2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bunu ben de düşünüyordum sonra dedimki belki hamile kalmanın dünyaya bir can getirmenin ne büyük mucize olduğuna şahit olmak için Rabbim bizi seçmiştir. Sonuçta biz her detayıyla biliyoruz onlarsa bir adet gecikiyor öyle öğreniyorlar. Ama biz yavrularımızın taa yumurtadan spermden geldiği zamana şahitlik ediyoruz. Evet yıpranıyoruz ama Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermez. Elhamdulillah ala kulli hal diyip nasibimize rıza göstericez 🥰
Herkesin imtihanı farklı sevdiklerimizle imtihan etmesin Allahım yinede sağlığımız yerinde çok şükür ama arada geliyorlar işte 😅

Ordaki doktorlar daha başarılı daha iyiymiş dediler ondan dolayı
Yani bence Türkiyede de gayet başarılı doktorlar var ama tabi karar sizin. Son sayfadan geriye doğru giderek o arkadaşı bulabilirsiniz. O yumurta donasyonu ile yaptırmış gerçi ama fark eder mi bilmiyorum

Yani bence Türkiyede de gayet başarılı doktorlar var ama tabi karar sizin. Son sayfadan geriye doğru giderek o arkadaşı bulabilirsiniz. O yumurta donasyonu ile yaptırmış gerçi ama fark eder mi bilmiyorum
Teşekkür ederim türkiyede gittik ama sonuç alamadık bu sefer kıbrısa gidelim dedik işte ne kadar sürer süreci bilmiyoruz oranın

Nerede denediniz kaç kere denediniz. Dediğim arkadaş yedi kere denemiş yumurtaları döllenmiyormuş
Ben gaziantepte ve istanbulda denedim bende bir sorun yok eşimde de bir sorun yok embriyo sağlıklı gelişti ama hep düşükle sonuçlandı ondan bi kıbrısta da denemek istedim şansımı

Ah sahi biz aynı gün transfer olmuştuk. Ama benim çatlatma iğnemin 11. Günü demek ki iğne sonrası transfer süreleri değişebiliyor
Evet canım zaten 8-12 güne kadar iğnenin etkisi bitiyormuş erkezde farklı tabi hayırlısı olsun bakalım canım sen ne zaman yine test yapmaya duşunuyorsun?🌸

Kızlar kesilmişti lekelenmem şimdi gittim Lavaboya yine var açık kahve pembe çok açık renk ama çok korkuyorum ya bişey olmaz demi Allahım korusun ya😭😭😭😞

Evet yapıldı doktor sadece dedi rahim bozuklığu var o da gebe kalmaya engel değil dedi rahmim kalp şeklindeymiş bende şaştım kaldım arrtık 🤷‍♀️
Benim de kalp şeklindeydi ilk hamileliğim 8.haftada düşükle sonuçkandı. Bilmiyorum ilgisi var mıdır ama doktorum bir dahakinde de olmazsa acaba bundan mı oldu diye aklımızda kalmasın diye yaptı. Histeroskopi sırasında düzeltmediler mi şeklini? Buradaki doktorlar da çok iyi bence

Benim de kalp şeklindeydi ilk hamileliğim 8.haftada düşükle sonuçkandı. Bilmiyorum ilgisi var mıdır ama doktorum bir dahakinde de olmazsa acaba bundan mı oldu diye aklımızda kalmasın diye yaptı. Histeroskopi sırasında düzeltmediler mi şeklini? Buradaki doktorlar da çok iyi bence
Yok düzeltmediler sorun olmaz dedi doktor burdakilerde iyi evet ama tüp bebek olarak kıbrıs çok başarı elde etmiş bi oraaya gidelim dedik 7 yıldır her türlü yöntemi denedik ama bir türlü olmadı 🥺 son umudum kıbrıs kaldı bakalım arttık şubatta gitmeyi planlıyoruz

X