2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

U unknown1234 hayırlı olsun canımm sımsıkı tutunsun sana sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim 😍😍 belirtileri varmıydı kaçıncı gün kaç çıktı değerin sorular başlasınn 🥰🥰
İnş amin amin 🙏🏻 Sadece adet olacak gibi ağrılarım oluyordu sabah 2.günden itibaren. 10 gün değerim 601 çıktı 🥰
Canım beniim hayırlı uğurlu olsun bu sefer kucağına almak nasip olsun inşallah😍
Umarım tek dileğim sağlıkla kucağıma almak artık 🩷

İnş amin amin 🙏🏻 Sadece adet olacak gibi ağrılarım oluyordu sabah 2.günden itibaren. 10 gün değerim 601 çıktı 🥰

Merhaba bende aranızda yeniyim 7. Günüm sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🧿☺️

Kızlar benm merak ettiğim birşey var herkes kullandığı ilaçları yazmış ben taze transfer oldum sadece progestan fitil ve iğnesi birde kan sulandırıcı oluyorum. Dondurulmuşla taze transfer ilaçları farklımı

Kızlar benm merak ettiğim birşey var herkes kullandığı ilaçları yazmış ben taze transfer oldum sadece progestan fitil ve iğnesi birde kan sulandırıcı oluyorum. Dondurulmuşla taze transfer ilaçları farklımı
Ben bunların yanında estrofem, prednol ve paragraf kullanıyorum canım dondurulmuş benimki ama sanırım her Dr tedavi süreci farklı kişiye özel tedavi muhabbeti var ya sorun herkeste farklı.s

Kuzum ben de 10. Gün bu civarda bi değerle öğrenmiştim ikizlerimi hatta üçüzlerimi diyeyim. Bir embriyom da kendi kendine böünüp başta 3üz başlayıp sonra ikiz devam etmişti gebeliğim. Rabbim hakkında hayırlısını versin kucağına almayı nasip etsin🥰

Bende taze oldum canım prolutex birde kan sulandırıcı oksapar bide coraspin kullanıyorum dondurulmus embriyo da estrofem rahim kalınlıgı icin veriliyor

X