2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İlaçları bırakma test gününde yenileyelim testi dedi ama ben sanmıyorum canım. En azından 3,4 çıksa derim ki geç döllenme bir ümit. Ama değerim 0,2
Sanki sayfayi asagi dogru kaydirirken « kizlar saka yaptin pozitif çikti » diye bi yazini görücem gibi hizli hizli iniyorum 🙁 çok üzüldüm canim yaa😓😓

Kızlar sizce testim pozitif mi ? Çok çok silik bir çizgi mevcut mu yoksa ben mi öyle hissediyorum artık negatifleri görmekten çok yoruldum sizde bir bakar mısınız?
IMG_5726.png

Kese bekleme süresinde değişik bı belirtin oldu mu canım benim çok nadir kasik ve bel ağrısı oluyor yoksa hiç pozitif gibi hissetmiyorum 🤭
Benim ara ara kasık batmalarım oluyor canım. Göğüslerim şişmeye başladı biraz. Bir de aşırı derecede uykum var sürekli uyumak istiyorum 😴😴

Rabb'im hayırlı etsin canım Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende pazertesi keseyi gördüm ama bebiş çok küçüktü doktor olmadı gerekn bu dedi ama rahat edemedim senin bebiş göründü mu 🥰🙏
Amin canım cümlemize🥰 bizi içeri almadan önce açıklama yaptı. Biz şimdi sadece keseyi görcez. Tüplerde mi rahimde mi dış gebelik var mı ona bakıcaz. Bu haftada bebeği göremeyiz çıkınca neden göremedik diye üzülmeyin henüz erken dedi. Baştan uyardı yani bizi 😅

Benim ara ara kasık batmalarım oluyor canım. Göğüslerim şişmeye başladı biraz. Bir de aşırı derecede uykum var sürekli uyumak istiyorum 😴

Kızlar sizce testim pozitif mi ? Çok çok silik bir çizgi mevcut mu yoksa ben mi öyle hissediyorum artık negatifleri görmekten çok yoruldum sizde bir bakar mısınız? Eki Görüntüle 3327626
Ben bı kaç çizgi görüyorum bı hata mı var anlamadım ki canım

Amin canım cümlemize🥰 bizi içeri almadan önce açıklama yaptı. Biz şimdi sadece keseyi görcez. Tüplerde mi rahimde mi dış gebelik var mı ona bakıcaz. Bu haftada bebeği göremeyiz çıkınca neden göremedik diye üzülmeyin henüz erken dedi. Baştan uyardı yani bizi 😅
Canım hesaplara göre kaç haftalık seninki 5 haftalığı geçmiştir. Ben haftaya gittiğimde 5+5 olacak keseye ve içinde yolk kesesi var mı yani bebek var mı ona bakacağız dedi

Benim ara ara kasık batmalarım oluyor canım. Göğüslerim şişmeye başladı biraz. Bir de aşırı derecede uykum var sürekli uyumak istiyorum 😴😴
Bel ağrısı yaşadın mı hiç bende sadece 4. Gün olduda çoğu kişide yazmş bel ağrısı diye bu arada sağlıkla kucağına al canım inşallah ☺️

X