2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar kesilmişti lekelenmem şimdi gittim Lavaboya yine var açık kahve pembe çok açık renk ama çok korkuyorum ya bişey olmaz demi Allahım korusun ya😭😭😭😞
Kız sen kendini bu kadar kasıyorsun. Benim de aynıydı. Wcye bir gidiyordum leke vardı bir gidiyordum yoktu tertemiz. Sonra bir daha gidiyordum yine vardı. İyi düşün inşaallah tutundu bebeğin ve bunun işareti. Kendini boşuna strese sokuyorsun yapma canım bebek de etkilenir sonra. Rahat ol🌸

Kız sen kendini bu kadar kasıyorsun. Benim de aynıydı. Wcye bir gidiyordum leke vardı bir gidiyordum yoktu tertemiz. Sonra bir daha gidiyordum yine vardı. İyi düşün inşaallah tutundu bebeğin ve bunun işareti. Kendini boşuna strese sokuyorsun yapma canım bebek de etkilenir sonra. Rahat ol🌸
Ağzın bal yesin inşallah yaaa Allahım korusun meleklerimi inşallah ikiside tutunmuştur bana ağlayasım geliyo korkuyorum birde bugün gittim sağlık ocağına kan verdim oda çarşamba çıkar dedi 🙄🙄

Arkadaslar bugun keseyi gorduk 5+5 (!bu benim heaabima gore) doktor gelisimine bakicaz vs biseyler dedi cok net konusmadi 10 gun sonraya cagirdi nedense icim rahat etmiyor ici dolumu kalp atisi cikacakmi gercekten cok zor surekli bi zamani beklemek insan keseyide gorse rahat edemiyor
Cok sukur hersey yolunda degilmi? Önemli olan bu kötüyü çagirma insallah nasibi vardir bu dunyada ge saglikla kucagina gelecek🤲🏻🤲🏻

Ağzın bal yesin inşallah yaaa Allahım korusun meleklerimi inşallah ikiside tutunmuştur bana ağlayasım geliyo korkuyorum birde bugün gittim sağlık ocağına kan verdim oda çarşamba çıkar dedi 🙄🙄
Hadi hayirlisi olsun vera dogru söylüyo kasma kendini oluruna birak Allahin isine karisilmaz güzel düsün güzel olsun insallah😉

Kızlar kesilmişti lekelenmem şimdi gittim Lavaboya yine var açık kahve pembe çok açık renk ama çok korkuyorum ya bişey olmaz demi Allahım korusun ya😭😭😭😞
Sen canını hiç sıkma canım, hiç kötü bir şey hissetmiyorum. Bebeğin seninle inşallah 🙏🏻 bazıların da o kanama devam edebiliyormuş. Kırmızıya dönmediği sürece korkma 🌸

Yok canım sormadım. Benmde sabah uyandığımda mide bulantım ve baş dönmem oluyor 😮‍💨 ilaçtan herhalde
Migde bulantisi o vitamin yapiyo bende ama yok bu bas dönmesi transfer günü eve geldigimde oldu sonraki günler daha az bi sekilde arada oluyo bilmiyorum transfer çarpti herhalde benide😂😂

İyi akşamlar kızlar, forumda bilgi bulamadım. Tecrübeli anne adaylarından bilgi almak istiyorum, şuan yumurta toplama öncesi iğnelerimi kullanıyorum cuma günü başladım Gonalf’a . Sorum şu migren hastasıyım şiddetli baş ağrım var , ağrı kesici kullanmak sakıncalı mı acaba? Bilen yardımcı olabilir mi :)

X