- 18 Haziran 2021
- 251
- 354
- 33
Evet göremedim burası mahşer yeri insanlara mı kolayım kendim mi dikkat edeyim bilemedim . Ağırda kaldırdım çok soğukta ve ayakta da kaldım umarım bebeğime bir şey olmamıştırCihazın kalitesnden görememiş olabilir canım sıkıntı yapma kendine görülür yakındabiliyorum deprem olunca şubat grubunda seni etiketledim ama göremedin haliyle canım
Ay hadi inşallah
İnşallah olmamıştır kanaman falan olmadıysa bir problem yoktur inşallahEvet göremedim burası mahşer yeri insanlara mı kolayım kendim mi dikkat edeyim bilemedim . Ağırda kaldırdım çok soğukta ve ayakta da kaldım umarım bebeğime bir şey olmamıştır
6,4mm kese gördü doktor buna göre hesaplamış hastanedeki arkadaşım öyle söylediYani haklısın kafa karışıklığı yaşamakta 3. Haftada kese görünmez ki . Acaba doktor döllenme olduğu günden itibaren mi sayıyor☺
Ben günlerdir aa ne kadar güzel geçiyor hamilelik günlerim derken bir anda mide bulantılarıyla şoka uğradımçubuk kraker, baharatsız yemekler iyi geliyor şimdilik. Bir de çok yememek gerekiyor az az sık sık çok daha rahat ediyor mide Valla benim şuan öyle umarım böyle devam ederim rahatım elhamdülillah
Yok hiç kanamam olmadı ara ara ağrım oluyor bel ve kaşık ağrısı onun dışında iyiiym çok şükürİnşallah olmamıştır kanaman falan olmadıysa bir problem yoktur inşallah
İnşallah güzelce duyarsın hayatımKızlar yarın kalp atışını duyacağım inşallahçok heyecanlıyım
Bızlerede haber ver mutlaka canım benım
İnşallah kızlar ya çıkar çıkmaz yazacağımİnşallah güzelce duyarsın hayatım
Bence etkilememiştir canım gönlünü ferah tut, hem kalitesiz spermler döllenme aşamasına gelemez merak etme, yolda ölürlerKızlar birşey sorucam eşimin testislerinde lezyon yani apse var birkac tane bayadr var ultrosana girdi genelde vucudnda var ama yumurtaliklarnda olmasi sperm kalitesini etkiler mi netten baktm bisey anlamadim .
Bunu duyduguma sevindim cunku esimede sordum oda bilmiyorum doktora sorarim dedi uzuldu sanki biraz .Allah razi olsun insaAllah doktorda bunu der .ben dusuk yaptim gecen sene martta 3 ay korundum 8 ay oldu bu subatla hamilelik olmadi butun tahlillerim temiz sukur bnm rahmim falan .regl oldum zaten yeni bu ay ovulqsyin kullanicam ilk defa bakalim nasip nyse o Rabbim hayirlisini nasip etsin cumlemizeBence etkilememiştir canım gönlünü ferah tut, hem kalitesiz spermler döllenme aşamasına gelemez merak etme, yolda ölürler
Doktora gittiniz miOrtalama 5000 de kese gözüküyor diye biliyorum
5+3 benim de ve benim de gıcık bir şekilde tam bir bulantı da diyemem. İçim almıyor sankiheralde yavaştan geliyor kusmalı günler. Az az sık sık ye. Mide boşken bulanıyorsun acıkınca yani. Bişeyler at ağzına
Bende 24 ocak 5. Gün tek eöbriyo transfer edildi. Yarın kese için gidicemMerhaba kızlar. 26 ocak dondurulmuş 6. Gün çift embriyo transfer edildi pozitifi gördüm sms kaç haftalık oluyor 15 gün sonra dr. Kontrole çağırdı ne görüceğiz. Bilgi verirseniz sevinirim.
O bendede oluyor canım içini ferah tutYok hiç kanamam olmadı ara ara ağrım oluyor bel ve kaşık ağrısı onun dışında iyiiym çok şükür
Bende öyleyim çok etkilendim. Ve evde tek kalmaktanda çok korkar oldum. Tvyi açmıyoruz eşim telefondan kendisi takip ediyo bana söylemiyor hiç . Hamilelik ekstra duygusallaştırdı heralde. Yüreğim parçalanıyo ağlıyorım sürekli. Rabbim yardım etsin ordakilereBen aşırı duygusallaşrım, haberleri izlememeye çalışsam da 3-4 defa denk geldi hüngür şakır ağladım. Korkuyorum bebeğime zarar gelecek diye, siz nasıl güçlü kalabiliyorsunuz kızlar?
Bence hurafe sonucta senın artan betana gore cocuk gelısıyorKese erken görünen erkek geç görünen kız diyorlar doğru mu ki
AminBunu duyduguma sevindim cunku esimede sordum oda bilmiyorum doktora sorarim dedi uzuldu sanki biraz .Allah razi olsun insaAllah doktorda bunu der .ben dusuk yaptim gecen sene martta 3 ay korundum 8 ay oldu bu subatla hamilelik olmadi butun tahlillerim temiz sukur bnm rahmim falan .regl oldum zaten yeni bu ay ovulqsyin kullanicam ilk defa bakalim nasip nyse o Rabbim hayirlisini nasip etsin cumlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?