-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.081
Hadi hayırlı olsun canım benim Allah sağlıkla keseyi görmeyi kalp atışını duymayı da nasip etsinKızlar sonucum çıktı 12.gün 596❤
Hiç moral bozmaya gerek yok bazen geç tutunuyor embriyo veya erken gebelik testinde sıkıntı olabiliyor kanda görene kadar kendinizi üzmeyinveracım test yaptım tabii ki negatif çıktıyanii herkesin5. 6. günler pozitif çıkmış benim pozitife döneceğini düşünmüyorum
çok teşekkür ederimmm siz kan testi yaptırdınız mıı?Hiç moral bozmaya gerek yok bazen geç tutunuyor embriyo veya erken gebelik testinde sıkıntı olabiliyor kanda görene kadar kendinizi üzmeyin
İnşallah kuzum simdi hemşireyle konustum sali gunune kese randevusu verdi bir daha test yaptirmana gerek yok dedi degerin 150 200olsaydi tekrarlardik dediHadi hayırlı olsun canım benim Allah sağlıkla keseyi görmeyi kalp atışını duymayı da nasip etsinPozitiflerle dolsun topik
Minelcim senin çift embriyo muuKuzum onun sahtesi var o yalanci pozitif veriyor bide orjinal olani var farkini buluyim aticam fortesr hic duymadim belki hassas degildir
Amin canım benim inşallahİnşallah kuzum simdi hemşireyle konustum sali gunune kese randevusu verdi bir daha test yaptirmana gerek yok dedi degerin 150 200olsaydi tekrarlardik dedirabbim inşallah hayirlisinla hepimize bu duygulari yasatsin❤
Evet bugün 13.günüm benim 3.kan testini de verdim değer güzel artış dedi hemşire haftaya kese randevusu dedi hayırlısı bakalımçok teşekkür ederimmm siz kan testi yaptırdınız mıı?
Gozun aydin canim benimKızlar sonucum çıktı 12.gün 596❤
Hadi gözün aydın hayırlısıyla umuda doğru git inşallahProgesterone gayet güzel
Rahim kalınlığı güzel
İlaçlarımı aldım progesteron dex yazmışlar eve gidince atarım kızlarım
Hayirli olsun canım Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin.Kızlar sonucum çıktı 12.gün 596❤
Yok canım tekMinelcim senin çift embriyo muu
Amin kuzumHayirli olsun canım Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin.Hic belirtin olmusmuydu canım
8.66 cikti sonucum negatif dedilerne zaman cıkarrrr
Sagol canim benimde kasıklarimda biçak batar gibi oluyor. İlaclardanmi acaba diyorum. Daha belirti icin cok erken sanirim.Amin kuzumCanım benim kanamam olmadi rabbime sukur transferin 2.gununden itibaren goguslerim cok acimaya basladi biyere dokuncam diye odum kopuyordu oyle bir hassasiyet ayni sanki adetin ilk gunu gibi agrim oldu kasıklarimda 5.gun basladi bu agrilar atesim yukseldi vucudum alev alev yaniyordu hatta bi ara sitma tuttum korktum felan ama bebistenmis cok şükür 8.Gunumden sonra adet agrilarim azaldi sadece cok ayakta durdugum zaman ara ara hafif kramplar oluyor batma tarzinda o kadar
Neden negatif dediler ki 5 ustu deger pozitif degil mi8.66 cikti sonucum negatif dediler
NNasil negatif ya 5 ustu gebelik oluyor canım sadece iki gunde katlamasi lazım8.66 cikti sonucum negatif dediler
Kacinci gundesin kuzumSagol canim benimde kasıklarimda biçak batar gibi oluyor. İlaclardanmi acaba diyorum. Daha belirti icin cok erken sanirim.
Kan verdin mi canım ben verdim bugün 406 çıkmış sonuçArtisin guzel gorunuyor canım bende pazartesi kan vericem doktorum oylr istedi ayni gun transfer olmusuz
Bugün 13. Gün olduğu için negatif dedilerNNasil negatif ya 5 ustu gebelik oluyor canım sadece iki gunde katlamasi lazım
5 üstü pozitif ama 13. Gün olduğu için negatif dedilerNeden negatif dediler ki 5 ustu deger pozitif degil mi