-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.201
bende insulin ucunla yapiyorum kuzumEstrofem3x1
Omegrav
Multibiyol
Coraspirin
Prednol günde 1 kez
Progestan fitil 3x1
Progestan dex ampul 2x1
Kızlarım gerçekten dex ampul çok rahat yaptım
Hiçte yakıcı değil insülin iğne ucu kullanın
Canım insulin iğnesi al o sekilde igne ucunu degisip yap cok rahat oluyorEki Görüntüle 3319052 kızlar progestan dex 2 er ampul kırıp göbekten vurulucam transfer gününe kadar toplam 8 ampul ediyor ama kutuda 7 adet var birde gobekten demiş ama iğnesi yok sadece eczacı kalçadan enjektörden vermiş nasıl yapicam
MerhabaMerhaba bende Ahmet hocanın hastasıyım ne durumdasın
İki aylıkken kalbi durdu.kürtaj oldum. Üç ay rahim dinlendirme yaptık. İnşallah bu ay pozitifi görürüm . Hamilesin çok dua et bize cnmAmin canım çok teşekkürlerseni hatırlıyorum aynı zamanlarda transfer olmuştuk, senin devam etmedi mi bayadır girmiyordum siteye, bir sorun yoktur umarım?
Yok mu tecrubesi olanMerhabalar, 7.gun sabah 6 da yaptim idrarda cikmadi, okuduklarimdan da negatif oldugu kesin gibi sanirim
Cok uzulmus durumdayim, doktor cok pozitif konusmustu, ilk transferimde kimyasal gebelik olmustu.
Bu sefer taze embriyo denedi yine ol
olmadi belliki
Amin canım inşallah şu an 4 yasind bı kızım var onu da transfrin 10. Günü 9.96 değerle öğrenmiştim nasıp artikCanım hayırlısı böyleymiş daha zamanı varmış demekki Allahım inşallah en kısa zamanda nasip eder
Benimde 7. Gün beta 0.3 çıktı canim dün 10. Gunumdu beta 2.4 çıktı kızımı 10. Gün akşamı 9.96 değerle öğrenmiştim yarın 12. Günüm ama benim hala biraz umudumivar sende evde test yapıp üzme kendini inşallah meleğin seninledirYok mu tecrubesi olan
canım bende bu sabah yaptım 7. günüm çıkmadı yani benim de umudum yok herkesin çıkıyor olsaydı çıkartı diye düşünüyorumMerhabalar, 7.gun sabah 6 da yaptim idrarda cikmadi, okuduklarimdan da negatif oldugu kesin gibi sanirim
Cok uzulmus durumdayim, doktor cok pozitif konusmustu, ilk transferimde kimyasal gebelik olmustu.
Bu sefer taze embriyo denedi yine ol
olmadi belliki
canım fortest en iyisi diyo eczacılar evet silik ama var belliKizlar cok cok silik de olsa ikinci cizgi var ama bu testi ilk defa yapiyirum. Daha onceden fortest markayi yapmis olan var mi? Bosuna heveslenmiyim yanlis cikariyosa. Bugun 8. gunum iki tane 3.gun embriyosu…
Benim cok fazla bel agrim var, iyiye mi kotuye mi isaret bilmiyorumcanım bende bu sabah yaptım 7. günüm çıkmadı yani benim de umudum yok herkesin çıkıyor olsaydı çıkartı diye düşünüyorum
Test günün ne zaman cnmcanım bende bu sabah yaptım 7. günüm çıkmadı yani benim de umudum yok herkesin çıkıyor olsaydı çıkartı diye düşünüyorum
Sen yine de sıkma canını cumayı bekle inşaallah kanda çıkar canımcanım bende bu sabah yaptım 7. günüm çıkmadı yani benim de umudum yok herkesin çıkıyor olsaydı çıkartı diye düşünüyorum
Kizlar biraz sakin olun bakın dün gece buralarda bı sayfada denk geldiğim mesajı atayım sizecanım bende bu sabah yaptım 7. günüm çıkmadı yani benim de umudum yok herkesin çıkıyor olsaydı çıkartı diye düşünüyorum
Bna ümit oldu resmen bu günkü iğneleri mide kalkıp yaptım nasip artık yarın gorucezKizlar biraz sakin olun bakın dün gece buralarda bı sayfada denk geldiğim mesajı atayım size
Hayırlısı olsun canım inşallah iyi sonuç alırsınKızlar dün 4. Gün çift embriyo transferi oldum . Bakalım hayırlısı artık