- 26 Kasım 2022
- 567
- 552
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.501
Herkesin imtihanı farklı sevdiklerimizle imtihan etmesin Allahım yinede sağlığımız yerinde çok şükür ama arada geliyorlar işteBunu ben de düşünüyordum sonra dedimki belki hamile kalmanın dünyaya bir can getirmenin ne büyük mucize olduğuna şahit olmak için Rabbim bizi seçmiştir. Sonuçta biz her detayıyla biliyoruz onlarsa bir adet gecikiyor öyle öğreniyorlar. Ama biz yavrularımızın taa yumurtadan spermden geldiği zamana şahitlik ediyoruz. Evet yıpranıyoruz ama Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermez. Elhamdulillah ala kulli hal diyip nasibimize rıza göstericez
Ordaki doktorlar daha başarılı daha iyiymiş dediler ondan dolayıCanım bu topikte biri vardı kıbrısta yaptıran ama adını hatırlayamıyorum. Sen neden kıbrıs istiyorsun
Bügun transferin 3 günü çatlatma ignesinin 8 günü sanırım canımKaçıncı günündü kuzum
O kadar olur canımHerkesin imtihanı farklı sevdiklerimizle imtihan etmesin Allahım yinede sağlığımız yerinde çok şükür ama arada geliyorlar işte
Yani bence Türkiyede de gayet başarılı doktorlar var ama tabi karar sizin. Son sayfadan geriye doğru giderek o arkadaşı bulabilirsiniz. O yumurta donasyonu ile yaptırmış gerçi ama fark eder mi bilmiyorumOrdaki doktorlar daha başarılı daha iyiymiş dediler ondan dolayı
Teşekkür ederim türkiyede gittik ama sonuç alamadık bu sefer kıbrısa gidelim dedik işte ne kadar sürer süreci bilmiyoruz oranınYani bence Türkiyede de gayet başarılı doktorlar var ama tabi karar sizin. Son sayfadan geriye doğru giderek o arkadaşı bulabilirsiniz. O yumurta donasyonu ile yaptırmış gerçi ama fark eder mi bilmiyorum
Canım donasyon konularina bak, daha çok onlar Kıbrıs'ta yaptiriyorlar.Teşekkür ederim türkiyede gittik ama sonuç alamadık bu sefer kıbrısa gidelim dedik işte ne kadar sürer süreci bilmiyoruz oranın
Geçmis olsun canim onu bilmiyorum benimde kaç gündür bas dönmelerim oluyo doktoruna sordunmu?Kızlar tansiyon düşüklüğü yaşıyor musunuz ? Bugün düştü yine 9 6 ydı gözlerim kararıyor bir anda
Nerede denediniz kaç kere denediniz. Dediğim arkadaş yedi kere denemiş yumurtaları döllenmiyormuşTeşekkür ederim türkiyede gittik ama sonuç alamadık bu sefer kıbrısa gidelim dedik işte ne kadar sürer süreci bilmiyoruz oranın
Ben gaziantepte ve istanbulda denedim bende bir sorun yok eşimde de bir sorun yok embriyo sağlıklı gelişti ama hep düşükle sonuçlandı ondan bi kıbrısta da denemek istedim şansımıNerede denediniz kaç kere denediniz. Dediğim arkadaş yedi kere denemiş yumurtaları döllenmiyormuş
Evet donasyon yapmayacam normal tüp bebek yaptıracam da bakalım ordaki süreç nasıl işliyor onu bilmiyorum önden bir araştırmak istedimCanım donasyon konularina bak, daha çok onlar Kıbrıs'ta yaptiriyorlar.
Histeroskopi yapıldı mı size? Yani rahimde bir sorun var mı?Ben gaziantepte ve istanbulda denedim bende bir sorun yok eşimde de bir sorun yok embriyo sağlıklı gelişti ama hep düşükle sonuçlandı ondan bi kıbrısta da denemek istedim şansımı
Evet yapıldı doktor sadece dedi rahim bozuklığu var o da gebe kalmaya engel değil dedi rahmim kalp şeklindeymiş bende şaştım kaldım arrtıkHisteroskopi yapıldı mı size? Yani rahimde bir sorun var mı?
Ah sahi biz aynı gün transfer olmuştuk. Ama benim çatlatma iğnemin 11. Günü demek ki iğne sonrası transfer süreleri değişebiliyorBügun transferin 3 günü çatlatma ignesinin 8 günü sanırım canım
Evet canım zaten 8-12 güne kadar iğnenin etkisi bitiyormuş erkezde farklı tabi hayırlısı olsun bakalım canım sen ne zaman yine test yapmaya duşunuyorsun?Ah sahi biz aynı gün transfer olmuştuk. Ama benim çatlatma iğnemin 11. Günü demek ki iğne sonrası transfer süreleri değişebiliyor
Benim de kalp şeklindeydi ilk hamileliğim 8.haftada düşükle sonuçkandı. Bilmiyorum ilgisi var mıdır ama doktorum bir dahakinde de olmazsa acaba bundan mı oldu diye aklımızda kalmasın diye yaptı. Histeroskopi sırasında düzeltmediler mi şeklini? Buradaki doktorlar da çok iyi benceEvet yapıldı doktor sadece dedi rahim bozuklığu var o da gebe kalmaya engel değil dedi rahmim kalp şeklindeymiş bende şaştım kaldım arrtık
Anladım. Hayırlısı olsunEvet yapıldı doktor sadece dedi rahim bozuklığu var o da gebe kalmaya engel değil dedi rahmim kalp şeklindeymiş bende şaştım kaldım arrtık
Yok düzeltmediler sorun olmaz dedi doktor burdakilerde iyi evet ama tüp bebek olarak kıbrıs çok başarı elde etmiş bi oraaya gidelim dedik 7 yıldır her türlü yöntemi denedik ama bir türlü olmadıBenim de kalp şeklindeydi ilk hamileliğim 8.haftada düşükle sonuçkandı. Bilmiyorum ilgisi var mıdır ama doktorum bir dahakinde de olmazsa acaba bundan mı oldu diye aklımızda kalmasın diye yaptı. Histeroskopi sırasında düzeltmediler mi şeklini? Buradaki doktorlar da çok iyi bence