- 1 Kasım 2020
- 44
- 86
- 30
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.261
Merhabalar kızlar sonuç öğrenmeye gidiyorum sabah kan verdim hayırlısıyla öğrenicem birazdan inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerle gel insallahMerhabalar kızlar sonuç öğrenmeye gidiyorum sabah kan verdim hayırlısıyla öğrenicem birazdan inşallah
Canım devletten yazdırırsan çok uygun oluyor ben özel hastanede tüp bebek tedavisi görüp devletteki kadın doğumcuya yazdırıyorumKizlar aranizda oksapar igne kullanan varmı? Bu igneden 3 tane kaldı doktora yazdirmam mi gerekiyor yoksa direk alabilirmiyim?
Direk aldığında biraz pahalı olabilir kuzum aile hekimliğinde de yazdırılıyormuş istersen bir sorKizlar aranizda oksapar igne kullanan varmı? Bu igneden 3 tane kaldı doktora yazdirmam mi gerekiyor yoksa direk alabilirmiyim?
7 gun transferle 8 ben transfer olduğum gunude sayıyorum sonucta icime ogun koyulduTeşekkür ederim
Sizin transferden sonra kaçıncı gününüz
Rica ederim 7.günümdeyimTeşekkür ederim
Sizin transferden sonra kaçıncı gününüz
Kacinci gunun canım testini atabilirmisinKizlar yine yaziyorum kusura bakmayin. Bir sorum var size. Sabahki idararla cok silik de olsa ikinci cizgi vardi. Sonra dayanamayip daha iyi bir test aldim ve negatif. Acaba sabahki idrarla gun icindeki idrar farkli midir? Hic boyle olan var mi aranizda?
7 gun transferle 8 ben transfer olduğum gunude sayıyorum sonucta icime ogun koyuldu
Rica ederim 7.günümdeyim
Benim doktorum transfer sonrası sürekli yatmayı önermiyor buralarda okumuştum hareket ettikçe kan akışı oluyormuş yürümenin faydası varmış tabi doktorun daha iyi bilirHayırla sağlıkla tutunsunlar inşallah herkesinkiler de
Transferin ilk günü çok yattınız mı transfer sonrası 4 saat hastanede yatırdılar beni hemşire de bugün gün boyu kalkmayın dedi eşim de kaldırmıyor yerimden böyle de çok yatmaktan bişey olacak diye korkuyorum
Ben de öyle düşünüyorum kan akışı olsun diye kalkmak istiyorum da en azından saatte bir kalkıp yürümeyi düşünüyorum hayırlısıyla tutunurlar hayırla sağlıkla kavuşuruz inşallah miniklerimizeBenim doktorum transfer sonrası sürekli yatmayı önermiyor buralarda okumuştum hareket ettikçe kan akışı oluyormuş yürümenin faydası varmış tabi doktorun daha iyi bilir
Aldinizmi sonucuMerhabalar kızlar sonuç öğrenmeye gidiyorum sabah kan verdim hayırlısıyla öğrenicem birazdan inşallah
Canım devletten yazdırırsan çok uygun oluyor ben özel hastanede tüp bebek tedavisi görüp devletteki kadın doğumcuya yazdırıyorum
Sagolun kizlar. Aile hekimliginin yazmasina asiri sevindim cunku tedavi diger ilcede goruyorum. Burda yazdirabilirsem cok mutlu olurum.Direk aldığında biraz pahalı olabilir kuzum aile hekimliğinde de yazdırılıyormuş istersen bir sor
Sonucunuz pozitiftir insallahMerhabalar kızlar sonuç öğrenmeye gidiyorum sabah kan verdim hayırlısıyla öğrenicem birazdan inşallah
Benim doktorum da sadece ilk gün dinlen sonra normal hayatına dön dedi. Sadece ani hareketler yapma ağır kaldırma falan dedi. İki saatten fazla oturma kalk dolan iki saatten fazla da ayakta kalma dedi. Her gün yarım saat yürüyüş yap dedi. Yani eşler bu konuda pimpirikli olabiliyor korkuyorlar ama vücudun o kan dolaşımına da ihtiyacı var. Biz tedbirli olalım da Rabbim nasip eder inşaallahBen de öyle düşünüyorum kan akışı olsun diye kalkmak istiyorum da en azından saatte bir kalkıp yürümeyi düşünüyorum hayırlısıyla tutunurlar hayırla sağlıkla kavuşuruz inşallah miniklerimize
Benimde doktorum yatırmadıHayırla sağlıkla tutunsunlar inşallah herkesinkiler de
Transferin ilk günü çok yattınız mı transfer sonrası 4 saat hastanede yatırdılar beni hemşire de bugün gün boyu kalkmayın dedi eşim de kaldırmıyor yerimden böyle de çok yatmaktan bişey olacak diye
Etmez olur muyum hep aklımdasınız allah isteyen bakabilecek herkese aratmadan versin inşallah pozitif haberini duyur bizeİki aylıkken kalbi durdu.kürtaj oldum. Üç ay rahim dinlendirme yaptık. İnşallah bu ay pozitifi görürüm . Hamilesin çok dua et bize cnm
Evet çok şükür pozitif miş 305 çıktı hcg perşembe tekrar vericem bakalım inşallah darısı cümle isteyenlere ve özellikle bu gruptaki arkadaşlarımın başına inşallahbussra26 canım ciktimi sonucun