- Konu Sahibi ananasmango
- #6.941
Sizin kac haftalık keseyi gördünüz müKaç haftalıksin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin kac haftalık keseyi gördünüz müKaç haftalıksin canim
Yok ben 16 Ekim'de transfer oldum 4 Kasım'da kese dedi doktor hiç bilmiyorum ne kadarlık olduğunuSizin kac haftalık keseyi gördünüz mü
Hayırla sağlıkla herşey yolunda gider inşallahYok ben 16 Ekim'de transfer oldum 4 Kasım'da kese dedi doktor hiç bilmiyorum ne kadarlık olduğunu
Çok teşekkür ederimHayırla sağlıkla herşey yolunda gider inşallah
Yok canım doktor bırakma iki gün daha ilaçları dedi ama değerim 0,2 ihtimal yokYaaaa neden öyle oldu ya senin pozitif olacak diye içime doğuyodu hep sağlık olsun canım kaç çıktı hiç mi yükselme ihtimali yok
Ciddenmi ben iptal ama okadar güzel his ediyodumki insallah erken yapmissin diye öyledir çok üzüldüm gülüm bir dahaki sefere keske yarin yapsaydin ama benim umudum kiriliyo niye böyle oluyoKızlar çıktı sonucum maalesef negatif
Sanki sayfayi asagi dogru kaydirirken « kizlar saka yaptin pozitif çikti » diye bi yazini görücem gibi hizli hizli iniyorum çok üzüldüm canim yaaİlaçları bırakma test gününde yenileyelim testi dedi ama ben sanmıyorum canım. En azından 3,4 çıksa derim ki geç döllenme bir ümit. Ama değerim 0,2
Çokk sükür gülüm bunada çok sükür rabbim kucagina almayi nasip etsin insallahYaa negatifleri görünce yazmak gelmedi içimden biz gittik kesenin birini gördük diğeri tutmamış. 15 gün sonra kalp atışlarını görmeye gidicez inşaallah canım
Benim ara ara kasık batmalarım oluyor canım. Göğüslerim şişmeye başladı biraz. Bir de aşırı derecede uykum var sürekli uyumak istiyorumKese bekleme süresinde değişik bı belirtin oldu mu canım benim çok nadir kasik ve bel ağrısı oluyor yoksa hiç pozitif gibi hissetmiyorum
Amin canım cümlemize bizi içeri almadan önce açıklama yaptı. Biz şimdi sadece keseyi görcez. Tüplerde mi rahimde mi dış gebelik var mı ona bakıcaz. Bu haftada bebeği göremeyiz çıkınca neden göremedik diye üzülmeyin henüz erken dedi. Baştan uyardı yani biziRabb'im hayırlı etsin canım Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende pazertesi keseyi gördüm ama bebiş çok küçüktü doktor olmadı gerekn bu dedi ama rahat edemedim senin bebiş göründü mu
Benim ara ara kasık batmalarım oluyor canım. Göğüslerim şişmeye başladı biraz. Bir de aşırı derecede uykum var sürekli uyumak istiyorum
Ben bı kaç çizgi görüyorum bı hata mı var anlamadım ki canımKızlar sizce testim pozitif mi ? Çok çok silik bir çizgi mevcut mu yoksa ben mi öyle hissediyorum artık negatifleri görmekten çok yoruldum sizde bir bakar mısınız? Eki Görüntüle 3327626
Canım merhaba 9.gün 101.67 11.gün 207.36 cıktı kan sonucum sizce iyi mi bu sonuc
Canım hesaplara göre kaç haftalık seninki 5 haftalığı geçmiştir. Ben haftaya gittiğimde 5+5 olacak keseye ve içinde yolk kesesi var mı yani bebek var mı ona bakacağız dediAmin canım cümlemize bizi içeri almadan önce açıklama yaptı. Biz şimdi sadece keseyi görcez. Tüplerde mi rahimde mi dış gebelik var mı ona bakıcaz. Bu haftada bebeği göremeyiz çıkınca neden göremedik diye üzülmeyin henüz erken dedi. Baştan uyardı yani bizi
Yaaaa çok güzel bebişin seninleCanım merhaba 9.gün 101.67 11.gün 207.36 cıktı kan sonucum sizce iyi mi bu sonuc
Bel ağrısı yaşadın mı hiç bende sadece 4. Gün olduda çoğu kişide yazmş bel ağrısı diye bu arada sağlıkla kucağına al canım inşallahBenim ara ara kasık batmalarım oluyor canım. Göğüslerim şişmeye başladı biraz. Bir de aşırı derecede uykum var sürekli uyumak istiyorum
Cok cok iyi masaallahCanım merhaba 9.gün 101.67 11.gün 207.36 cıktı kan sonucum sizce iyi mi bu sonuc
Gozun aydin canım hamilesinkızlar 23 ekimde dondurulmuş 5.gün embriyosu çift transfer oldum bugün 8.günüm saat 14.00 da dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bakarmısınız sizce hamilemiyim