- 29 Şubat 2020
- 754
- 596
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.141
Yok canım ben de ilk kez duydum.
KIZLAR DONDURULMUŞ TRANSFERDEN 4-5 GUN SONRA OVİTRELLE OLAN VAR MI?
( kusura bakmayın buyuk harfle yazdım cunku malesef kımseddn cvp alamıyorum
Canım doktorun dediyse bir bildiği vardır. İçine sinmiyorsa arayıp neden uygulattığını sor istersen. Herkesin tedavi süreci kullandığı ilaçlar değişebiliyor. Bir noktada doktorlarımıza her türlü güvenmemiz gerekiyorYa ıgneyı yapmasam mı ki. Kimsede görmedım duymadım bn hiç
Dayanamadım sordum ama ıgneden 7 gun sonra test günüm.... İğnenin vücutta kalma süresı 10 gun net.Canım doktorun dediyse bir bildiği vardır. İçine sinmiyorsa arayıp neden uygulattığını sor istersen. Herkesin tedavi süreci kullandığı ilaçlar değişebiliyor. Bir noktada doktorlarımıza her türlü güvenmemiz gerekiyor
AyyyDayanamadım sordum ama ıgneden 7 gun sonra test günüm.... İğnenin vücutta kalma süresı 10 gun net.
7 gun sonra hamıleyım bu durumda teste gerek yok ovitrelle etkısı çünku. 9. Gün testi tekrarlayınca yıne hamileyim. Teste gerek yok ben yarın hamileyim ozaman
Ay allahım aklıma mukayyet ol
Bnm tam tersı kusum yaBen dondurulmuş embriyo tranferi 4oncesi ovıtrelle vuruldum 19 ekimde vuruldum 23 Ekim de transfer oldum
Evet mantıklıAyyyne güzel işte yaptır yaptır hamileyim de
Şaka bi yana ben daha önce aşılama için vurduğumda o iğneden 1 hafta sonra fenalaştığım için acile gittim. Beta da baktılar. Betam 2 çıktı. Yani değişebiliyo o vücuda göre. Çok su içersen kısa sürede vücudundan atarsın. En azından bu süreyi öyle geçir de test gününe kadar çıksın gitsin vücuttan. Bebişler kalsın
Hayırlı olsuuunnnSelam kizlar benim beta 30 çikti 10.gün bügün çok düsük böyle olup saglikli hamilelik yasayan varmi??
Pozitifli arkadaşlar progestan 50ampul kullaniyorsaniz hamileliğin kaçıncı cnm bugün pozit
4.aya kadar devam dedi doktorum ayrıca haftada 1 kerede proluton 500 başladıPozitifli arkadaşlar progestan 50ampul kullaniyorsaniz hamileliğin kaçıncı ayına kadar kullanacaksiniz acaba
çoook amin deger bana baya düsük geldi, insallahh bu sefer kucagima almak nasip olurHayırlı olsuuunnndüzenli artsın kucağına al bebeğini inş sağlıkla
Kan değerin önemli canım bu testlere çok takılmaHerkese merhaba, bugun transfer sonrasi 7. gunum.
5. gun kanda beta degerim 25.8 cikmisti, ancak bugun evde yaptigim testin renk koyulugu dun yaptigimla ayni. Cok tedirgin oldum, daha once bu durumu yasayan oldu mu aranizda ?
Eki Görüntüle 3328282
Canım tam hatırlayamıyorum ama bunlar zaten farklı farklı protokoller senin gibi olanı duymuştum. Yanılmıyorsam kendi yumurtaların gelişip büyüyüp çatlamazsa kistler oluşuyor ya o embriyoyu etkilemesin diye yani büyüyen yumurtan varsa çatlasın diye yapılıyorduDayanamadım sordum ama ıgneden 7 gun sonra test günüm.... İğnenin vücutta kalma süresı 10 gun net.
7 gun sonra hamıleyım bu durumda teste gerek yok ovitrelle etkısı çünku. 9. Gün testi tekrarlayınca yıne hamileyim. Teste gerek yok ben yarın hamileyim ozaman
Amin canım Allah razı olsun teşekkür ederimmmm inşallah hayırlı şekilde ilerlerCanım tebrik ederimkucağına almakta nasip olur inşallah
İnşallah canım. Dualarım seninleçoook amin deger bana baya düsük geldi, insallahh bu sefer kucagima almak nasip olur
Teşekkürler canım Allah razı olsun sağlıklı olur inşallah hayır Ferruh beyNasıl sevindim anlatamam çok çok tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Doktorun Ege hanım mıydı testi üniversitede mi yaptırdın
Bundan önceki tüp bebek tedasinde transferin 3 günü kullamistik yarisiniKIZLAR DONDURULMUŞ TRANSFERDEN 4-5 GUN SONRA OVİTRELLE OLAN VAR MI?
( kusura bakmayın buyuk harfle yazdım cunku malesef kımseddn cvp alamıyorum)
Evet bende kullamistim testim 70 çıktı hamileyim diye sevinmiştim halbuki iğne etkisi imiş ..somra 40 indi 20 inince de adet oldum zaten ..ama tutunma için veriliyor ..Dayanamadım sordum ama ıgneden 7 gun sonra test günüm.... İğnenin vücutta kalma süresı 10 gun net.
Evet vardı büyüyenler. Baskılamays ragmen. Olcam yanı caresı yokCanım tam hatırlayamıyorum ama bunlar zaten farklı farklı protokoller senin gibi olanı duymuştum. Yanılmıyorsam kendi yumurtaların gelişip büyüyüp çatlamazsa kistler oluşuyor ya o embriyoyu etkilemesin diye yani büyüyen yumurtan varsa çatlasın diye yapılıyordu