- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.221
Kızlar benim test sonucum pozitif sevinçten ağlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım beniim hayırlı uğurlu olsun bu sefer kucağına almak nasip olsun inşallahKızlar benim test sonucum pozitif sevinçten ağlıyorum
İnş amin amin Sadece adet olacak gibi ağrılarım oluyordu sabah 2.günden itibaren. 10 gün değerim 601 çıktıU unknown1234 hayırlı olsun canımm sımsıkı tutunsun sana sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim belirtileri varmıydı kaçıncı gün kaç çıktı değerin sorular başlasınn
Umarım tek dileğim sağlıkla kucağıma almak artıkCanım beniim hayırlı uğurlu olsun bu sefer kucağına almak nasip olsun inşallah
Oyy maşallah bende hiçbirşey yok 3. Gün herkese aynı belirti olmak zorunda değil diyerek teselli edeyim kendimiİnş amin amin Sadece adet olacak gibi ağrılarım oluyordu sabah 2.günden itibaren. 10 gün değerim 601 çıktı
Umarım tek dileğim sağlıkla kucağıma almak artık
Merhaba bende aranızda yeniyim 7. Günüm sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallahİnş amin amin Sadece adet olacak gibi ağrılarım oluyordu sabah 2.günden itibaren. 10 gün değerim 601 çıktı
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar benim test sonucum pozitif sevinçten ağlıyorum
Çok teşekkür ederim isteyen herkesin başınaMerhaba bende aranızda yeniyim 7. Günüm sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Doktorum da inş ikiz değildir dedi ama şu noktada benim için farketmez Tek de olabilir bu değerleU unknown1234 ikisi de tutmuş olabilir mi acaba yüksek çıkmış sanki
Yaa çok sevindimmmm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzummmm gün pozitif haberle başladı böyle gitsin inşallah günü ben kapatıcam gibii artık hamilesinn dua et bana da saat sayıyorum kan vermeye gitmek içinnKızlar benim test sonucum pozitif sevinçten ağlıyorum
Ben bunların yanında estrofem, prednol ve paragraf kullanıyorum canım dondurulmuş benimki ama sanırım her Dr tedavi süreci farklı kişiye özel tedavi muhabbeti var ya sorun herkeste farklı.sKızlar benm merak ettiğim birşey var herkes kullandığı ilaçları yazmış ben taze transfer oldum sadece progestan fitil ve iğnesi birde kan sulandırıcı oluyorum. Dondurulmuşla taze transfer ilaçları farklımı
Canım inş sen de güzel bir değerle öğreneceksinYaa çok sevindimmmm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzummmm gün pozitif haberle başladı böyle gitsin inşallah günü ben kapatıcam gibii artık hamilesinn dua et bana da saat sayıyorum kan vermeye gitmek içinn
Benimki de dondurulmuş sadece vitamin ve günde 1 prolutex iğne kullanıyorumKızlar benm merak ettiğim birşey var herkes kullandığı ilaçları yazmış ben taze transfer oldum sadece progestan fitil ve iğnesi birde kan sulandırıcı oluyorum. Dondurulmuşla taze transfer ilaçları farklımı
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin tebrik ediyorumKızlar benim test sonucum pozitif sevinçten ağlıyorum
Sağol kuzum bende ddm bana mı az ilaç verdiler birde alerji hapı var onu hiç anlamadım zatenBenimki de dondurulmuş sadece vitamin ve günde 1 prolutex iğne kullanıyorum
Canım ben tabloya ekleme işini yapamadım bir türlü. Telefondan giriyorum olmuyor
Kuzum ben de 10. Gün bu civarda bi değerle öğrenmiştim ikizlerimi hatta üçüzlerimi diyeyim. Bir embriyom da kendi kendine böünüp başta 3üz başlayıp sonra ikiz devam etmişti gebeliğim. Rabbim hakkında hayırlısını versin kucağına almayı nasip etsinİnş amin amin Sadece adet olacak gibi ağrılarım oluyordu sabah 2.günden itibaren. 10 gün değerim 601 çıktı
Bende taze oldum canım prolutex birde kan sulandırıcı oksapar bide coraspin kullanıyorum dondurulmus embriyo da estrofem rahim kalınlıgı icin veriliyorKızlar benm merak ettiğim birşey var herkes kullandığı ilaçları yazmış ben taze transfer oldum sadece progestan fitil ve iğnesi birde kan sulandırıcı oluyorum. Dondurulmuşla taze transfer ilaçları farklımı