- 12 Aralık 2022
- 300
- 467
- 28
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.281
Sonda değil de sürgü veriliyor altına canım ilk idrarını ona yapıyorsun. Beni 2 saat sonra kaldırıp gönderdiler ilk. Toplamda 3 saat hastanedeydim. Çıkar çıkmaz yatakta sürgüye yaptırdılar idrarı.Transfer yapılan arkadaşlar
Transfere dolu mesaneyle gidilmesi gerekiyor. Peki transfer sonrası ne zaman lavaboya gidilmesine izin veriliyor ?
Bir arkadaş bez takıldığıni yazmış transfer sonrası, yada sonda takılıyor demiş. Sizlerinde böyle mi oldu ???
5 dk sonra gidebilirsin dediler gidip sonra giyinip çıktımTransfer yapılan arkadaşlar
Transfere dolu mesaneyle gidilmesi gerekiyor. Peki transfer sonrası ne zaman lavaboya gidilmesine izin veriliyor ?
Bir arkadaş bez takıldığıni yazmış transfer sonrası, yada sonda takılıyor demiş. Sizlerinde böyle mi oldu ???
Allah büyüktür,ne denilebilir kiKızlar benim negatif malasef nefes almakta bile zorlaniyorum artık çok zor bi süreç allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah birgun bizde bu güzel duyguyu yasariz
Sağlık ocağında çok geç çıkıyor özelede gidip para vermek istemedimBugün tekrar bastırsaydınız keşke,
Evet benim takibimi o yapıyor özel gidiyorum ona 50 lik ampul yazdındı dünden beri onu vuruluyorum günde 1 tane çok fena ağrıyor kalçam pozitifi normalde onlar arıyolar ben sistemden görünce kendim aradım 1 hafta sonrasına çağırıyolarFerruh beye mi gittin ordan mı takip ediyorlar
Ne önerdiler düşük progesteron için
Bi de pozitif sonucu haber edince çağırıyorlar mı
4 kere tüp bebek denedim,hiçbirinde sonda da takılmadı bezde, sıkışık oluyorsunuz tamam ama öyle duramayacak kadar da degil,çıkındaysa 20 dk sonra gidip yapabilirsinizTransfer yapılan arkadaşlar
Yaaaa Allah senden razı olsun nası umut oldun içimeeee nasıııılll Allahımmm çok teşekkür ederim yaaaa çooookkkkkkkk iğne vermişlermi onada bana progesteron iğne verdi hergün vuruluyorum sağlık ocağında dünden beriCanım bu progeston benim de kafamı çok karıştırıyor..ama.az önce yengem hamile kaldığım da progestenun 5 di dedi hatta doktoru bu değer düşük dış gebelik olablir demiş çünkü 5 haftalık amamdeger bu şekilde.olunca doktor öyle demiş ..sonra da kese de kap atışı duyuldu o zaman bile değeri 5.30 imiş ..şimdi kızı oldu maşallah
Bilmiyorum canım e2 betahgc ve progesteron baktılar o gün gidnceProgestaran neden ki bana hiç bakılmadı
Çok sıkışık olma sonra yarım saat yatırıyolar altına yapcak gibi oluyosun zor dayanıyosunn sonra o yarım saatlik süreden sonra gidebilirsin yok bez takılmadı ama ben yanımda ped götürmüştüm üstümü giyinirken kendim ped kullanmıştımTransfer yapılan arkadaşlar
Valla bende bu dediklerine yumurta toplama zamanı bakmışlardı hiç korkutma kendiniBilmiyorum canım e2 betahgc ve progesteron baktılar o gün gidnce
sende de razı olsun ..inşallahYaaaa Allah senden razı olsun nası umut oldun içimeeee nasıııılll Allahımmm çok teşekkür ederim yaaaa çooookkkkkkkk iğne vermişlermi onada bana progesteron iğne verdi hergün vuruluyorum sağlık ocağında dünden beri
Yani çok bilmiyorum ama bana kilolu değilsin bu iyi demişlerdi neden hiç sormadım daha önce normal kadın doğuma gittiğimde de kilo almamaya bak buda önemli hamile kalman için dedi ama bende pco varKızlar birşey sormak istiyorum. Aranızda kilosu olup tüp bebek ile hamile kalan var mı veya kilo çok etkiler mi tedaviyi ?
Arkadaşım kaldı..130 kilo ile kaldı ..Kızlar birşey sormak istiyorum. Aranızda kilosu olup tüp bebek ile hamile kalan var mı veya kilo çok etkiler mi tedaviyi ?
Banada tedaviye başlancağı zaman bakıldı sonra transfersen yine 1 hafta önce falan bakıldı bide dün gittiğimde bakıldı anlamadım şuan hem progestan iğne yiyorum hemde fitil kullanıyorumValla bende bu dediklerine yumurta toplama zamanı bakmışlardı hiç korkutma kendini
Çok teşekkür ederim çokkk kalbime su serptin gerçekten Rabbim ne muradın varsa versin canımsende de razı olsun ..inşallah
Doktor iğne vermemiş ..büyük ihtimalle dış gebelik demiş ..kalp atışını duyunca da sadece fitile dewam etti ..
Canım evet dolu gidiliyor ..sonrasında çıkınca 10 dk uzan kalkabilirisn dediler bana ..ben dayanamayacagimi söylediğim de altıma sürgü verdiler onun içine yaptım .kalkmak istemedim ..Transfer yapılan arkadaşlar
Rabbim gönlündeki en kısa zamanda versin..bu süreci kolay gecirtsin inşallah..Test sonucum çıktı. Koskocaman bir sıfır. İnanmak istemiyorum. Bütün destekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese en güzellerini nasip etsin
Sağol canım..cumlemzim .. Rabbim nasip edecekse hiç bir şey engel olmuyor gerçekten ... Rabb'im en güzel şekilde.nasip etsinÇok teşekkür ederim çokkk kalbime su serptin gerçekten Rabbim ne muradın varsa versin canım
Sonucu öğrenebildiniz mi ,aynı gün transfer olmuştukÇok heyecanlı
Acilden mi verdiniz kanı