-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.061
Sonucun çıktı mı canım verdi mi ilaçlarıAyy bende şimdi verdim canım sonuca göre diğer ilaçları kullanmaya başlayacağım
Hele ben de test yapamama hastalığı var galiba direk kan veririm gibiKızlar herkeste bi test yapma korkusu oluştu
Rabbim inşallah kat kat artarak devam eden bir sonuç nasip etsin kuzucummkizlar bende kan verdim geldim sonuc bekliyorum cok heyecan yaptim kalbim agzimda atiyor
şimdi yaptım canım 6. gün maalesef çıkmadı. Zaten daha çıkmaz diye düşünüyorum açıkçasıCanım korkma yap belki mutlu olcan karamsar olma
ayyyy maşallaaaahhh çok güzelllllKızlar sonucum çıktı 596❤
OyyyKızlar sonucum çıktı 596❤
Öyle deme canımm kötüyü çağırma bende de belirti namına bir şey yok ama güzel düşünelimAy ne bileyim yaaa ben normalde bugün yapacaktım kesin diyordumama bi belirtim yok yani göğüs hassasiyetim var yanlarda koltukaltına doğru o da dokununca onun harici bişey yok ara ara kasık batmasından baska sanki ne bileyim tutmadı yaa
veracım test yaptım tabii ki negatif çıktıÖyle deme canımm kötüyü çağırma bende de belirti namına bir şey yok ama güzel düşünelim
İnşallah kuzumRabbim inşallah kat kat artarak devam eden bir sonuç nasip etsin kuzucumm
Kuzum hangi testtenn yaptinveracım test yaptım tabii ki negatif çıktıyanii herkesin5. 6. günler pozitif çıkmış benim pozitife döneceğini düşünmüyorum
veracım test yaptım tabii ki negatif çıktıyanii herkesin5. 6. günler pozitif çıkmış benim pozitife döneceğini düşünmüyorum
aynen Veracımmm kana kadar yapmam aldım boyumun ölçüsünüOoo sen hemen koyvermişsin kuzum. 5. 6. günü negatif çıkıp sonradan dönenler de var sıkma canını hemen kanı bekle bir şey kalmadı zaten
canım fortest yaptım art med gebelik testi için şikayetvar da çok kötü yorumlar yalancı çift çizgi gösteriyor diye bende korktum vallahi yapmayaKuzum hangi testtenn yaptin
Maşallah canım benim sağlıkla kucağına al inşallahKızlar sonucum çıktı 12.gün 596❤
Kuzum onun sahtesi var o yalanci pozitif veriyor bide orjinal olani var farkini buluyim aticam fortesr hic duymadim belki hassas degildircanım fortest yaptım art med gebelik testi için şikayetvar da çok kötü yorumlar yalancı çift çizgi gösteriyor diye bende korktum vallahi yapmaya
Üzme kendini. Daha erken bence .birde her insanın farklı oluyor. Kan gününü bekle . Olumlu düşün hepaynen Veracımmm kana kadar yapmam aldım boyumun ölçüsünü