2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar dün tüp bebek tedavisinin ilk evresi olan yumurta geliştirici iğnenin ilkini yaptırdım 10 gün boyuncada kullanacağım sonrasında toplama transfer bildiğiniz şeyler fakat 9 cm çikolata kistim var inşallah bi engel çıkarmaz böyle olupta tüp bebek tedavisi olan var mı içinizde
Hayirli olsun güzel sonuçlarin olur insallah. Engel olacagini düsünme öyle olsa doktorun aaten onu almadan transferde yapmaz diye düsünüyorum içini ferah tut

Mııııııııııııııııhhhhhhhhhh ohhhhhhhhh 🤩 ay iyiki varsınız kızlar be! İyiki burası var. Yemin ederim tanıdıklarımdan daha samimi buradaki tanımadıklarım 🤍
Ohhh ha söyler allahin isine karisilmaz olacaksa zaten olacak güzel düsün güzel olsun👍 Bu süreci ancak yasayan anlar canim diyerlerindede suç arama bilmiyolarki

Canım benim önemli olan değerin kanda artması.
Kaset test önemli değilki. Burda bir arkadaşın pozitif olmasına rağmen silik çizgi bile çıkmamıştı. Böyle şeyleri kafaya takıp canınızı sıkmayın. Anın tadını çıkarın. Keseyi göreceğiniz günü bekleyin🥰
Canlarım kan değerlerinden sonra ne zaman çağırıyorlar kese için

Kızlar dayanamayıp test yaptım tertemiz negatif çıktı. 8. Günüm. 3. Gün embriyosu için erken sanırım ama moralim bozuldu. Göğüslerimin gerginliği ve doluluğu da azaldı önceki günlere göre. Allahtan umut kesilmez ama sizinle de paylaşmak istedim.

Kızlar dayanamayıp test yaptım tertemiz negatif çıktı. 8. Günüm. 3. Gün embriyosu için erken sanırım ama moralim bozuldu. Göğüslerimin gerginliği ve doluluğu da azaldı önceki günlere göre. Allahtan umut kesilmez ama sizinle de paylaşmak istedim.
Kan testi mi
İdrar testiyse sonucu ciddiye alma

Canım sen kanı bekle idrar testini çok takma. Benim göğüs ağrılarım yeni yeni başladı ki transferimin üzerinden 21 gün geçti ve benim de 3. gün embriyosu.

Canım sen kanı bekle idrar testini çok takma. Benim göğüs ağrılarım yeni yeni başladı ki transferimin üzerinden 21 gün geçti ve benim de 3. gün embriyosu.
Bekliyorum artık sabırsızlıkla. Cumartesi günü güzel haberler veririm inşallah. 12. Gün değeri yaklaşık ne kadar çıkmalı acaba bi değer aralığı var mı ki

Yaaa kizlar beta değeri artmasına rağmen kaset test neden hala silik olur ki iki gün önce 638.8 di değer hala kaset test silik kötü bı durum mu var ki
Kız sendine sıkıntı mı yaratiyorsun..boşver kaset testi değerin çok güzel masallah ..rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

X