- 12 Aralık 2022
- 300
- 467
- 28
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.221
Benim de bugün 7. Günüm göğüslerimde hiçbir şey yok ama kasık ağrım epey belirgin bugün. Rahim bölgem ince ince sızlıyor sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben dünden beri deli gibi dolanıyorum ortalıkta yarın 5. Kez kan testi vereceğim doktor istemedi ama görmek rahatlatır belki beni stresten ölücemmmBenim de bugün transferden sonra 14. günüm sanki benim de göğüslerimdeki o şişlik gitti gibi gibi hissediyorum bilmiyorum belki de öncesindeki hissettiklerimiz psikolojikti şu an olması gereken o bilmiyorum ki
Canım bende snn gibi endişeleniyordum aynı benmde öyleydi 10. Gün test günü belirtilerim başladı o yüzden bunu kafana takma yani belirtilerim adet belirtileri bildiğin
Yok canlarım belirti aramıyorum sadece korkuyorum suan. Sizlerde de 4. Gün bu tarz agrlar baslamısmıydı diye. ınsallah iyi seyler oluyordur içimde.Canım öncelikle hayırlısı olsun belirti araman için daha çok erken kendini bu şekilde düşünmemeye çalış adet gününü sayma yani ilaç kullanıyorsan zaten bu ilaçlarla adet olman imkansız doktorlar hep böyle söylüyor sadece arada göğüslerim acıyordu ve kasıklarımda ağrı oluyordu ama aman aman bir ağrı değil o yüzden herkesin belirtisi vesairsi farklı hani herkese farklı şeyler olabiliyor inşallah sonucun güzel olur
Canım daha ben eleğimi asamadım test günüm yarın. 11.gündeyim. İlk günlerde transfer ve sonrasındaki bir hafta göğüslerim yavaş yavaş dolgunlaştı, kasık ağrım anlık oluyordu. Karın ağrısı yaşadım biraz. Son 3-4 gündür tüm belirtiler yavaş yavaş kayboldu. Şu an hafif adet olacak gibi karnım arada bir yokluyor. Pozitif mi negatif mi bilmiyorum ama dayanamayıp akşam kan vericem sanırım.Kızlar dize bı soru daha...
En don bu grupta ben transfer oldum en son testı ben yapcam demıstım sorularım da ben gibi geriden gelıo...
Kasım topıgıne bakıyorum mıllet transfer gunu sayıo..
Buraya bakıyorum hepınız unlarınızı eledınız eleklerı duvara astınız.
Ben ıki topik arasında arafta kaldım
Ilk gun kasıklarımda sızı vardı... Bugune kadar bıseyım yoktu. Bugün adet agrılarım basladı. Transferın 4. Günü. Adetıme 6 gün var.
Sizde varmıydı boyle belirtiler...
Canım bence yapma doktor tamam dediyse artık. Şimdi artışı yine iki katı görmesen daha çok stres olacaksın sabret keseye kadar çok zor biliyorum amaAy ben dünden beri deli gibi dolanıyorum ortalıkta yarın 5. Kez kan testi vereceğim doktor istemedi ama görmek rahatlatır belki beni stresten ölücemmm
Yapmazsam da çarşambaya kadar bu stresle daha kötü olurum diye düşünüyorum neden böyle oluyor anlamıyorum kafam da bin bir düşünceCanım bence yapma doktor tamam dediyse artık. Şimdi artışı yine iki katı görmesen daha çok stres olacaksın sabret keseye kadar çok zor biliyorum ama
Benim vardı transferin 5. Günü başladı 2-3 gün sürdü hatta azcık kahverengi bi kanama da gördüm yerleşme diye yorumladım kendi kendime. Sonra kesildi birden dün akşamdan beri yine başladı kasıklarda iğne batması gibi. Dün 9. Günümdü 3. Gün embriyosu bhcg 17 geldi doktorum gayet iyi dedi yarın kontrol bakıcam ama düşük sanki yani herkes 100 lerden falan bahsediyor. Yani demem o ki o kasık batmaları olabilir ve embriyo tutunmaya çalışırken oluyo galibaKızlar dize bı soru daha...
En don bu grupta ben transfer oldum en son testı ben yapcam demıstım sorularım da ben gibi geriden gelıo...
Ilk gun kasıklarımda sızı vardı... Bugune kadar bıseyım yoktu. Bugün adet agrılarım basladı. Transferın 4. Günü. Adetıme 6 gün var.
insan duramıyor tahmin edebiliyorum içinden geçeni yap o halde kuzumYapmazsam da çarşambaya kadar bu stresle daha kötü olurum diye düşünüyorum neden böyle oluyor anlamıyorum kafam da bin bir düşünce
Valla öyle yapıcam kuzum bakalım hayırlısı ama insan işte bu kadar hevesliyken en azından hazırlıklı olmak istiyor herşeyeinsan duramıyor tahmin edebiliyorum içinden geçeni yap o halde kuzum
Kaset test yapsaydın önceden keske.. Ben olsam çatlarım valla sız nasıl dayanıyonuz.Canım daha ben eleğimi asamadım test günüm yarın. 11.gündeyim. İlk günlerde transfer ve sonrasındaki bir hafta göğüslerim yavaş yavaş dolgunlaştı, kasık ağrım anlık oluyordu. Karın ağrısı yaşadım biraz. Son 3-4 gündür tüm belirtiler yavaş yavaş kayboldu. Şu an hafif adet olacak gibi karnım arada bir yokluyor. Pozitif mi negatif mi bilmiyorum ama dayanamayıp akşam kan vericem sanırım.
Hiç belirtilere bakma ..artık kanda gordukten önemli olan o zaman .gerisi ilaç etkisi de oluyor ..ve zaten normal hamilelikte 5 .haftadan sonra belli olurBende tık yok ne şişlik ne ağrı sadece dokununca biraz sancıyor o kadar
Ben öncekı gebeliğimi 12.5 ile öğrenmiştim. Onemli olan sayı degıl ıkı gün sora ıkı kat artması o yüzden hiç endişem olmasın.Benim vardı transferin 5. Günü başladı 2-3 gün sürdü hatta azcık kahverengi bi kanama da gördüm yerleşme diye yorumladım kendi kendime. Sonra kesildi birden dün akşamdan beri yine başladı kasıklarda iğne batması gibi. Dün 9. Günümdü 3. Gün embriyosu bhcg 17 geldi doktorum gayet iyi dedi yarın kontrol bakıcam ama düşük sanki yani herkes 100 lerden falan bahsediyor. Yani demem o ki o kasık batmaları olabilir ve embriyo tutunmaya çalışırken oluyo galiba
Arıyoruz işteHiç belirtilere bakma ..artık kanda gordukten önemli olan o zaman .gerisi ilaç etkisi de oluyor ..ve zaten normal hamilelikte 5 .haftadan sonra belli olur
Benimde 7. Gunum bende de göğüs siskinliginden başka bisey yokBenim de bugün 7. Günüm göğüslerimde hiçbir şey yok ama kasık ağrım epey belirgin bugün. Rahim bölgem ince ince sızlıyor sanki
Canım benim 2.günün sabahı kalktığımda aynı adet olacak gibi ağrım vardı. Adet günüme 4 gün vardı heralde adet olucam dedim. Çünkü estrofem de kullanmadım adet olmayı oe engelliyor. Her sabah bu şekilde devam etti gün içinde de ara ara oldu kasık ağrısı ve bel ağrısıKızlar dize bı soru daha...
Ben 8. Günde yaptım ama negatif çıktı. 3. Gün embriyosu olduğu için erken. O yüzden moralimi bozmadım hala umut doluyum bakalımKaset test yapsaydın önceden keske.. Ben olsam çatlarım valla sız nasıl dayanıyonuz.
Suan yapmıosam bısey cıkmayacagını bıldiğimden yanı
Evet bende de vardı. 3. Güm yani dün hiçbişeyim yoktu bu sabah yine var. Normal ozaman demekki. Tşkler kzlar.Canım benim 2.günün sabahı kalktığımda aynı adet olacak gibi ağrım vardı. Adet günüme 4 gün vardı heralde adet olucam dedim. Çünkü estrofem de kullanmadım adet olmayı oe engelliyor. Her sabah bu şekilde devam etti gün içinde de ara ara oldu kasık ağrısı ve bel ağrısı
Ay hadi insallahBen 8. Günde yaptım ama negatif çıktı. 3. Gün embriyosu olduğu için erken. O yüzden moralimi bozmadım hala umut doluyum bakalım
Pozitifi aldıktan 2 gün sonra falan sıklığı azaldı ağrıların. Hala oluyor ara sıra ama o adet olacakmış hissiEvet bende de vardı. 3. Güm yani dün hiçbişeyim yoktu bu sabah yine var. Normal ozaman demekki. Tşkler kzlar.
İlaçların baskısı bu ağrılar. Normalmiş yanı