2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kendinizi strese sokmayın lütfen,ilk kızımda bende her şeyin en kötüsünü düşünüyodum, doğuma kadar dokuz doğurdum resmen,sonra bi baktım benim dogurdugum benden de stresli 😃
U umutlabeklebabby arkadaşımın dediği gibi ben de stres içindeyim aynı şeyleri düşüyoruz ama maalesef keseden sonra başka biseyler biseyler geliyor. Meditasyon yapmaya başlayacağım nefes egzersizi falan. Yani bu yazdıklarından sonra tuti tuti . Stresli annemin stresli kızı olarak stresli bir nesil daha gelmesin aman. Teşekkür ederim aydınlattığın için. 🎈🌸

Merhaba kizlar benimde transferimin 4. Gunu ve ben grip oldum öksürük geniz akintisi burun akıntısı moralim çok bozuldu.. kabızlık içinde duphalac dun içtim ama aşırı gaz yaptı bende 🙄 inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz 🌸

Merhaba kizlar benimde transferimin 4. Gunu ve ben grip oldum öksürük geniz akintisi burun akıntısı moralim çok bozuldu.. kabızlık içinde duphalac dun içtim ama aşırı gaz yaptı bende 🙄 inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz 🌸
Canım ben de grip yeni atlattım sayılır ateşim falan çıkmıştı baş ağrısı burun tıkanıklığı vardı. Burun tıkanıklığı için buhar banyosu yap. Tencereye biraz su koy kaynat içine birer çay kaşığı nane ve kekik koy. Varsa papatya da ekle. Başına bir havlu örtüp o buharı teneffüs et. Bir de tuzlu su hazırlayıp şırınga ile burnuna verebilirsin(bir su bardağı su bir tatlı kaşığı tuz bir çay kaşığı karbonat) son olarak soğanı ortadan böl beş on tane karanfil sapla başucunda dursun. Biraz kokuyor ama rahatlatıyor.

X