- 26 Eylül 2023
- 663
- 813
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.241
Bende 9.gun kan vermistim kanda 70 cikti ben idrara cesaret edememistim ama sonra onu yaptim ondada cift cizgi cikti benimde 5.gun taze transferdiKızlar bugün 9. Günüm test yapsam cıkar galiba sizce yapiyimi 5. Gün embriyosu taze transfer olmustum
Anladım canım bende onu merak ediyordum teşekkür ederimBende taze oldum canım prolutex birde kan sulandırıcı oksapar bide coraspin kullanıyorum dondurulmus embriyo da estrofem rahim kalınlıgı icin veriliyor
Ayyy çok şükürQUOTE="ecedaily, post: 75885638, member: 1100346"]
Kızlar benim test sonucum pozitifsevinçten ağlıyorum
Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla versin inşallah canımBende günde 3kere astrofem günde 3kere vajinal pragestan günde 1kere coraspirin günde 1kere vitamin 3 günde 1de kalçadan progestan 50vuruluyorum dondurulmuş transfer oldum
Hayırlısıyla mutlu haberle bize dön inşallah canım sağlıkla kucağına al inşallahKizlar benim bugun doktor kontrolum var kese gormeye gidicez insallah onuda goruruz ve hersey yolundadir cok heyecanliyim
Kalitesi ne idi acabaBende 9.gun kan vermistim kanda 70 cikti ben idrara cesaret edememistim ama sonra onu yaptim ondada cift cizgi cikti benimde 5.gun taze transferdi
Ya karnım çok ağrıyor adet olacak gibiİnsallah güzel haberler getir bizekan mı vereceksiniz direk
Sağlıkla Gelsin inşallahKızlar benim test sonucum pozitifsevinçten ağlıyorum
5ab ve 4abU unknown1234 embriyoların kalitesi neydi canım biliyor musun
Günde 3 tane estrofem 1 tane coraspin 4 adet progestan fitil 1 tane Progestan iğne 1 tane enox iğne(kan sulandırıcı) 1 folik asit , bence kişiye ve doktora göre değişiklik gösteriyor ilaçlarKızlar benm merak ettiğim birşey var herkes kullandığı ilaçları yazmış ben taze transfer oldum sadece progestan fitil ve iğnesi birde kan sulandırıcı oluyorum. Dondurulmuşla taze transfer ilaçları farklımı
Ayy valla rahatladım ben neden bukdr fazla progestan kullanıyorum diyordum yalnız değilmişim aynen anladımki her doktorun ve anne adayının ilaç durumu farklı canım progestan iğneyi göbekten mi yapıyorsun benm göbeğim artık aşırı acımaya başladı yapılırken sadece kol ve göbek dediler banaGünde 3 tane estrofem 1 tane coraspin 4 adet progestan fitil 1 tane Progestan iğne 1 tane enox iğne(kan sulandırıcı) 1 folik asit , bence kişiye ve doktora göre değişiklik gösteriyor ilaçlar
Kalite icin bi gruplama soylemediler burdakiler gibi ama 2 tane koyuldu 2 taneside super kalite dedi hem emriyolog hemde doktor baskada yoktu zaten yumurtamKalitesi ne idi acaba
Benimde hep agridi ilkgunden beri 5.haftadayim hala agriyor bence normalYa karnım çok ağrıyor adet olacak gibibasm ağrıyor klasik pms surecim. Kan vermeye gidiyorum ama canım da sıkıldı
Peki lekelenme oldu mu hicBenimde hep agridi ilkgunden beri 5.haftadayim hala agriyor bence normal
Canını sıkma pozitif düşün bende öyleyim belimde adet olcak gibi ağrı var ama iyi düşünelim iyi olsunnn heyecanla bekliyoruz haberleriniYa karnım çok ağrıyor adet olacak gibibasm ağrıyor klasik pms surecim. Kan vermeye gidiyorum ama canım da sıkıldı
Ya kızlar benim 2.günden beri sabahları adet olacak gibi ağrıyor belim ve kasıklarımCanını sıkma pozitif düşün bende öyleyim belimde adet olcak gibi ağrı var ama iyi düşünelim iyi olsunnn heyecanla bekliyoruz haberlerini
Bu arada dondurulmuş embriyo.. Kalçadan yapılıyor ama göbekten yapılsaydı keşke çünkü hergün bir tıp merkezine gidip yaptırıyorum ve aşırı deri tahribatı yapıyor kalçam şiş , ödemli ve siyaha yakın bir mor oldu heryeri , üzerine oturulmuyor yatılmıyor garip bir durum. Allah hepimizin yardımcısı olsunAyy valla rahatladım ben neden bukdr fazla progestan kullanıyorum diyordum yalnız değilmişim aynen anladımki her doktorun ve anne adayının ilaç durumu farklı canım progestan iğneyi göbekten mi yapıyorsun benm göbeğim artık aşırı acımaya başladı yapılırken sadece kol ve göbek dediler bana