- 25 Ekim 2023
- 438
- 620
- 34
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.481
Amin canım hayırla sağlıkla inşallahYaaaa canım gözün aydınsağlıkla artsın inşallah
Amin hepimize kızlar hepimize hayırlı haberler almayı nasip eylesinHayırlı olsun canım Rabb'im adım adım sağlıkla Güzel haber almanı nasip etsin
Çıkarmana gerek yok yolk kesesi de var zaten ilerleyen zamanlarda daha net belli olur geç döllenmiş olabilir gayet iyi gözüküyorArkadaşlar merhaba bugün çok şükür keseyi gördük ama bebiş çok küçükmüş doktor olması gerektiği gibi dedi ama bilemedim küçük olması üzdü beni buna bı anlam çıkarmam gerekir mi lütfen bı şeyler söyleyin
Amin canım benim 2 tane 5. Gün embriyosuKuzum hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinkaçıncı gün embriyosuydu kuzum
Umarım öyledir 7 Ekim transfer tarihimdi buna göre nasıl bilmemÇıkarmana gerek yok yolk kesesi de var zaten ilerleyen zamanlarda daha net belli olur geç döllenmiş olabilir gayet iyi gözüküyor
Kuzum doktor olması gerektiği gibi demiş zaten. Sakin ol keyifle bebişinin gelişini bekle artıkArkadaşlar merhaba bugün çok şükür keseyi gördük ama bebiş çok küçükmüş doktor olması gerektiği gibi dedi ama bilemedim küçük olması üzdü beni buna bı anlam çıkarmam gerekir mi lütfen bı şeyler söyleyin
Ya gerçekten insanın elinde değil biliyorum belki de evham yapıyorum ama kusura bakmayınKuzum doktor olması gerektiği gibi demiş zaten. Sakin ol keyifle bebişinin gelişini bekle artık
9. Haftadan itibaren daha net görüyorsun kese de düzgün sağlıkla ilerlesin darısı bizeUmarım öyledir 7 Ekim transfer tarihimdi buna göre nasıl bilmem
Amin inşallah Rabbim sağlıkla hayırla kolaylıkla sizin gebeliginizide ilerletsin9. Haftadan itibaren daha net görüyorsun kese de düzgün sağlıkla ilerlesin darısı bize
Lütfen bilgisi olan yazabilir mi bende yapmayı düşünüyorum ama süreç nasıl ne kadar sürer bilmiyorumArkadaşlar sayfada yeniyim kıbrısta hiç tüp bebek yapanınız oldu mu olduysa yardımcı olbilir misiniz bana ?
Hayırlı olsun sağlıkla devam etsinMerhaba kizlar ..testim 47 çıktı ..
5.gun embriosu transferin 7. Günü ..değerim nasıl sizce ..
canimm hayirli olsunn degerlerin kactiiArkadaşlar merhaba bugün çok şükür keseyi gördük ama bebiş çok küçükmüş doktor olması gerektiği gibi dedi ama bilemedim küçük olması üzdü beni buna bı anlam çıkarmam gerekir mi lütfen bı şeyler söyleyin
Doktorum haftaya pazartesi bı daha test vermemi söyledi.ignelere devam et dedi.biraz temkinli biri ondan umut vermiyorSonuçta iki katına çıkmış önemli olan odoktorla görüştün mü canım
Canım bende yaptım 1 çizgi daha çok erken diye umutsuzluğa kapılmıyorum ama çatlatma ignesinin etkisi bitmiş en azından onu anladıkKaç gün var çatlatma ignesiylesende yap emin olalim
Kaçıncı günündü kuzumCanım bende yaptım 1 çizgi daha çok erken diye umutsuzluğa kapılmıyorum ama çatlatma ignesinin etkisi bitmiş en azından onu anladık
Sagol canım Allah razı olsun ya ben açıkçası bı sefer kan testi verdim Transferin 12. günü 618 çıkmıştı imkanım olmadığından daha gidemedimcanimm hayirli olsunn degerlerin kactii
Canım bu topikte biri vardı kıbrısta yaptıran ama adını hatırlayamıyorum. Sen neden kıbrıs istiyorsunKimse yok mu bu konuda bilgisi olan