- 22 Eylül 2016
- 158
- 159
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.161
Evet canim parmaklarinla guzel kontrol et bazi yerler minikte olsa yumusak oluyo oralara vurunca fazla acimiyorYumuşak yeremi vurayım canım anlamadım tam
Tamam teşekkür ederimmm çok yaaaEvet canim parmaklarinla guzel kontrol et bazi yerler minikte olsa yumusak oluyo oralara vurunca fazla acimiyor
Rica ederim guzelim ne kadar can yaktigini bildigim için taktigini buldumTamam teşekkür ederimmm çok yaaa
Ben koyduktan sonra yatıyorum bir süre , yatmazsam daha fazla dışarı atıyorKızlar bu progestan fitil bir kaç saat içinde olduğu gibi geri çıkıyor sanki sizde nasıl
Akmasi gayet normal canim merak etme. Bir Hemsire fitili koyduktan sonra 15dk uzaninki gerektigi kadarini vucut alsin demistiKızlar bu progestan fitil bir kaç saat içinde olduğu gibi geri çıkıyor sanki sizde nasıl
Ben koyduktan sonra yatıyorum bir süre , yatmazsam daha fazla dışarı atıyor
Akmasi gayet normal canim merak etme. Bir Hemsire fitili koyduktan sonra 15dk uzaninki gerektigi kadarini vucut alsin demisti
Normalde 3 ü ama ben 2 sinde vereceğimTest günün ayin 2 sindemi?
Vallahi yarım saat ayağıma pilates topunu koyup yatıyorum kalkayım wc ye yine aynı
Doktora gidip iğne mi istesem yerine olabiliyor mudur ki
Allah iyiligini versin. Evet igne seklindede oluyor ama tabi biraz fazla can yakici olduguda dedikodular arasinda bence iyi dusunun
Oylemi ! Benimki tam 10 gün sonra oldugu icin bencede 2sinde bi sakinca olmazNormalde 3 ü ama ben 2 sinde vereceğim
Ben iğnesini de kulanıyorum ama biraz deri tahribatı yapıyor , kalçadan vuruluyor haliyle hergün bir merkezde vurduruyorum ve kalçam komple mor artık siyahlaştı bir de deri altında ödem yapıyor oturma,yatma , merdiven çıkma falan çok zorluyorVallahi yarım saat ayağıma pilates topunu koyup yatıyorum kalkayım wc ye yine aynı
Doktora gidip iğne mi istesem yerine olabiliyor mudur ki
Evet canım ilk senin ?Aynen öyle ilk denemen miydi ?
Canım merhaba, sen geçen aralık ocak gibi transfer yaptırmış mıydın yoksa biriyle mi karıştırıyorum seni emin olamadımEvet canımm ben oldumm 28 nde yani dün test günü bekliyorum senin test funun ne zaman
Yok ben ilk denememCanım merhaba, sen geçen aralık ocak gibi transfer yaptırmış mıydın yoksa biriyle mi karıştırıyorum seni emin olamadım
Nasip kzimdada 10 gün 52 görmüştüm bakalm nsip hersey Allah'tan cnmAynen arkadaşım 12 ile öğrendi sonra da kızı olduinşallah senin de yükselir
Benim 2. Denemem ? Canım ayıp olmazsa sorun neydi?Evet canım ilk senin ?
Evet canım ilk senin ?
Malesef canim negatif oldu
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım inşaallah bir dahaki sefere kucağına alırsın meleğiniMalesef canim negatif oldu4. Denemede inşallah Allah sonuna kadar sağlıkla gelmeyi nasip eder çünkü ne pozitifi görmek ne artış ne kese ne kalp atışını duymak hepsi boş hepsini yaşadım 9 hafta çok zor ondan sonra kaybetmek umarım hepimize sonuna kadar sağlıkla dünyaya getirmek kismet olur
Bıldıgım kadarıyla yok ama galıba sana en yakın ben varım... Yatın transferKızlarrr selam ben de 28.10.2023 yani dün 2. Transferimi oldum var mı benimle aynı gün transfer olan??
Amin canım inşallahRabbim hayırlısını nasip etsin canım inşaallah bir dahaki sefere kucağına alırsın meleğini