sevinemedim bile değerim kötümü benim ya 109.6progesteronum düşük çıkmış 5.78 çok korkuyorum dünden beri ağlıyorum
Canım bu progeston benim de kafamı çok karıştırıyor..ama.az önce yengem hamile kaldığım da progestenun 5 di dedi hatta doktoru bu değer düşük dış gebelik olablir demiş çünkü 5 haftalık amamdeger bu şekilde.olunca doktor öyle demiş ..sonra da kese de kap atışı duyuldu o zaman bile değeri 5.30 imiş ..şimdi kızı oldu maşallahEmin ol kuzum benim kadar olamazsın inan çok kötüyüm dünden beri hamile olduğuma sevinemedim bile değerim kötümü benim ya 109.6progesteronum düşük çıkmış 5.78 çok korkuyorum dünden beri ağlıyorum
Progestaran neden ki bana hiç bakılmadıEmin ol kuzum benim kadar olamazsın inan çok kötüyüm dünden beri hamile olduğuma sevinemedim bile değerim kötümü benim ya 109.6progesteronum düşük çıkmış 5.78 çok korkuyorum dünden beri ağlıyorum
Hic korkma canım gorursun insallah. Bize guzel haberler getirr minigimizdenYaaaaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsundarısı bizlere inşallah bende yarın gidicem ama içimde bı korku ya göremezsek diye
Aynen bana da bakilmadi ..Progestaran neden ki bana hiç bakılmadı
Bana da bakılmadiAynen bana da bakilmadi ..
Bana da bakılmadı hiç. Ne transferden önce ne pozitiften sonra. E2 ye falan da bakılmadı. Hiç böyle değerlerime bakılmadı benim. Bazen fazla bilmek daha fazla strese sebep oluyor.Progestaran neden ki bana hiç bakılmadı
Valla benimde bakılmadı hiç söz konusu bile olmadı bakılmayı geç böyle şeyleri düşünmeyin lütfenBana da bakılmadı hiç. Ne transferden önce ne pozitiften sonra. E2 ye falan da bakılmadı. Hiç böyle değerlerime bakılmadı benim. Bazen fazla bilmek daha fazla strese sebep oluyor.
Bence de yaa kafaya takacak bir sürü şey varken bir de bunlarla uğraştırıyorlar insanlarıValla benimde bakılmadı hiç söz konusu bile olmadı bakılmayı geç böyle şeyleri düşünmeyin lütfen
Keseyi düşünüyoruz kalp atışını düşünüyoruz 2 Li tarama 4 lü tarama ikizse fetal DNA testi bunları düşünürken progestanı 2 transferimde pozitifti hiç ölçmediler sormadılar teklif bile etmedilerBence de yaa kafaya takacak bir sürü şey varken bir de bunlarla uğraştırıyorlar insanları
Çok heyecanlıkızlar kan verdim sonuç bekliyorum. Dua edin nolurkalbim fırlıcak şimdi
Evet acilden verdim. 1-1,5 saate çıkar dediler. 11 gün bekledim ama bu 1 saat geçmiyoooÇok heyecanlı
Acilden mi verdiniz kanı
Ben çubuk teste negatif gördüm kan verdim ne hikmetse çıkmadi sabahtan beri .Bugün yine ilk günler gibi hatta daha fazlası batmalarim oluyor normalmi acabaduyguozuz canım kasık batmalarıyla ilgi li dün dr mfk'nın bir videosuna denk geldim. Kasık batmaları normal mi diye sormuş biri. Doktor da normal demiş. Rahim büyümeye başladıkça rahimi tutan kaslar geriliyormuş bizim batma dediğimiz şey o kasların gerilmesiymiş
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin canım vazgeçme vazgeçmek yok hiçbirimizin garantisi yok hayattaTest sonucum çıktı. Koskocaman bir sıfır. İnanmak istemiyorum. Bütün destekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese en güzellerini nasip etsin