2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar çatlatma iğnemin 11. Transferimin 3. Günü. İğne etkisinin geçip geçmediğini anlamak için idrar test yaptım tek çizgi gördüm yani 11. Güne iğne etkisi kalmıyor kendimce test etmiş oldum😅
En merak ettiğim konuydu teşekkür kendimde denemeyi unuttum rabbim pozitif gormeyide nasip etsin size inşallah 🤲

Ins canim guzel haberler. Bende stressliyim beta 4 gun once 400du goremezmi acaba? Yada kese var midir? tup bebekte dis gebelik olmuyor dimi . Allahin izniyle kalp atisi duyamadan huzur yok sanirim

Merhaba benimde transferimde 4. Günüm ilk denememiz. Tabi ilk deneme olduğu için acemiliklerim çok fazla. Ben malesef kabız oldum ve bunu 1. Gün baya kötü yaşadım . Kasilmalarim ve kramplarim oldu. Sanırım bir şurup varmış bugün öğrendim doktorum da vermedi onu kayısı erik ne bulduysam yedim ama malesef kabizligimi önlemedi. Hatta ilk gün böyle zorlu olunca şuan baya umudumu kaybettim. Sonrasında 2. Gün midem bulanmazken birden ağzıma geldi yediklerim. Kabizligim ilk gün kadar olmasa da halen çok rahat yapamıyorum. Krampli bir sekilde ilerliyor. Goguslerimde falan da bir hassasiyet yok. Benim.gibi olan var mı aranızda . Sizlerin nasıl geçiyor.
Merhaba canim gecmis olsun sana kayisi hosafini öneririm bende yapip iciyorum kayisi üzüm ve erik karisik yap her gün yada gün asiri için bide bolll su iç

Rabbim bir şekilde o evladı nasip edecekse bunun okunmakta falan yok olması pek mümkün olmuyormuş rahim sandığımız kadar aşağıda olan birşey değilmiş embriyo kalitesinden çok sağlıklıysa tutuyor öksürerek ıkınarak da tutunmaya engel olan bir durumun bilimsel bir karşılığı olmadığını yazıyorlar sürecinizin tadını çıkarın stres yapmayın bol sıvı tüketin
Çok teşekkür ederim ilginiz için

Hepimiz için umutla bekleyiş bu süreç.. kimimizin vakti var kimimiz erdi muradına. Rabbim hepimizin gönlünden geçeni hakkında hayırlısıyla versin insallah
Kalbi Mahsun arkadaşlar var biliyorum, güzel sevinçli haberi vermeye bile cekinip üzülüyor insan acaba canini acıtır miyim diye. Tüm bu yollardan geçtim biliyorum çünkü. Dilden dökemeyip kalbimde ne cümleler gömdüm kazıp kazıp. Duaniza talibim, desteğiniz için de teşekkür ederim. Teslim pozitif ama cok ortalıkta görünmek istemiyorum 🥺

Ins canim guzel haberler. Bende stressliyim beta 4 gun once 400du goremezmi acaba? Yada kese var midir? tup bebekte dis gebelik olmuyor dimi . Allahin izniyle kalp atisi duyamadan huzur yok sanirim
Kendinizi strese sokmayın lütfen,ilk kızımda bende her şeyin en kötüsünü düşünüyodum, doğuma kadar dokuz doğurdum resmen,sonra bi baktım benim dogurdugum benden de stresli 😃

Kalbi Mahsun arkadaşlar var biliyorum, güzel sevinçli haberi vermeye bile cekinip üzülüyor insan acaba canini acıtır miyim diye. Tüm bu yollardan geçtim biliyorum çünkü. Dilden dökemeyip kalbimde ne cümleler gömdüm kazıp kazıp. Duaniza talibim, desteğiniz için de teşekkür ederim. Teslim pozitif ama cok ortalıkta görünmek istemiyorum 🥺
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim buradan hüzünle gittiğinde içime öküz oturdu sonra başka arkadaşların negatif alması burası sanki çok buruk kaldı. İnşallah sağlıkla gelir bebeklerin hepsi ama topikte pek can kalmadı maalesef inşallah herkes için bundan sonrası güzel olsun canım 🌸

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim buradan hüzünle gittiğinde içime öküz oturdu sonra başka arkadaşların negatif alması burası sanki çok buruk kaldı. İnşallah sağlıkla gelir bebeklerin hepsi ama topikte pek can kalmadı maalesef inşallah herkes için bundan sonrası güzel olsun canım 🌸
Evet pozitiflere sevinirken negatiflere içimiz gidiyor 🥺 ama hayat gibi işte mutluluk da var hüzün de. Rabbim herkesin hakkında en güzelini en hayırlısını nasip etsin. Herkesin umutları bir gün çiçek açacak inşaallah 🌸

K
Kalbi hüzünle atan tüm kizkardeslerim, Rabbım çiçekler açtırsin bu süreçte yollarinizda. Şu gibi aksın işleriniz sureciniz🍀

X