2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Sen yine de sıkma canını cumayı bekle inşaallah kanda çıkar canım
vallahi sıkmıyorum bi üzüldüm ama yani olmuyorsa zorlamamak gerekiyor vardır bi bildiği demek ki diyorum artık 6 daha embriyom var ama hiç istemiyorum onları da transfer ettirmek. Uğraşamam sürekli böyle ya dertsiz başıma dert açtıom resmen iyice şiştim karnım oldu davul gibi zaten biraz balık etliydim resmen kendime zarar veriyorum çocuk çocuk diye.

Kizlar biraz sakin olun bakın dün gece buralarda bı sayfada denk geldiğim mesajı atayım size
kız bana denk gelmez böyle ben istiyorum ya olmaz biliyorum hep böyle zaten. Vallahi uğraaşmamam ya her ay bi sorun e 3 kez ameliyat oldum daha ne tutmuyosun olmuyorsa zorlamamak gerek hayırlısı buymuş daha denemek istemiyorum ya deney faresi gibi aldığım ilaçların hattı hesabı yok bi de tuttu tutmadı stresi de cabası.

vallahi sıkmıyorum bi üzüldüm ama yani olmuyorsa zorlamamak gerekiyor vardır bi bildiği demek ki diyorum artık 6 daha embriyom var ama hiç istemiyorum onları da transfer ettirmek. Uğraşamam sürekli böyle ya dertsiz başıma dert açtıom resmen iyice şiştim karnım oldu davul gibi zaten biraz balık etliydim resmen kendime zarar veriyorum çocuk çocuk diye.
Yaa deme öyle 🙁 en azından geride embriyoların var bende o da yok. Allah korusun bunlar tutmazsa her şeye yeniden başlıcam. Vakti var elbet biz elimizden geleni yapıyoruz. Rabbim çektiklerimizn mükafatını da verir inşaallah ♥️

kız bana denk gelmez böyle ben istiyorum ya olmaz biliyorum hep böyle zaten. Vallahi uğraaşmamam ya her ay bi sorun e 3 kez ameliyat oldum daha ne tutmuyosun olmuyorsa zorlamamak gerek hayırlısı buymuş daha denemek istemiyorum ya deney faresi gibi aldığım ilaçların hattı hesabı yok bi de tuttu tutmadı stresi de cabası.
Canım öyle deme derdi veren Allah dermanı da veriyor . Kendini üzme . Olmazsa histereskopi rahim çizdirme mi oluyor ne .onu yaparsın hem bak çok şükür altı embriyo duruyor. Kötü düşünme Rabbime sığın .

Veracım senin tutacak bak gör ben öyle hissediyorum. Kendim için de şunu düşünüyorum bu kadar kilonun hormonun üzerine mükafat bilemiyorum 😂 hayırlısı buymuş ben elimde ki embriyolar biterse bir daha denemeyi düşünmüyordum eşimle öyle konuştum. Şimdi diğerlerinden de soğudum sanırım benim için en hayırlı olan bu olacak😍 Ama dualarım sizinle ve senin tuttu göreceksin 😍 :nazar:

Sağ ol cnm. Tutup tutmayacağını bile bilmiyorum. Üstelik bu son embriyomdu. Olmazsa maddi olarak tekrar nasıl yapacam hiç bilmiyorum.üstelik amh yerlerde .çıkan yumurta sayısı bir ya da iki
Yani allah içimi biliyor ben embriyolar biterse hiç düşünmüyordum tüplerimi de aldırmıştık zaten tamamen rafa kaldırıp hayatımızı yaşaycaktık. Şimdi kalanlardan da soğudum. Tamam daha kana 3 gün var ama olsa silik de olsa çıkardı yani imkansız böyle olması

Ben inanıyorum tutacak sağlıklıca doğacak ve sağlıklı anali babalı büyüyecek 🙌
İnşallah çiçeğim
Yani allah içimi biliyor ben embriyolar biterse hiç düşünmüyordum tüplerimi de aldırmıştık zaten tamamen rafa kaldırıp hayatımızı yaşaycaktık. Şimdi kalanlardan da soğudum. Tamam daha kana 3 gün var ama olsa silik de olsa çıkardı yani imkansız böyle olmas
Cuma günü testini ver . öyle plan yaparsın.inş pozitif olurda söylediklerine pişman olursun 😊🤲

Veracım senin tutacak bak gör ben öyle hissediyorum. Kendim için de şunu düşünüyorum bu kadar kilonun hormonun üzerine mükafat bilemiyorum 😂 hayırlısı buymuş ben elimde ki embriyolar biterse bir daha denemeyi düşünmüyordum eşimle öyle konuştum. Şimdi diğerlerinden de soğudum sanırım benim için en hayırlı olan bu olacak😍 Ama dualarım sizinle ve senin tuttu göreceksin 😍 :nazar:
Yaa 🥺 inşaallah hepimizinki tutmuştur 😍 ayrıca o embriyolardan da soğuma belki içlerinden biri ikisi üçü gelip kucağına konacak 😍😍

Kizlar biraz sakin olun bakın dün gece buralarda bı sayfada denk geldiğim mesajı atayım size
Selam bende de bu sekıldeydı degerler.
Deger düşğk olunca hamile olmadıgınız anlamına gelmıyor kı. Sadece ne kadar erken ise test o kadar düşük cıkıyor hepsı bu.
Bende adetıme 3 gün kala 12.5 tu
2 gun sonra 27 ydi.

Yanı 0-5 arası ise negatif.. 5 ten bi tık büyükse beta salgısı baslamıs demek oluyor.

Betanın düşüklüğü degıl burda önemlı olan..
Asıl önemlı olan ıkı kan testi arasında degerın ıkıye katlayıp katlamadıgı.

Netice de hamıle kalır kalmaz deger 1000 e fırlamıyor sıfırdan yükselen bir degerden bahsedıyoruz.

X