2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kacinci gunun canım testini atabilirmisin

7 gun transferle 8 ben transfer olduğum gunude sayıyorum sonucta icime ogun koyuldu

Rica ederim 7.günümdeyim

Hayırla sağlıkla tutunsunlar inşallah herkesinkiler de
Transferin ilk günü çok yattınız mı transfer sonrası 4 saat hastanede yatırdılar beni hemşire de bugün gün boyu kalkmayın dedi eşim de kaldırmıyor yerimden böyle de çok yatmaktan bişey olacak diye korkuyorum

Benim doktorum transfer sonrası sürekli yatmayı önermiyor buralarda okumuştum hareket ettikçe kan akışı oluyormuş yürümenin faydası varmış tabi doktorun daha iyi bilir

Benim doktorum transfer sonrası sürekli yatmayı önermiyor buralarda okumuştum hareket ettikçe kan akışı oluyormuş yürümenin faydası varmış tabi doktorun daha iyi bilir
Ben de öyle düşünüyorum kan akışı olsun diye kalkmak istiyorum da en azından saatte bir kalkıp yürümeyi düşünüyorum hayırlısıyla tutunurlar hayırla sağlıkla kavuşuruz inşallah miniklerimize

Canım devletten yazdırırsan çok uygun oluyor ben özel hastanede tüp bebek tedavisi görüp devletteki kadın doğumcuya yazdırıyorum

Direk aldığında biraz pahalı olabilir kuzum aile hekimliğinde de yazdırılıyormuş istersen bir sor
Sagolun kizlar. Aile hekimliginin yazmasina asiri sevindim cunku tedavi diger ilcede goruyorum. Burda yazdirabilirsem cok mutlu olurum.

Benim doktorum da sadece ilk gün dinlen sonra normal hayatına dön dedi. Sadece ani hareketler yapma ağır kaldırma falan dedi. İki saatten fazla oturma kalk dolan iki saatten fazla da ayakta kalma dedi. Her gün yarım saat yürüyüş yap dedi. Yani eşler bu konuda pimpirikli olabiliyor korkuyorlar ama vücudun o kan dolaşımına da ihtiyacı var. Biz tedbirli olalım da Rabbim nasip eder inşaallah

İki aylıkken kalbi durdu.kürtaj oldum. Üç ay rahim dinlendirme yaptık. İnşallah bu ay pozitifi görürüm . Hamilesin çok dua et bize cnm
Etmez olur muyum hep aklımdasınız allah isteyen bakabilecek herkese aratmadan versin inşallah pozitif haberini duyur bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…