-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.421
İnşallah canımCanım benim de 2.5 yıl infertilite tanısı konuldu 1. Denemeyi de öyle yaptırdık daha sonra doktorum rahimin içini görelim dedi Histeroskopi laporoskopi oldum polip çıktı ve rahmim kalp şeklindeydişimdi hepsi temizlendi düzeltildi 2. Deneme yaptırdık inşallah bu sefer olucak
Hayırlı olsun Ece hanım,darısı tüm bekleyenlere olsun insallahBen de bugün kan testi verdim. 601
Çok sevindim, sağlıkla gelsin inşallahBi pozitifte benden gelsin o zaman canlar
Aminnnn darısı tüm bekleyenlereÇok sevindim, sağlıkla gelsin inşallah
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı bizlere bolca dua edinBi pozitifte benden gelsin o zaman canlar
En merak ettiğim konuydu teşekkür kendimde denemeyi unuttum rabbim pozitif gormeyide nasip etsin size inşallahKızlar çatlatma iğnemin 11. Transferimin 3. Günü. İğne etkisinin geçip geçmediğini anlamak için idrar test yaptım tek çizgi gördüm yani 11. Güne iğne etkisi kalmıyor kendimce test etmiş oldum
Canım amin rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip eylesin bu sürecin hepimiz için pozitif haberlerinizi almak nasip olsunÇok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı bizlere bolca dua edin
negatif oldu benim sonucum..
Merhaba canim gecmis olsun sana kayisi hosafini öneririm bende yapip iciyorum kayisi üzüm ve erik karisik yap her gün yada gün asiri için bide bolll su içMerhaba benimde transferimde 4. Günüm ilk denememiz. Tabi ilk deneme olduğu için acemiliklerim çok fazla. Ben malesef kabız oldum ve bunu 1. Gün baya kötü yaşadım . Kasilmalarim ve kramplarim oldu. Sanırım bir şurup varmış bugün öğrendim doktorum da vermedi onu kayısı erik ne bulduysam yedim ama malesef kabizligimi önlemedi. Hatta ilk gün böyle zorlu olunca şuan baya umudumu kaybettim. Sonrasında 2. Gün midem bulanmazken birden ağzıma geldi yediklerim. Kabizligim ilk gün kadar olmasa da halen çok rahat yapamıyorum. Krampli bir sekilde ilerliyor. Goguslerimde falan da bir hassasiyet yok. Benim.gibi olan var mı aranızda . Sizlerin nasıl geçiyor.
Çok sağolun kayısı ve eriği yemekle geçmiyor çünkü bir de hoşafini içeyim inşaallah olumlu sonuç aliriz hepimizMerhaba canim gecmis olsun sana kayisi hosafini öneririm bende yapip iciyorum kayisi üzüm ve erik karisik yap her gün yada gün asiri için bide bolll su iç
Çok teşekkür ederim ilginiz içinRabbim bir şekilde o evladı nasip edecekse bunun okunmakta falan yok olması pek mümkün olmuyormuş rahim sandığımız kadar aşağıda olan birşey değilmiş embriyo kalitesinden çok sağlıklıysa tutuyor öksürerek ıkınarak da tutunmaya engel olan bir durumun bilimsel bir karşılığı olmadığını yazıyorlar sürecinizin tadını çıkarın stres yapmayın bol sıvı tüketin
Sen test yapmadın mı daha canımRabbim gönlüne ferahlık versin her negatifi görünce tanimasamda üzülüyorum adına evde hiç test yaptın mı yani evde umutladirici testin oldu mu
Amin canım çok sağ olEn merak ettiğim konuydu teşekkür kendimde denemeyi unuttum rabbim pozitif gormeyide nasip etsin size inşallah
Kalbi Mahsun arkadaşlar var biliyorum, güzel sevinçli haberi vermeye bile cekinip üzülüyor insan acaba canini acıtır miyim diye. Tüm bu yollardan geçtim biliyorum çünkü. Dilden dökemeyip kalbimde ne cümleler gömdüm kazıp kazıp. Duaniza talibim, desteğiniz için de teşekkür ederim. Teslim pozitif ama cok ortalıkta görünmek istemiyorumHepimiz için umutla bekleyiş bu süreç.. kimimizin vakti var kimimiz erdi muradına. Rabbim hepimizin gönlünden geçeni hakkında hayırlısıyla versin insallah
Kendinizi strese sokmayın lütfen,ilk kızımda bende her şeyin en kötüsünü düşünüyodum, doğuma kadar dokuz doğurdum resmen,sonra bi baktım benim dogurdugum benden de stresliIns canim guzel haberler. Bende stressliyim beta 4 gun once 400du goremezmi acaba? Yada kese var midir? tup bebekte dis gebelik olmuyor dimi . Allahin izniyle kalp atisi duyamadan huzur yok sanirim
Kalbi Mahsun arkadaşlar var biliyorum, güzel sevinçli haberi vermeye bile cekinip üzülüyor insan acaba canini acıtır miyim diye. Tüm bu yollardan geçtim biliyorum çünkü. Dilden dökemeyip kalbimde ne cümleler gömdüm kazıp kazıp. Duaniza talibim, desteğiniz için de teşekkür ederim. Teslim pozitif ama cok ortalıkta görünmek istemiyorum
Evet pozitiflere sevinirken negatiflere içimiz gidiyorTiniminimavihanim buradan hüzünle gittiğinde içime öküz oturdu sonra başka arkadaşların negatif alması burası sanki çok buruk kaldı. İnşallah sağlıkla gelir bebeklerin hepsi ama topikte pek can kalmadı maalesef inşallah herkes için bundan sonrası güzel olsun canım
Kalbi hüzünle atan tüm kizkardeslerim, Rabbım çiçekler açtırsin bu süreçte yollarinizda. Şu gibi aksın işleriniz surecinizTiniminimavihanim buradan hüzünle gittiğinde içime öküz oturdu sonra başka arkadaşların negatif alması burası sanki çok buruk kaldı. İnşallah sağlıkla gelir bebeklerin hepsi ama topikte pek can kalmadı maalesef inşallah herkes için bundan sonrası güzel olsun canım