2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Amin canım cümlemize🥰 bizi içeri almadan önce açıklama yaptı. Biz şimdi sadece keseyi görcez. Tüplerde mi rahimde mi dış gebelik var mı ona bakıcaz. Bu haftada bebeği göremeyiz çıkınca neden göremedik diye üzülmeyin henüz erken dedi. Baştan uyardı yani bizi 😅
Masallah canım Rabbim daim etsin 🥰 benim doktorum çok küçük görünüyor dedi olması gereken bu dedi ama ben evhamlandim biraz acaba niye küçük diye çok sağol içim rahatladı 🙏🥰

9.gün 144
11.gün 223
14gün 417
17gün 649
18gün 900
Perşembe tekrar gidicem sağlıksız oldgu söylediler ama doktr keseyi görür gibiyim dedi bir haftadır neler çekiyorum morelim okadar bozukki benimkide ani yükseliş olurmu sizin gibi çok merak ediyorum 🥹
Bence pes etme kese oluşumu varsa devamı da gelir inşallah biz bugün görebildik keseyi sağlıklı görünüyor dedi henüz kalp atışı yok oda haftaya inşallah bence senin için de herşey güzel olacak Allah’ın izni ile

Kızlar aşşşırı erken olduğunu bildiğim halde 5. Günüm bugün ama elimde bir sürü test olunca yapayım dedim sabah yapmıştım çoook silikti bu yaklaşık 10 dakika sonra bu hale geldi umutlanmak istiyorum valla ya🥲 ama 5 o kadar erken ki çok iyi biliyorum. Kedimi de arka plan yaptım ama o silik çizgiyi psikolojik olarak görmediğime inanmak istiyorum
20231101_183534.jpg

Kızlar aşşşırı erken olduğunu bildiğim halde 5. Günüm bugün ama elimde bir sürü test olunca yapayım dedim sabah yapmıştım çoook silikti bu yaklaşık 10 dakika sonra bu hale geldi umutlanmak istiyorum valla ya🥲 ama 5 o kadar erken ki çok iyi biliyorum. Kedimi de arka plan yaptım ama o silik çizgiyi psikolojik olarak görmediğime inanmak istiyorum
Eki Görüntüle 3327774
Canım bariz 2. Silik çizgi var ❤️☺️

Neden sayılmıyor ki idrarda çıkmayıp kanda çıkan varmı test günü gelmesine rağmen
Canım açıkçası milletin 4 günde bile çıkıyor ben 5.gün idrar yaptım çıkmadı devam ettirdim yok zaten sonrasında negatifi gördüm ama senin geç tutunmadır yine idrar testine devam et ama modunu düşürmeyeceksen çünkü bu süreçte iyi psikoloji çok önemli

Burda negatif olan kişileri gördükçe bugün geçen yıl yaşadıklarım aklıma geldi o kadar üzüldüm herkese dua ettim. İnşallah 1 hafta sonra kanda da pozitif görürüm🥲
İnşallah canım benimde test günüm yarın inşallah bekleyen herkes pozitif sonuç alırda hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz 🤲🏼❤️☺️

Merhaba kızlar bende ekim ayında transfer oldum 5 yıllık evliyim 2 aşılama 3 tüp bebek geçirdim çok şükür pozıtıfı aldım. Sakın idrar testlerine güvenmeyin heleki erken yapıp moralininzi bozmayın benim 3. Gün embriyosuydu 7 .gün yaptım ve negatifti çok ama çok üzüldüm yine olmadı diye ama 10.gün kan verdim ve 163 çıktı.Rabbim hepimizin emeklerini boş çıkarmasın bu yolun zorluğunu ancak yaşayan bilir

Eki Görüntüle 3327774
28 nde tranfer olmuştun canım dimi ❤️🙏

Eki Görüntüle 3327774
Evet canim daha çok çok erken ama sanki bende görüyorum 🤗

X