2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım insulin iğnesi al o sekilde igne ucunu degisip yap cok rahat oluyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-28-15-55-55-83_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 107
Merhabalar, 7.gun sabah 6 da yaptim idrarda cikmadi, okuduklarimdan da negatif oldugu kesin gibi sanirim
Cok uzulmus durumdayim, doktor cok pozitif konusmustu, ilk transferimde kimyasal gebelik olmustu.
Bu sefer taze embriyo denedi yine ol
olmadi belliki

Amin canım çok teşekkürler seni hatırlıyorum aynı zamanlarda transfer olmuştuk, senin devam etmedi mi bayadır girmiyordum siteye, bir sorun yoktur umarım?
İki aylıkken kalbi durdu.kürtaj oldum. Üç ay rahim dinlendirme yaptık. İnşallah bu ay pozitifi görürüm . Hamilesin çok dua et bize cnm

canım bende bu sabah yaptım 7. günüm çıkmadı yani benim de umudum yok herkesin çıkıyor olsaydı çıkartı diye düşünüyorum

Kizlar cok cok silik de olsa ikinci cizgi var ama bu testi ilk defa yapiyirum. Daha onceden fortest markayi yapmis olan var mi? Bosuna heveslenmiyim yanlis cikariyosa. Bugun 8. gunum iki tane 3.gun embriyosu…

Eklentiler

• IMG_6133.jpeg
    61 KB · Görüntüleme: 105
canım bende bu sabah yaptım 7. günüm çıkmadı yani benim de umudum yok herkesin çıkıyor olsaydı çıkartı diye düşünüyorum
Kizlar biraz sakin olun bakın dün gece buralarda bı sayfada denk geldiğim mesajı atayım size

Eklentiler

• IMG_20231017_100616.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…