2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar hemşireyle görüştüm bir dahaki transfer 3 ay sonra başlıyor dedi yani üçüncü adet günümde ben gelecek aya başlarız diye tahmin ediyordum moralim çok bozuldu zaten negatif olması canımızı sıkıyor bir de transfer sürecinin daha uzun hale gelmesi tabi başka sıkıntılar çıkmadan transfer olursak ne ala. Allah’ın imtihanı milletin beş dakikalık zevkle yaptığını biz maddi manevi her şeyimizi ortaya döküp yine sahip olamıyoruz. Yine de her halimize bin şükür…

Aaa o neden acaba? Siz özel hastane demisiniz devletmi?

Canım bizimde sınavımız bu ne yapalım rabbim geç etsin güç etmesin yıllarca bekledik kucagimiz boş ama sabır dua sonunda rabbim mükafatı verir inşallah

Hepsini deneyecegim canim cok teşekkürler.. özelikle oksuruk çok zorluyor beni tutunmayacak diye korkuyorum. Bugün hemşireye yazdım öksürmenin bi etkisi olmaz yazdı nasip bakalim

Geçmis olsun bu arada üzülmeyin insallah rabbim en kisa zamanda daha kolay bir sekilde verir

Benimde boğazım faranjit olmuştu 2. Günü 1 bardak kaynamış suyu ılıtıp 1 kaşık bal 1 kaşık sirke karıştırıp içtim hem doğal hem de ne zaman yapsam hızlıca kesiyor 3. Güne belirtilerim bayağı gitti birde tuzlu su ile gargara yaptım uyumadan önce

Canım bamya yemeği ye, taze yada dondurulmuş. Etkisi olacaktır kabızlığa

Canım bizimde sınavımız bu ne yapalım rabbim geç etsin güç etmesin yıllarca bekledik kucagimiz boş ama sabır dua sonunda rabbim mükafatı verir inşallah
İnşallah canım tez zamanda kavuşuruz inşallah sağım solum hep bebek doldu bende gurbette gün boyu telefon elimde Allah’ın gücüne gitmesin ama artık son noktaya geliyorsun

Bunu ben de düşünüyordum sonra dedimki belki hamile kalmanın dünyaya bir can getirmenin ne büyük mucize olduğuna şahit olmak için Rabbim bizi seçmiştir. Sonuçta biz her detayıyla biliyoruz onlarsa bir adet gecikiyor öyle öğreniyorlar. Ama biz yavrularımızın taa yumurtadan spermden geldiği zamana şahitlik ediyoruz. Evet yıpranıyoruz ama Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermez. Elhamdulillah ala kulli hal diyip nasibimize rıza göstericez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…