2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar hemşireyle görüştüm bir dahaki transfer 3 ay sonra başlıyor dedi yani üçüncü adet günümde ben gelecek aya başlarız diye tahmin ediyordum moralim çok bozuldu zaten negatif olması canımızı sıkıyor bir de transfer sürecinin daha uzun hale gelmesi tabi başka sıkıntılar çıkmadan transfer olursak ne ala. Allah’ın imtihanı milletin beş dakikalık zevkle yaptığını biz maddi manevi her şeyimizi ortaya döküp yine sahip olamıyoruz. Yine de her halimize bin şükür…

Kızlar hemşireyle görüştüm bir dahaki transfer 3 ay sonra başlıyor dedi yani üçüncü adet günümde ben gelecek aya başlarız diye tahmin ediyordum moralim çok bozuldu zaten negatif olması canımızı sıkıyor bir de transfer sürecinin daha uzun hale gelmesi tabi başka sıkıntılar çıkmadan transfer olursak ne ala. Allah’ın imtihanı milletin beş dakikalık zevkle yaptığını biz maddi manevi her şeyimizi ortaya döküp yine sahip olamıyoruz. Yine de her halimize bin şükür…
Aaa o neden acaba? Siz özel hastane demisiniz devletmi?

Canım bizimde sınavımız bu ne yapalım rabbim geç etsin güç etmesin yıllarca bekledik kucagimiz boş ama sabır dua sonunda rabbim mükafatı verir inşallah 🤲

Canım ben de grip yeni atlattım sayılır ateşim falan çıkmıştı baş ağrısı burun tıkanıklığı vardı. Burun tıkanıklığı için buhar banyosu yap. Tencereye biraz su koy kaynat içine birer çay kaşığı nane ve kekik koy. Varsa papatya da ekle. Başına bir havlu örtüp o buharı teneffüs et. Bir de tuzlu su hazırlayıp şırınga ile burnuna verebilirsin(bir su bardağı su bir tatlı kaşığı tuz bir çay kaşığı karbonat) son olarak soğanı ortadan böl beş on tane karanfil sapla başucunda dursun. Biraz kokuyor ama rahatlatıyor.
Hepsini deneyecegim canim cok teşekkürler.. özelikle oksuruk çok zorluyor beni tutunmayacak diye korkuyorum. Bugün hemşireye yazdım öksürmenin bi etkisi olmaz yazdı nasip bakalim❣️

Geçmis olsun bu arada üzülmeyin insallah rabbim en kisa zamanda daha kolay bir sekilde verir🤲🏻

Merhaba kizlar benimde transferimin 4. Gunu ve ben grip oldum öksürük geniz akintisi burun akıntısı moralim çok bozuldu.. kabızlık içinde duphalac dun içtim ama aşırı gaz yaptı bende 🙄 inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz 🌸
Benimde boğazım faranjit olmuştu 2. Günü 1 bardak kaynamış suyu ılıtıp 1 kaşık bal 1 kaşık sirke karıştırıp içtim hem doğal hem de ne zaman yapsam hızlıca kesiyor 3. Güne belirtilerim bayağı gitti birde tuzlu su ile gargara yaptım uyumadan önce

Merhaba benimde transferimde 4. Günüm ilk denememiz. Tabi ilk deneme olduğu için acemiliklerim çok fazla. Ben malesef kabız oldum ve bunu 1. Gün baya kötü yaşadım . Kasilmalarim ve kramplarim oldu. Sanırım bir şurup varmış bugün öğrendim doktorum da vermedi onu kayısı erik ne bulduysam yedim ama malesef kabizligimi önlemedi. Hatta ilk gün böyle zorlu olunca şuan baya umudumu kaybettim. Sonrasında 2. Gün midem bulanmazken birden ağzıma geldi yediklerim. Kabizligim ilk gün kadar olmasa da halen çok rahat yapamıyorum. Krampli bir sekilde ilerliyor. Goguslerimde falan da bir hassasiyet yok. Benim.gibi olan var mı aranızda . Sizlerin nasıl geçiyor.
Canım bamya yemeği ye, taze yada dondurulmuş. Etkisi olacaktır kabızlığa

Canım bizimde sınavımız bu ne yapalım rabbim geç etsin güç etmesin yıllarca bekledik kucagimiz boş ama sabır dua sonunda rabbim mükafatı verir inşallah 🤲
İnşallah canım tez zamanda kavuşuruz inşallah sağım solum hep bebek doldu bende gurbette gün boyu telefon elimde Allah’ın gücüne gitmesin ama artık son noktaya geliyorsun

Bunu ben de düşünüyordum sonra dedimki belki hamile kalmanın dünyaya bir can getirmenin ne büyük mucize olduğuna şahit olmak için Rabbim bizi seçmiştir. Sonuçta biz her detayıyla biliyoruz onlarsa bir adet gecikiyor öyle öğreniyorlar. Ama biz yavrularımızın taa yumurtadan spermden geldiği zamana şahitlik ediyoruz. Evet yıpranıyoruz ama Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermez. Elhamdulillah ala kulli hal diyip nasibimize rıza göstericez 🥰

Arkadaşlar merhaba bugün çok şükür keseyi gördük ama bebiş çok küçükmüş doktor olması gerektiği gibi dedi ama bilemedim küçük olması üzdü beni buna bı anlam çıkarmam gerekir mi lütfen bı şeyler söyleyin

Eklentiler

• IMG_20231030_125917.jpg
    IMG_20231030_125917.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 46
X