- 15 Haziran 2022
- 120
- 283
- 31
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.441
U umutlabeklebabby arkadaşımın dediği gibi ben de stres içindeyim aynı şeyleri düşüyoruz ama maalesef keseden sonra başka biseyler biseyler geliyor. Meditasyon yapmaya başlayacağım nefes egzersizi falan. Yani bu yazdıklarından sonraKendinizi strese sokmayın lütfen,ilk kızımda bende her şeyin en kötüsünü düşünüyodum, doğuma kadar dokuz doğurdum resmen,sonra bi baktım benim dogurdugum benden de stresli
Kuzum hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinBi pozitifte benden gelsin o zaman canlar
Kuzum benim Allah şuan kırılan gönlüne güzel çiçekler ekerek en kısa zamanda sana kışta baharı yaşatsın inşaallahnegatif oldu benim sonucum..
Hayırlı olsun canım Rabb'im adım adım sağlıkla Güzel haber almanı nasip etsinBi pozitifte benden gelsin o zaman canlar
6. gün yaptım negatifti.. ama moralim yine de yüksekti erken diyeRabbim gönlüne ferahlık versin her negatifi görünce tanimasamda üzülüyorum adına evde hiç test yaptın mı yani evde umutladirici testin oldu mu
Yapma yaaKızlar benimde negatif
Pozitif alan arkadaşlarım gözünüz aydın Allah sağlıklı bir süreç nasip etsin hepinize
Kendinize iyi bakın
A bende bunu merak ediyordumEn merak ettiğim konuydu teşekkür kendimde denemeyi unuttum rabbim pozitif gormeyide nasip etsin size inşallah
Canımm hakkında en hayırlısını en güzelini tez zamanda nasip etsin RabbimKızlar benimde negatif
Pozitif alan arkadaşlarım gözünüz aydın Allah sağlıklı bir süreç nasip etsin hepinize
Kendinize iyi bakın
Yaaaa canım gözün aydınŞükürler oldun umarım sağlıklı artar bakalım hayırlısı Allahtan
Insallah canim bende ise yariyo diye belki sanada sifa olur ama ben elimde su ile surekli dolasiyorumÇok sağolun kayısı ve eriği yemekle geçmiyor çünkü bir de hoşafini içeyim inşaallah olumlu sonuç aliriz hepimiz
Canım ben de grip yeni atlattım sayılır ateşim falan çıkmıştı baş ağrısı burun tıkanıklığı vardı. Burun tıkanıklığı için buhar banyosu yap. Tencereye biraz su koy kaynat içine birer çay kaşığı nane ve kekik koy. Varsa papatya da ekle. Başına bir havlu örtüp o buharı teneffüs et. Bir de tuzlu su hazırlayıp şırınga ile burnuna verebilirsin(bir su bardağı su bir tatlı kaşığı tuz bir çay kaşığı karbonat) son olarak soğanı ortadan böl beş on tane karanfil sapla başucunda dursun. Biraz kokuyor ama rahatlatıyor.Merhaba kizlar benimde transferimin 4. Gunu ve ben grip oldum öksürük geniz akintisi burun akıntısı moralim çok bozuldu.. kabızlık içinde duphalac dun içtim ama aşırı gaz yaptı bendeinşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz
7. Güne göre gayet iyi bence canımMerhaba kizlar ..testim 47 çıktı ..
5.gun embriosu transferin 7. Günü ..değerim nasıl sizce ..
Gözünüz aydin Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahMerhaba kizlar ..testim 47 çıktı ..
5.gun embriosu transferin 7. Günü ..değerim nasıl sizce ..
A bende bunu merak ediyordumyapsam mi diye düşünüyorum bende 3 günd
Tekrar merhaba ben sizin dediğiniz gibi Dr başvurdum rapor için ama maalesef yaş engel oldu onda daİzmirdeyim can hastanesinde tedavi görüyorum