- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
Kesinlikle katılıyorum bizim enerjimiz çok yansıyor onlara ama işte elimde değilİnsan her şeye alışıyor bir hafta on gün bilemedin bir ay sonra tamamen alışmış olacaksın emin ol. Ben annemle aynı sehirdeyim ancak ablamın ikiz bebekleri olduğu için annem hiç bana kalmıyor en son geçen ay gelmiştir mesela. Benim bebeğim de çok zorluklar yaratıyor bana eşim çok yoğun ve düzensiz çalışıyor ama bir şekilde oluyor. Karşıma koyup banyo yaptığım da kucağımda tuvalete gittiğimde akşama kadar kahvaltı yapmadan durduğumda afedersin tuvaletimi bir gün tuttuğumda oldu Ama bildiğim tek şey var biz ne kadar mutlu huzurlu olursak bebekte öyle oluyor direkt bizi kopyaliyorlar. Benim de yaşadığım şehirde hiç bir arkadasim çevrem yok ama her gün kızımı alır gezerim hir aktivite yaratırım. En azından aileniz var ve sağ önemli olan bu bence mesafe nedir gidilir gelinir bir şekilde bebeğe tek bakılır hiç merak etmeyin
Yalan yok annelik bana çok zor geldi
Lohusa depresyonuna girdim ve çok uzun sürdü daha yeni yeni ışığı görüyor gibiydim yeni yeni bir şeyler düzeliyordu ve hop bir anda başımıza bu geldi
Bu günler de geçecek elbet ama keşke bu kadar zor olmasaydı inşallah ben de alışırım eşimin yıllardır verdiği emekler boşa gitmez ve bir bilinmeze yönelmek durumunda kalmayız