2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Çok sabırlısın Eldorin Eldorin yap erken gebelik testini merak ettim bende 😁😍inşallah güzel sonuçlar alırsın canım🙏
Sağol canım ya amin 🙏 ama yapmak istemiyorum test ya gecikmeden 😔 negatif görmek ya da hayalet çizgi kovalamak istemiyorum ❤️ iki gün kaldı bata iki gün sonra olmazsam test yaparım 🥰
Bu ay olucak gibi hissetmiştim ya 😞
Evet kuzum ya. İnsan umutlanınca da hayalkırıklığı çok zorluyor. Ben de bir önceki döngüden çok umutluydum. Kesin oldu gibi hissetmiştim ve negatif görünce biliyorsun direk kapattım kendimi. Ama her döngü yeni bir şans ❤️ inşallah olması gereken zamanda, sağlıkla sıhhatle gelsinler ❤️

Kızlar ben daha bugün yumurtladım yumurtlama testlerine göre dün strip test yaptım sipariş ettim gölge çıkartıyor mu denemek için bi baktım çift çizgi bugün de yaptım çift çizgi inanmadım 2 tane daha yaptım arka arkaya 2 damla idrarla onlarda da var inanmadım tekrar yarım saat sonra erken gebelik yaptım çizgi var bu nasıl olur hepsi mi yanlış inanamıyorum şuan böyle bişey mümkün mü elin ayağım titriyor
Canım ümitndirmek istemem ama HCG yükselince de ovülasyon testi pik çıkıyor 🙈 bi kan mı versen acaba belki erken döllenme olmuştur?

Bende kahve delisiyim yudum yudum gider gelir içerim ama 2 saat sıvı almamaya dikkat ediyorum sende öyle yapmalısın canım o seyreltiyor idrarı ondan görmüyorsundur büyük ihtimalle
Evet sanki oluyo gibii 🌸✨🥲

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 10
Sağol canım ya amin 🙏 ama yapmak istemiyorum test ya gecikmeden 😔 negatif görmek ya da hayalet çizgi kovalamak istemiyorum ❤️ iki gün kaldı bata iki gün sonra olmazsam test yaparım 🥰

Evet kuzum ya. İnsan umutlanınca da hayalkırıklığı çok zorluyor. Ben de bir önceki döngüden çok umutluydum. Kesin oldu gibi hissetmiştim ve negatif görünce biliyorsun direk kapattım kendimi. Ama her döngü yeni bir şans ❤️ inşallah olması gereken zamanda, sağlıkla sıhhatle gelsinler ❤️
Kötü düşünmeyelim ki kötü şeyler olmasın ☺️
Hadi bakalım şu iki günü de atlatsak 😍🙏

Kızlar ben daha bugün yumurtladım yumurtlama testlerine göre dün strip test yaptım sipariş ettim gölge çıkartıyor mu denemek için bi baktım çift çizgi bugün de yaptım çift çizgi inanmadım 2 tane daha yaptım arka arkaya 2 damla idrarla onlarda da var inanmadım tekrar yarım saat sonra erken gebelik yaptım çizgi var bu nasıl olur hepsi mi yanlış inanamıyorum şuan böyle bişey mümkün mü elin ayağım titriyor
Yaa inşallah öyledir canım
Kan versene net bir şekilde çıkacaktır 😍🙏
Bize de haber et

Ovulasyon testi yapmadım o yüzden emin olamıyorum belki benim de geç yumurtlama oldu ve 30dan sonrasına sarkacak regl. Dün kasık ağrısı ve meme ucu hassasiyeti başladı sanırım bu ara yumurtlama olacak ama akıntı görmeyince sanki olmamış gibi hissediyorum
Yani akıntı bende de olmuyor. Yani çamasira gelecek şeklinde olmuyor. Bende ovu testi kullanmadım. Ama kasık ağrısı oldu bende yumurtlama oluyor dedim

X