-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.981
Masallah canım Rabbim daim etsinAmin canım cümlemizebizi içeri almadan önce açıklama yaptı. Biz şimdi sadece keseyi görcez. Tüplerde mi rahimde mi dış gebelik var mı ona bakıcaz. Bu haftada bebeği göremeyiz çıkınca neden göremedik diye üzülmeyin henüz erken dedi. Baştan uyardı yani bizi
Idrar sayilmiyo o yanlis gösteriyo hep bosver onu gününde kanda baktir modunu düsürme hemen o sayilmiyo bosver onu3. Gün embriyo idrar ama olsa çıkardı bence yarın gidip kan vericem
Rica ederim canımMasallah canım Rabbim daim etsinbenim doktorum çok küçük görünüyor dedi olması gereken bu dedi ama ben evhamlandim biraz acaba niye küçük diye çok sağol içim rahatladı
Yaptım canım negatif.ilaclari bıraktıkmemurhanim sen naptın 6.gün test yapmıştın negatif demiştin daha sonra test yaptıın mı
Bence pes etme kese oluşumu varsa devamı da gelir inşallah biz bugün görebildik keseyi sağlıklı görünüyor dedi henüz kalp atışı yok oda haftaya inşallah bence senin için de herşey güzel olacak Allah’ın izni ile9.gün 144
11.gün 223
14gün 417
17gün 649
18gün 900
Perşembe tekrar gidicem sağlıksız oldgu söylediler ama doktr keseyi görür gibiyim dedi bir haftadır neler çekiyorum morelim okadar bozukki benimkide ani yükseliş olurmu sizin gibi çok merak ediyorum
Canım bariz 2. Silik çizgi varKızlar aşşşırı erken olduğunu bildiğim halde 5. Günüm bugün ama elimde bir sürü test olunca yapayım dedim sabah yapmıştım çoook silikti bu yaklaşık 10 dakika sonra bu hale geldi umutlanmak istiyorum valla yaama 5 o kadar erken ki çok iyi biliyorum. Kedimi de arka plan yaptım ama o silik çizgiyi psikolojik olarak görmediğime inanmak istiyorum
Eki Görüntüle 3327774
Neden sayılmıyor ki idrarda çıkmayıp kanda çıkan varmı test günü gelmesine rağmenIdrar sayilmiyo o yanlis gösteriyo hep bosver onu gününde kanda baktir modunu düsürme hemen o sayilmiyo bosver onu
Canım açıkçası milletin 4 günde bile çıkıyor ben 5.gün idrar yaptım çıkmadı devam ettirdim yok zaten sonrasında negatifi gördüm ama senin geç tutunmadır yine idrar testine devam et ama modunu düşürmeyeceksen çünkü bu süreçte iyi psikoloji çok önemliNeden sayılmıyor ki idrarda çıkmayıp kanda çıkan varmı test günü gelmesine rağmen
Burda negatif olan kişileri gördükçe bugün geçen yıl yaşadıklarım aklıma geldi o kadar üzüldüm herkese dua ettim. İnşallah 1 hafta sonra kanda da pozitif görürümCanım bariz 2. Silik çizgi var
İnşallah canım benimde test günüm yarın inşallah bekleyen herkes pozitif sonuç alırda hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruzBurda negatif olan kişileri gördükçe bugün geçen yıl yaşadıklarım aklıma geldi o kadar üzüldüm herkese dua ettim. İnşallah 1 hafta sonra kanda da pozitif görürüm
Kalp atışı görene kadar devam dedi doktorumEstrofem kullanan kizlar pozitifi gordukten sonradan devam ettiniz mi
28 nde tranfer olmuştun canım dimiKızlar aşşşırı erken olduğunu bildiğim halde 5. Günüm bugün ama elimde bir sürü test olunca yapayım dedim sabah yapmıştım çoook silikti bu yaklaşık 10 dakika sonra bu hale geldi umutlanmak istiyorum valla yaama 5 o kadar erken ki çok iyi biliyorum. Kedimi de arka plan yaptım ama o silik çizgiyi psikolojik olarak görmediğime inanmak istiyorum
Eki Görüntüle 3327774
Evet canim daha çok çok erken ama sanki bende görüyorumKızlar aşşşırı erken olduğunu bildiğim halde 5. Günüm bugün ama elimde bir sürü test olunca yapayım dedim sabah yapmıştım çoook silikti bu yaklaşık 10 dakika sonra bu hale geldi umutlanmak istiyorum valla yaama 5 o kadar erken ki çok iyi biliyorum. Kedimi de arka plan yaptım ama o silik çizgiyi psikolojik olarak görmediğime inanmak istiyorum
Eki Görüntüle 3327774
Evet yalanci negatif gören çok insan oldugu için pek itibar etmiyorum bazen geç tutmada olabiliyo onun erken testler biraz morel bozucu oluyoNeden sayılmıyor ki idrarda çıkmayıp kanda çıkan varmı test günü gelmesine rağmen
Amin canım hepimizin ki inşallahRica ederim canıminşaallah bir dahakine daha güzel görünür
27si canım28 nde tranfer olmuştun canım dimi
Mallesef bu da negatifHâyirli sonuçlarınız olur inşallah,
Ben 28 canım 1 gün aramız var bende yarın yapmaya düşünüyorum bende bakalım o silik çizgiyi gorebilçemi hayırlı olsun senin için canım inşallah saglıkla ilerler27si canım