- 24 Ekim 2023
- 66
- 170
- 34
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.201
e hadii insalllaaahHayırlısı olsun canımbugun bu topik şenlenecek insallah
Dün kan verdim negatif cnmNeden umutsuzsun. Umudunuz kırılmasın 7. Gun belirtiler ve test icin erken bir zaman
Acele bir kararla dün kan verdim.negatif oldu o yüzden umutsuzum cnm. Rabbim yuzlerimizi güldürsünYaa umutsuzluğa kapılmaa ben 6. Günü test yaptım negatifti ama umudum var yine bugün kan testi yaptırıcam normalde yarın günüm ama bu akşamda çıkar varsa.. belirti vs çok karışık süreçler herkeste olmuyor kiminde ilaçlardan kaynaklı çok oluyor modumuzu yüksek tutalımmhepimizin ayrı bir sınavı ayrı bir savaşı var ve güçlü olursak eninde sonunda başarabiliriz sende kendini motive et ve güzel şeyler düşünlütfen
Simdi baktim gordüm canım. Cok erken vermissin kanida hayirlisi olsunDün kan verdim negatif cnm
Günaydın belirti var mıDün kan verdim negatif cnm
Belirti diyemem adet belirtisi gibi 1 haftadır gün içinde ara ara bel ağrısı ve bazen kasık batması birde göğüs hassasiyrti var o kadarDualarimiz sonuc bekleyen kardeslerimizle. İnsallah guzel sonuçla gelirsin. Bugun yaptirsanda cikar o zaman.
Belirtin falan varmı canım hic?
Amin canım bence yine tekrarla ama geç tutunmuş olabilir bebişAcele bir kararla dün kan verdim.negatif oldu o yüzden umutsuzum cnm. Rabbim yuzlerimizi güldürsün
Kasık agrisi bel ağrısı çok fazla . Bence bu belirtiler gerçek değilGünaydın belirti var mı
İlaçlara devam ediyorum cnm Çarşamba kan verecem yine.ins geç tutunmustirAmin canım bence yine tekrarla ama geç tutunmuş olabilir bebişinşallah güzel sonuçlar olur
Kasık ağrısı herkeste oluyorKasık agrisi bel ağrısı çok fazla . Bence bu belirtiler gerçek değil
İlaçlara devam ediyorum cnm Çarşamba kan verecem yine.ins geç tutunmustir
Meraba bende Berfu hocanın hastasiyim,bor embriyo transfer ededi 26sinda,bence acele ederek kendinizi strese sokmuşsunuz, umarım tekrar gittiginizde pozitifi gorursunuzİlaçlara devam ediyorum cnm Çarşamba kan verecem yine.ins geç tutunmustir
İnşallah öyle olur beklemek çok zorMeraba bende Berfu hocanın hastasiyim,bor embriyo transfer ededi 26sinda,bence acele ederek kendinizi strese sokmuşsunuz, umarım tekrar gittiginizde pozitifi gorursunuz
Embriyo kaliteniz ne idi,benimki 4cc ama hayırlısı bakalim Allah büyüktürİnşallah öyle olur beklemek çok zor
Aynı gün olmuşuz desene ben kan vericem bu akşam yarın günüm ama varsa çıkar zaten kuzumm idrara yeniden cesaretim yokKızlar bugün 9. Günüm test yapsam cıkar galiba sizce yapiyimi 5. Gün embriyosu taze transfer olmustum
Benimkisi 5 BC 5 CC iki tane koyulduEmbriyo kaliteniz ne idi,benimki 4cc ama hayırlısı bakalim Allah büyüktür
5. Gün embryosu 9. Günde belli eder kendini ama en garantisi kan vermekKızlar bugün 9. Günüm test yapsam cıkar galiba sizce yapiyimi 5. Gün embriyosu taze transfer olmustum
Güzel sonuçlarını bekliyoruzzzBenimde test günüm stres korku heyecan karıştım.kan vermeye gidiyorum.
İnşallah herkes güzel sonuçlarla döner