2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kacinci gunun canım testini atabilirmisin
IMG_6133.jpeg

Testin bu kuzum. Bu sabahki idrarlaydi. Sonra baska bir markanin yaptim gun icinde, negatifti.

Merhaba kızlar ben Mart ayında 2 adet 5. gün embriyosu taze transfer yaptırmıştım. Tutmadı. Sonrasında biraz dinlenmeye çekildim. Temmuz ayında Histereskopi yaptırdım. Şimdi dondurulmuş çift embriyo transferi deneyeceğim önümüzdeki ilk regl zamanı doktora gideceğim.
Sorularım şunlar: Dondurulmuş transfer için reglin kaçıncı günü ilk doktora kontrole gittiniz?
Doktorunuz sizden dondurulmuş transfer için kan tahlilinde hangi değerleri özellikle görmek istedi?
Hangi ilaçları, iğneleri kullandınız?
Transfer gününüz ne zamandı? yani ilk gittiğiniz günle transfer günü arası kaç gün?
Teşekkürler :)

Merhaba kızlar ben Mart ayında 2 adet 5. gün embriyosu taze transfer yaptırmıştım. Tutmadı. Sonrasında biraz dinlenmeye çekildim. Temmuz ayında Histereskopi yaptırdım. Şimdi dondurulmuş çift embriyo transferi deneyeceğim önümüzdeki ilk regl zamanı doktora gideceğim.
Sorularım şunlar: Dondurulmuş transfer için reglin kaçıncı günü ilk doktora kontrole gittiniz?
Doktorunuz sizden dondurulmuş transfer için kan tahlilinde hangi değerleri özellikle görmek istedi?
Hangi ilaçları, iğneleri kullandınız?
Transfer gününüz ne zamandı? yani ilk gittiğiniz günle transfer günü arası kaç gün?
Teşekkürler :)
Regkin 2. Günü gittim sadece muane oldum tahlil istemedi reglin 2. Günü esrofemle başladım ilk iki gün 2 tane sonraki gün 3 tane olarak ardından 4 gün prednol kullandım 13. Gün kontrol ekstra ilaç kullanmadık vitamin verdi onlarida kullanmadım mide bulantısı dan dolayı 19 da ignelerim var 23 de transfer

Hiç bişey hissetmiyorum normalde kasık ağrısı olmuştu.ilk transferimde
Her transfer farklı oluyo ya bak geçen sefer ben göğüs hassasiyetinden hamile olduğumu anladım transfer sonrası başlamıştı ama bunda şuan bile var göğüs hassasiyeti anlama ihtimali yok yani

Her transfer farklı oluyo ya bak geçen sefer ben göğüs hassasiyetinden hamile olduğumu anladım transfer sonrası başlamıştı ama bunda şuan bile var göğüs hassasiyeti anlama ihtimali yok yani
Bakalım inşallah tutar ya . Geriye embriyom da kalmadı. Amh yerlerde. Çıkan yumurtam bir yada iki

Benim doktorum da sadece ilk gün dinlen sonra normal hayatına dön dedi. Sadece ani hareketler yapma ağır kaldırma falan dedi. İki saatten fazla oturma kalk dolan iki saatten fazla da ayakta kalma dedi. Her gün yarım saat yürüyüş yap dedi. Yani eşler bu konuda pimpirikli olabiliyor korkuyorlar ama vücudun o kan dolaşımına da ihtiyacı var. Biz tedbirli olalım da Rabbim nasip eder inşaallah 🥰
Yaa çok teşekkür ederim ben de iki saati geçirmemeye dikkat ediyim o zaman inşallah canım benimm hepimize nasip olsun inşallah 🥰

Benimde doktorum yatırmadı
Niye doktordan doktora göre değişiyor acaba

Yaaaa çok sevindim. Umarım hemen tutunur 🤲 bende cumartesi günü yumurta toplama olacak. Taze transfer mi oldunuz
Çookk teşekkür ederimm inşallah 🥰 dondurulmuş transfer benimki geçen ay taze transfer olacaktı progesteron değeri yüksek çıkınca donduruldu bu ay transfer olmak nasip oldu sizinki de hayırla sağlıkla tutunur zamanı gelince inşallah 😍

Bakalım inşallah tutar ya . Geriye embriyom da kalmadı. Amh yerlerde. Çıkan yumurtam bir yada iki
Benim de geride embriyom yok. Aslında var ama ilk gittiğim merkezde ben de onlardan gönülsüz olmuştum. Amh benim de düşük. Tedaviye başlarken 1.12 idi 8 ayda 0.3e düştü. Ona rağmen 9 yumurta toplandı ama bir doktorla görüşmüştüm ben. Amh düşüklüğü her zaman sayı azlığıyla ilgili değildir kaliteyi de etkiler demişti.

Benim de geride embriyom yok. Aslında var ama ilk gittiğim merkezde ben de onlardan gönülsüz olmuştum. Amh benim de düşük. Tedaviye başlarken 1.12 idi 8 ayda 0.3e düştü. Ona rağmen 9 yumurta toplandı ama bir doktorla görüşmüştüm ben. Amh düşüklüğü her zaman sayı azlığıyla ilgili değildir kaliteyi de etkiler demişti.
Rabb'im yüzümüze baksın 🤲

Şimdi sana olumsuz düşünme dicem ama bu olumsuzluk ilaçlardan kaynaklı galiba ya tedaviye başlamadan önce o kadar rahat mutlu ve umutluydum ki ama şuan dipteyim sondayım depresyondayım 😂😂

X