- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.221
canım cuma günü kan testi günüm bugün 13:00 da 7. günüm doluyor 10. günde kan testi istemiştiTest günün ne zaman cnm
vallahi sıkmıyorum bi üzüldüm ama yani olmuyorsa zorlamamak gerekiyor vardır bi bildiği demek ki diyorum artık 6 daha embriyom var ama hiç istemiyorum onları da transfer ettirmek. Uğraşamam sürekli böyle ya dertsiz başıma dert açtıom resmen iyice şiştim karnım oldu davul gibi zaten biraz balık etliydim resmen kendime zarar veriyorum çocuk çocuk diye.Sen yine de sıkma canını cumayı bekle inşaallah kanda çıkar canım
kız bana denk gelmez böyle ben istiyorum ya olmaz biliyorum hep böyle zaten. Vallahi uğraaşmamam ya her ay bi sorun e 3 kez ameliyat oldum daha ne tutmuyosun olmuyorsa zorlamamak gerek hayırlısı buymuş daha denemek istemiyorum ya deney faresi gibi aldığım ilaçların hattı hesabı yok bi de tuttu tutmadı stresi de cabası.Kizlar biraz sakin olun bakın dün gece buralarda bı sayfada denk geldiğim mesajı atayım size
hayırlı uğurlu olsun çiçeğim inşallah tutunur ve sağ salim doğarKızlar dün 4. Gün çift embriyo transferi oldum . Bakalım hayırlısı artık
bende de her şey var ama bu kadar belirtiye testte çıkardı diye düşünüyorum. 7. gün az da değil tutanların 5. günde çıkmıştıBenim cok fazla bel agrim var, iyiye mi kotuye mi isaret bilmiyorum
Yaa deme öylevallahi sıkmıyorum bi üzüldüm ama yani olmuyorsa zorlamamak gerekiyor vardır bi bildiği demek ki diyorum artık 6 daha embriyom var ama hiç istemiyorum onları da transfer ettirmek. Uğraşamam sürekli böyle ya dertsiz başıma dert açtıom resmen iyice şiştim karnım oldu davul gibi zaten biraz balık etliydim resmen kendime zarar veriyorum çocuk çocuk diye.
Canım öyle deme derdi veren Allah dermanı da veriyor . Kendini üzme . Olmazsa histereskopi rahim çizdirme mi oluyor ne .onu yaparsın hem bak çok şükür altı embriyo duruyor. Kötü düşünme Rabbime sığın .kız bana denk gelmez böyle ben istiyorum ya olmaz biliyorum hep böyle zaten. Vallahi uğraaşmamam ya her ay bi sorun e 3 kez ameliyat oldum daha ne tutmuyosun olmuyorsa zorlamamak gerek hayırlısı buymuş daha denemek istemiyorum ya deney faresi gibi aldığım ilaçların hattı hesabı yok bi de tuttu tutmadı stresi de cabası.
Sağ ol cnm. Tutup tutmayacağını bile bilmiyorum. Üstelik bu son embriyomdu. Olmazsa maddi olarak tekrar nasıl yapacam hiç bilmiyorum.üstelik amh yerlerde .çıkan yumurta sayısı bir ya da ikihayırlı uğurlu olsun çiçeğim inşallah tutunur ve sağ salim doğar
Yaşadık en kralını yaşadık onu da yaptılar çiçeğimmmCanım öyle deme derdi veren Allah dermanı da veriyor . Kendini üzme . Olmazsa histereskopi rahim çizdirme mi oluyor ne .onu yaparsın hem bak çok şükür altı embriyo duruyor. Kötü düşünme Rabbime sığın .
Ben senin ve veracığımın tutacağını düşünüyorum çiçeğimmSağ ol cnm. Tutup tutmayacağını bile bilmiyorum. Üstelik bu son embriyomdu. Olmazsa maddi olarak tekrar nasıl yapacam hiç bilmiyorum.üstelik amh yerlerde .çıkan yumurta sayısı bir ya da iki
Çiçeğim vala her şey nasip kısmet tutması bile sona gideceğini göstermiyor.biliyorsunuz zaten ben iki aylıkken kaybettim kalbi durdu. Benim için çok zordu.Ben senin ve veracığımın tutacağını düşünüyorum çiçeğimm
Yani allah içimi biliyor ben embriyolar biterse hiç düşünmüyordum tüplerimi de aldırmıştık zaten tamamen rafa kaldırıp hayatımızı yaşaycaktık. Şimdi kalanlardan da soğudum. Tamam daha kana 3 gün var ama olsa silik de olsa çıkardı yani imkansız böyle olmasıSağ ol cnm. Tutup tutmayacağını bile bilmiyorum. Üstelik bu son embriyomdu. Olmazsa maddi olarak tekrar nasıl yapacam hiç bilmiyorum.üstelik amh yerlerde .çıkan yumurta sayısı bir ya da iki
Ben inanıyorum tutacak sağlıklıca doğacak ve sağlıklı anali babalı büyüyecekÇiçeğim vala her şey nasip kısmet tutması bile sona gideceğini göstermiyor.biliyorsunuz zaten ben iki aylıkken kaybettim kalbi durdu. Benim için çok zordu.
İnşallah çiçeğim inşallahBen inanıyorum tutacak sağlıklıca doğacak ve sağlıklı anali babalı büyüyecek
İnşallah çiçeğimBen inanıyorum tutacak sağlıklıca doğacak ve sağlıklı anali babalı büyüyecek
Cuma günü testini ver . öyle plan yaparsın.inş pozitif olurda söylediklerine pişman olursunYani allah içimi biliyor ben embriyolar biterse hiç düşünmüyordum tüplerimi de aldırmıştık zaten tamamen rafa kaldırıp hayatımızı yaşaycaktık. Şimdi kalanlardan da soğudum. Tamam daha kana 3 gün var ama olsa silik de olsa çıkardı yani imkansız böyle olmas
hiç sanmıyorum kızİnşallah çiçeğim
Cuma günü testini ver . öyle plan yaparsın.inş pozitif olurda söylediklerine pişman olursun
YaaVeracım senin tutacak bak gör ben öyle hissediyorum. Kendim için de şunu düşünüyorum bu kadar kilonun hormonun üzerine mükafat bilemiyorumhayırlısı buymuş ben elimde ki embriyolar biterse bir daha denemeyi düşünmüyordum eşimle öyle konuştum. Şimdi diğerlerinden de soğudum sanırım benim için en hayırlı olan bu olacak Ama dualarım sizinle ve senin tuttu göreceksin
KatılıyorumYaainşaallah hepimizinki tutmuştur ayrıca o embriyolardan da soğuma belki içlerinden biri ikisi üçü gelip kucağına konacak
Selam bende de bu sekıldeydı degerler.Kizlar biraz sakin olun bakın dün gece buralarda bı sayfada denk geldiğim mesajı atayım size