2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

veracım test yaptım tabii ki negatif çıktı yanii herkesin5. 6. günler pozitif çıkmış benim pozitife döneceğini düşünmüyorum
Hiç moral bozmaya gerek yok bazen geç tutunuyor embriyo veya erken gebelik testinde sıkıntı olabiliyor kanda görene kadar kendinizi üzmeyin

Hadi hayırlı olsun canım benim Allah sağlıkla keseyi görmeyi kalp atışını duymayı da nasip etsin Pozitiflerle dolsun topik
İnşallah kuzum simdi hemşireyle konustum sali gunune kese randevusu verdi bir daha test yaptirmana gerek yok dedi degerin 150 200olsaydi tekrarlardik dedi rabbim inşallah hayirlisinla hepimize bu duygulari yasatsin❤

Hayirli olsun canım Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin. Hic belirtin olmusmuydu canım
Amin kuzumCanım benim kanamam olmadi rabbime sukur transferin 2.gununden itibaren goguslerim cok acimaya basladi biyere dokuncam diye odum kopuyordu oyle bir hassasiyet ayni sanki adetin ilk gunu gibi agrim oldu kasıklarimda 5.gun basladi bu agrilar atesim yukseldi vucudum alev alev yaniyordu hatta bi ara sitma tuttum korktum felan ama bebistenmis cok şükür 8.Gunumden sonra adet agrilarim azaldi sadece cok ayakta durdugum zaman ara ara hafif kramplar oluyor batma tarzinda o kadar

Sagol canim benimde kasıklarimda biçak batar gibi oluyor. İlaclardanmi acaba diyorum. Daha belirti icin cok erken sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…