2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar transfer olanlara sormak istiyorum transferden sonra sadece estrofem ve progestan fitille devam eden var mı bana ekstra bişey vermedi doktorum

Kızlar transfer olanlara sormak istiyorum transferden sonra sadece estrofem ve progestan fitille devam eden var mı bana ekstra bişey vermedi doktorum
Progestron igne verdi kalcatan ve fitili var onu gunde 3 kere 2 ser adet ve ovitirelle yarim doz igne gobekten ayni gun ve ertesi gun 1 doz gonapety igne oldum

Kizlar yine yaziyorum kusura bakmayin. Bir sorum var size. Sabahki idararla cok silik de olsa ikinci cizgi vardi. Sonra dayanamayip daha iyi bir test aldim ve negatif. Acaba sabahki idrarla gun icindeki idrar farkli midir? Hic boyle olan var mi aranizda?

Erken gebelik testimi ve kacinci gun

Kızlar transferim doğal olacak yarın kan vericem ve transfer günüm belli olur diye düşünüyorum. Size sorum şu dün biraz temizlik yaptım sanırım üşüttüm idrarımda yanma yok fakat biraz daha sık tuvalete gidiyorum dün farkettim ve çok su içtim içmeye de devam ediyorum bu süreçte ilaç da kullanamam geçer mi sizce ? Tahmini transferime 6 gün var

Bende öyleydim . Doktor bana bir içimlik şase verdi. İdrar yollarım için . Ayrıca 2 buçuk 3 litre su iç dedi. Transfer öncesi düzeldi

Bende öyleydim . Doktor bana bir içimlik şase verdi. İdrar yollarım için . Ayrıca 2 buçuk 3 litre su iç dedi. Transfer önce
Erken gebe lik testi Fortest ile sabah yaptim silik de olsa vardi. Simdi de clear blue ile yaptim, hic birsey yok. Bugun 3. Gun embriyosunun 8. Gunu
İlk idrar daha kesin sonuç verir.yarın ilk idrarla tekrar yap

Erken gebe lik testi Fortest ile sabah yaptim silik de olsa vardi. Simdi de clear blue ile yaptim, hic birsey yok. Bugun 3. Gun embriyosunun 8. Gunu
Bence erken yapmissiniz ilk idrar oldugu icin ve erken gebelik testi oldugu icin hormonu algilamis olabilr ilk israr daha dogru sonuc veriyor diye biliyorum 2.de o hormon yeteri kadar idrarinizda birikmemis olabilr cok erken cunku daha benim 5.gun emriyosu transfer gunuyle bugun 8gun ben henuz yapmadim cunku yanilmak iatemiyrm sizde iaterseniz sabah tekrarlayin ilk idrarla

kızlar benim yarın test günüm eşim o kadar tutacağına inanmış durumdaki... ben de belirti arayıp bi tutar bi tutmaz modundayım. göğüs ağrım tamamen geçmiş durumda , balon gibi söndüler resmen. dün adet olacak gibi ağrım vardı kasığımda, karnımda şişti ama gelen giden bişey yok. ben de kanama falan da olmadı hiç. o kadar karışık ki kafam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…