2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Geçmiş olsun Ah maalesef anlık oluyor kazalar çok üzüldüm canım olmaz birşey inşallah sen içini ferah tut temiz çıkmış. Kuzey de dönerken kafasını parkeye vurdu sert indirdi geçen. Yanındayken bile oluyor suçlama kendini

Çok şükür canım şişlik indi.. şimdi de ateş ile uğraşıyoruz.. geldi mi üst üste.. neyse Allah beterinden korusun bütün kuzuları içinde benim yavrumu da

Maalesef emzirme danışmanını iptal ettim umarım yenisi bulurum. İzmirde oturuyorum istediğim programda Çeşme Alaçatı Kemalpaşa böyle yerlere yol ücreti alırım yazmış ben Bornova da oturuyorum İzmir'in merkezi yani. Kadına konum yolladım her şey tamam anlaştık bugün yazdı bana 450 lira yol ücreti alacağım yalniz diye iptal ettim bende zaten 2500 lira alacak 3 saatlik ev ziyareti için bu kadar abartmaya gerek yoktu bence. En başından söylese hadi neyse. Pazarı bekliyordum heyecanla İzmir'de emzirme danışmanı önerisi olan olur belki

Dogum yaptığın hastaneye gidip yardım istersen yardım ederler bence canım.. servise çık orda hemsilereler ayni zaman da emzirme danışmanı..

Canim biz 9 eylulde yatmistik. Oradaki emzirme danismanlarina arayip randevu olusturup gidebilirsin baya yardimci oluyorlar. Hangi hastanede dogum yapmistin ?

Kızlar günaydın. Hasta grip yada ateşli bebeğe demir ilacı vermeye devam edilir mi? Siz verdiniz mi? Burnun tıkalı ateş 37.7 civarı hala

Ozel hastanedeki hemsireler vs cok tecrubesiz. Ben medicana da yapmistim doktorlar evet guzel ama hemsire ve ebeler daha kucuk ve tecrubesiz canda nasildir bilmem
Valla ben doğum yaptım bir kere aşıya geldi doktor bir kerede bebek çok ağlıyor diye bebek hemşiresini çağırdım o kadar başka kimse ilgilenmedi zaten öğlen 1 de doğum yaptım sabah 8 gibi çıktık hastaneden :)

Ozel hastanedeki hemsireler vs cok tecrubesiz. Ben medicana da yapmistim doktorlar evet guzel ama hemsire ve ebeler daha kucuk ve tecrubesiz canda nasildir bilmem
Buranın en iyi hastanesi aslında ege üniversitesi hastanesi ancak mümkün değil oraya gitmem o kalabalığa girmem. Özel hastanelerin bir şeyden anladigi yok. Benim doktorum ayrıydı sadece doğum zamani gelince Can hastanesini kullanıyordu. Ekibi ebesi çok iyiydi izmirdeyseniz duymussunduzdur belki Nokta ebe ile çalışıyor onlara sorayım belki yönlendirirler beni

Dokuz eyluldede var ucretsiz yardimci oluyorlar

Kızlar günaydın. Hasta grip yada ateşli bebeğe demir ilacı vermeye devam edilir mi? Siz verdiniz mi? Burnun tıkalı ateş 37.7 civarı hala
Günaydın kuzum. Kuzey hasta idi ateş yoktu. Öksürük hapşuruk burun tıkanıklığı dr bi kaç gün demir verme dedi. Çok önemli değil birkaç gün vermemek , istersen kes sende

Günaydın kuzum. Kuzey hasta idi ateş yoktu. Öksürük hapşuruk burun tıkanıklığı dr bi kaç gün demir verme dedi. Çok önemli değil birkaç gün vermemek , istersen kes sende
Bana söylemedi doktor ama nette gezerken karşılaştım neden acaba kesiliyor bir ters etkisi mi var acaba?

bizim hayatımız düzenimiz altüst oldu kuzum hani şu an iyi bir şey gibi gelmiyor ama Allah bilir belki hayatımızın altı üstünden daha iyi olur
Buraya en son yazdığımdan beri baya depresyondayım her günüm ağlayarak geçiyor diyebilirim… Barbaros malum zor bir bebek annem eşim kayınvalidem bir arada zor baş ediyorduk zaten. Şimdiyse taşınıyoruz hiç bilmediğim bir şehre orada tamamen yalnız olacağım eşim işe gidecek akşam gelecek ne arkadaş ne akraba ne anne baba kimsemiz olmayacak
ben çocukla 2 saat bile yalnız kalamıyorum olmuyor baş edemiyorum onunla beraber ben de oturup ağlıyorum tek başına bakılabilecek bir çocuk gerçekten değil ya da ben yapamıyorum
Gözümden ayırmamama rağmen geçen gün yataktan düştü… iyi çok şükür bir şeyi yok ama yaşadığım dehşeti unutamıyorum bir de tek olsaydım ne yapacaktım diye düşünmeden edemiyorum
İşin içinden çıkamıyorum.
Eşimin işi sebebiyle gitmemiz gerekiyor ortakları çoğunluğun kararıyla merkezi başka şehre taşıma kararı aldı yatırımlarını oraya yapmak istiyorlar, şirketin geleceği açısından elzem bir durum gibi eşim de hayır diyemiyor
Son seçeneği bana bıraktı yine de..
Eğer asla yapamam olmaz diyorsan ortaklıktan çekilirim her şeye baştan başlarım ya da farklı bir iş koluna yönelirim ama tabii nasıl olur ne kadar sürede yeniden oturur yeni bir iş bilemem diyor
Ne yapacağımı şaşırdım Allah şaşırtmasın
Bir yanım dayanman lazım bu iş de hem geçimimiz hem çocuğumuzun geleceği diyor
İlla başka bir iş yapar eder ama belirsizlik tabii orası da kocaman ve alıştığımız bir hayat standardı var yeni bir işe girişirse şimdiki gibi olur mu olmaz mı meçhul
Gitsek orada tek kalmak kabus gibi
Kayınvalidem bizle gelemiyor hasta bakıyor annemlerin de burada onları bağlayan durumları var
Dua edin bana en doğru kararı vermek nasip olsun Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın ne diyeyim bilemiyorum düşün düşün beynim şişti

Yaa gerçekten başka şehir bebek olmasa bile zor Allah yardımcın olsun. Ama maddi olarak çocuğunun geleceği için gitmezsen aksi bi durumda çok pişman olursun sanırım. Bakarsın Barbaros sadece seninle kalınca bi süre sonra mutlu bi bebek olur. Gerçekten hiç belli olmuyor ufaklıklar çok insana alışınca çokluk istiyor, aramızda tek başına büyütenler var tabi zorlanıyorlardır ama oluyor bir şekilde. Bense hep annemleyim 10 gün tatile gitti feleğim şaştı Kuzey hep ilgi istiyor wc gidemediğim oldu. Yataktan düşmesi kötü olmuş hangimiz olsa panik olurduk canım çok normal. Şimdi yavaş yavaş emekleme başlayacak peşinde gezer Evini yeni düzenleyeceksin herşeyi sabitlersin korumalar yaparsın vs sıfırdan yapmak daha kolay olur. İnşallah en doğru en hayırlı kararı verirsiniz

İnsan her şeye alışıyor bir hafta on gün bilemedin bir ay sonra tamamen alışmış olacaksın emin ol. Ben annemle aynı sehirdeyim ancak ablamın ikiz bebekleri olduğu için annem hiç bana kalmıyor en son geçen ay gelmiştir mesela. Benim bebeğim de çok zorluklar yaratıyor bana eşim çok yoğun ve düzensiz çalışıyor ama bir şekilde oluyor. Karşıma koyup banyo yaptığım da kucağımda tuvalete gittiğimde akşama kadar kahvaltı yapmadan durduğumda afedersin tuvaletimi bir gün tuttuğumda oldu Ama bildiğim tek şey var biz ne kadar mutlu huzurlu olursak bebekte öyle oluyor direkt bizi kopyaliyorlar. Benim de yaşadığım şehirde hiç bir arkadasim çevrem yok ama her gün kızımı alır gezerim hir aktivite yaratırım. En azından aileniz var ve sağ önemli olan bu bence mesafe nedir gidilir gelinir bir şekilde bebeğe tek bakılır hiç merak etmeyin

amin kuzun inşallah
Umarım olur öyle bir mucize ama sanmıyorum
Karnındayken hatırlarsınız bu çocuk hiç mi uyumuyor nasıl sürekli hareket ediyor diyordum
Daha 13 haftalıktı hareket ediyor hissediyorum diyordum doktor bile inanmıyordu
Çocuk doğdu doğalı aynı karnımdaki gibi
Uyumuyor eli dursa ayağı durmuyor ki daha yürümeye falan başlamamış hali bu
Tek olunca nasıl oylayacağımı bilmiyorum Barbaros’u ben ne yapsam sıkılıp ağlıyor
Oyuncak veriyorum ısırıp atıyor ağlıyor
Kitap okuyorum kitabı yemeye çalışıyor olmayınca ağlıyor
Uyutmaya çalışıyorum ağlıyor
Her şeye itiraz ediyor ağlıyor e ne yapacağım o zaman diyorum? Ev kalabalık olunca kucaktan kucağa akşam oluyor bir şekilde
İnşallah büyüdükçe değişir düzelir bir an önce belki ben anlamıyorum dilinden ne bileyim kendi doğurduğum çocuktan korkuyorum tek başına kalacağım diye hiç aklıma gelmezdi gerçekten
hiç olmadık zamanda da böyle bir şey geldi başımıza işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…