- Konu Sahibi ananasmango
- #2.001
Sizin bugün kaçıncı gününüz peki ? Test yaptınız mıBende oldu, olabilir dediler hastaneden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin bugün kaçıncı gününüz peki ? Test yaptınız mıBende oldu, olabilir dediler hastaneden
5. Günüm hayır henüz yapmadımSizin bugün kaçıncı gününüz peki ? Test yaptınız mı
Benim doktorlar ilişkiyle ilgili herhangi bir yasaktan bahsetmedi daha transfer tarihi bile net belli olmadığı içinKız ilişki yasak 2 haftaya görürüz inşallah ama pozitifi aminnn
Normalde opudan üç dört gün önce yasak başlıyor.Benim doktorlar ilişkiyle ilgili herhangi bir yasaktan bahsetmedi daha transfer tarihi bile net belli olmadığı için
Benim yarın 6. günüm bende de öyle kayda değer bir belirti yomCanlar, hic bir belirtisi ve kanamasi olmayip pozitif cikan var mi aramizda? Benim ilk birkac gun asiri yorgunlugum vardi, simdilerde hicbirseyim yok. Ne agri ne bisey. Yarin 7. Gün…
Canım benim kanamam olmadi rabbime sukur transferin 2.gununden itibaren goguslerim cok acimaya basladi biyere dokuncam diye odum kopuyordu oyle bir hassasiyet ayni sanki adetin ilk gunu gibi agrim oldu kasıklarimda 5.gun basladi bu agrilar atesim yukseldi vucudum alev alev yaniyordu hatta bi ara sitma tuttum korktum felan ama bebistenmis cok şükür 8.Gunumden sonra adet agrilarim azaldi sadece cok ayakta durdugum zaman ara ara hafif kramplar oluyor batma tarzinda o kadar bugun 11.gunum yarin kan vericem bende hic belirti olmadanda pozitif sonuc alanlar var kisiden kisiye degisen birsey bence bu kuzumCanlar, hic bir belirtisi ve kanamasi olmayip pozitif cikan var mi aramizda? Benim ilk birkac gun asiri yorgunlugum vardi, simdilerde hicbirseyim yok. Ne agri ne bisey. Yarin 7. Gün…
Sagolasin kuzum. Cok heyecanli!!! Yarin hemen bize de haber, guzel haberlerini bekliyoruzCanım benim kanamam olmadi rabbime sukur transferin 2.gununden itibaren goguslerim cok acimaya basladi biyere dokuncam diye odum kopuyordu oyle bir hassasiyet ayni sanki adetin ilk gunu gibi agrim oldu kasıklarimda 5.gun basladi bu agrilar atesim yukseldi vucudum alev alev yaniyordu hatta bi ara sitma tuttum korktum felan ama bebistenmis cok şükür 8.Gunumden sonra adet agrilarim azaldi sadece cok ayakta durdugum zaman ara ara hafif kramplar oluyor batma tarzinda o kadar bugun 11.gunum yarin kan vericem bende hic belirti olmadanda pozitif sonuc alanlar var kisiden kisiye degisen birsey bence bu kuzum
İnşallah canım bende cok merak ediyorum bakalim rabbim hepinize pozitif sonuçlari gostersin inşallah hayirlisinla❤Sagolasin kuzum. Cok heyecanli!!! Yarin hemen bize de haber, guzel haberlerini bekliyoruz
Evet canim oyle demistin evet pozitif 231 cikti sonuc yarin bi daha kan ver dedi doktor artisa bakacaklarmis.Canım senin pizitif mi en son yanlış hatırlamıyorsam sana yorum yapmıştım belirtilerin benim ilk gebeliğdeki gibiydi demiştim
Benim oldu canım akintiyla birlikte leke geldi dunde oldu bugun gecti normalmis ben hemsireyi de arayim sordum normal dedi. Sakin stres olmaKızlar transferden sonra ayağa kalktığınızda pembe kanaması olan oldu mu?
Seninle ayni gun transfer olduk transfer kardesiyiz kaset testin pozitifti zaten ins yarin guzel haberlerini bekliyorum ben de yarin 2. Kanimi vericem artisa bakacak doktorCanım benim kanamam olmadi rabbime sukur transferin 2.gununden itibaren goguslerim cok acimaya basladi biyere dokuncam diye odum kopuyordu oyle bir hassasiyet ayni sanki adetin ilk gunu gibi agrim oldu kasıklarimda 5.gun basladi bu agrilar atesim yukseldi vucudum alev alev yaniyordu hatta bi ara sitma tuttum korktum felan ama bebistenmis cok şükür 8.Gunumden sonra adet agrilarim azaldi sadece cok ayakta durdugum zaman ara ara hafif kramplar oluyor batma tarzinda o kadar bugun 11.gunum yarin kan vericem bende hic belirti olmadanda pozitif sonuc alanlar var kisiden kisiye degisen birsey bence bu kuzum
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin bizlerede dua etEvet canim oyle demistin evet pozitif 231 cikti sonuc yarin bi daha kan ver dedi doktor artisa bakacaklarmis.
Evet bebeğim cok şükür yarin 12.gun oluyor cok merak ediyorum kac cikicak degerim hayatimda ilk kez pozitif gordum 2 yildir rabbim inşallah devamini getirsin hayirlisinla saglikla sana bana bu gruptaki herkes hayirlisinla evlatlarini kucaklarina alsinlar gonulden duamdasiniz hepiniz kizlarSeninle ayni gun transfer olduk transfer kardesiyiz kaset testin pozitifti zaten ins yarin guzel haberlerini bekliyorum ben de yarin 2. Kanimi vericem artisa bakacak doktor
Sanırım enfeksiyonu önlemek için bu ay gebelik testi yapana kadar yasak dedi hemşire pozitif olursa daha da yasak olurBenim doktorlar ilişkiyle ilgili herhangi bir yasaktan bahsetmedi daha transfer tarihi bile net belli olmadığı için
Ben dondurulmuş transfer olacağımNormalde opudan üç dört gün önce yasak başlıyor.
Canım kaçıncı gun embriyosuyduKizlar bu sabah yine dayanamayip test yaptim, negatif 7. Gunum, galiba tutunamadilar. Hic boyle testi 8. Gun sonrasinda pozitif olan var mi?