- Konu Sahibi ananasmango
- #6.521
Amin inşallah teşekkür ederimAnladım. Hayırlısı olsun
Anladım. Hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah teşekkür ederimAnladım. Hayırlısı olsun
Anladım. Hayırlısı olsun
İnşallah istediğiniz gibi olurYok düzeltmediler sorun olmaz dedi doktor burdakilerde iyi evet ama tüp bebek olarak kıbrıs çok başarı elde etmiş bi oraaya gidelim dedik 7 yıldır her türlü yöntemi denedik ama bir türlü olmadı son umudum kıbrıs kaldı bakalım arttık şubatta gitmeyi planlıyoruz
Kız sen kendini bu kadar kasıyorsun. Benim de aynıydı. Wcye bir gidiyordum leke vardı bir gidiyordum yoktu tertemiz. Sonra bir daha gidiyordum yine vardı. İyi düşün inşaallah tutundu bebeğin ve bunun işareti. Kendini boşuna strese sokuyorsun yapma canım bebek de etkilenir sonra. Rahat olKızlar kesilmişti lekelenmem şimdi gittim Lavaboya yine var açık kahve pembe çok açık renk ama çok korkuyorum ya bişey olmaz demi Allahım korusun ya
İnşallah her ay bir umut diyorum ama hep hüsran üstelik hiçbir sorun yokken olmamaası çok garipİnşallah istediğiniz gibi olur
Ağzın bal yesin inşallah yaaa Allahım korusun meleklerimi inşallah ikiside tutunmuştur bana ağlayasım geliyo korkuyorum birde bugün gittim sağlık ocağına kan verdim oda çarşamba çıkar dediKız sen kendini bu kadar kasıyorsun. Benim de aynıydı. Wcye bir gidiyordum leke vardı bir gidiyordum yoktu tertemiz. Sonra bir daha gidiyordum yine vardı. İyi düşün inşaallah tutundu bebeğin ve bunun işareti. Kendini boşuna strese sokuyorsun yapma canım bebek de etkilenir sonra. Rahat ol
Korkma insallah bisey yoktur benimde kahve rengi lekelenmem var insallah yerlestikleri içindirKızlar kesilmişti lekelenmem şimdi gittim Lavaboya yine var açık kahve pembe çok açık renk ama çok korkuyorum ya bişey olmaz demi Allahım korusun ya
Cok sukur hersey yolunda degilmi? Önemli olan bu kötüyü çagirma insallah nasibi vardir bu dunyada ge saglikla kucagina gelecekArkadaslar bugun keseyi gorduk 5+5 (!bu benim heaabima gore) doktor gelisimine bakicaz vs biseyler dedi cok net konusmadi 10 gun sonraya cagirdi nedense icim rahat etmiyor ici dolumu kalp atisi cikacakmi gercekten cok zor surekli bi zamani beklemek insan keseyide gorse rahat edemiyor
Hadi hayirlisi olsun vera dogru söylüyo kasma kendini oluruna birak Allahin isine karisilmaz güzel düsün güzel olsun insallahAğzın bal yesin inşallah yaaa Allahım korusun meleklerimi inşallah ikiside tutunmuştur bana ağlayasım geliyo korkuyorum birde bugün gittim sağlık ocağına kan verdim oda çarşamba çıkar dedi
Benimde var canım emde daha 3 günumdeyim boyle sançılar olabiliyaomuş bebek yerleşiyomuş inşallahSol kaşık aşırı ağrı ve batma var kızlar 7. Günden bilgiiii
Yok canım sormadım. Benmde sabah uyandığımda mide bulantım ve baş dönmem oluyor ilaçtan herhaldeGeçmis olsun canim onu bilmiyorum benimde kaç gündür bas dönmelerim oluyo doktoruna sordunmu?
Senin kaçıncı günün canım ne zaman oldu lekelenmeKorkma insallah bisey yoktur benimde kahve rengi lekelenmem var insallah yerlestikleri içindir
İnşallah Allah razı olsun teşekkür ederimHadi hayirlisi olsun vera dogru söylüyo kasma kendini oluruna birak Allahin isine karisilmaz güzel düsün güzel olsun insallah
Sen canını hiç sıkma canım, hiç kötü bir şey hissetmiyorum. Bebeğin seninle inşallah bazıların da o kanama devam edebiliyormuş. Kırmızıya dönmediği sürece korkmaKızlar kesilmişti lekelenmem şimdi gittim Lavaboya yine var açık kahve pembe çok açık renk ama çok korkuyorum ya bişey olmaz demi Allahım korusun ya
Migde bulantisi o vitamin yapiyo bende ama yok bu bas dönmesi transfer günü eve geldigimde oldu sonraki günler daha az bi sekilde arada oluyo bilmiyorum transfer çarpti herhalde benideYok canım sormadım. Benmde sabah uyandığımda mide bulantım ve baş dönmem oluyor ilaçtan herhalde
Vitamin dediğin hangisi canım ? Folik asit miMigde bulantisi o vitamin yapiyo bende ama yok bu bas dönmesi transfer günü eve geldigimde oldu sonraki günler daha az bi sekilde arada oluyo bilmiyorum transfer çarpti herhalde benide
Vallah benimki 2 gündür böyle ben agladim ama benim hormonlar bildigin aglamaya yer ariyo hele sabahlari bi acikli bisi olsun ay nasil agliyorumSenin kaçıncı günün canım ne zaman oldu lekelenme
Yo hayir bana genowomen verdiler vitamin takviyesi canim icinde folik asitte var ve dahada fazlasiVitamin dediğin hangisi canım ? Folik asit mi
6. Ya da 7. Günü bi yapayım diyorum canım yaEvet canım zaten 8-12 güne kadar iğnenin etkisi bitiyormuş erkezde farklı tabi hayırlısı olsun bakalım canım sen ne zaman yine test yapmaya duşunuyorsun?