Bebek yatakları zaten sert oluyor bu yüzden.Evet canım gece kendi dönüyor yüz üstü bulunca hemen kaldırıyorum. Sonra zaten uyku açılıyor bide pış pış la uğraş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek yatakları zaten sert oluyor bu yüzden.Evet canım gece kendi dönüyor yüz üstü bulunca hemen kaldırıyorum. Sonra zaten uyku açılıyor bide pış pış la uğraş...
Gunduz bi iki kere gozlemleyeyim yanında anca o zmn rahat edecek içim..Bebek yatakları zaten sert oluyor bu yüzden.
Bizimde öyle ya geçmiyor bitmiyor. Bir çığlığı ile hepimizi yönetiyor gelin beni eğlendirin beni uyutmaya çalışın beni emzirmeye çalışın robot gibi yaptı bizi çığlıklarla yönlendiriyor. Uyku desen zaten saçma bir düzeni var düzensizlik. Gece uykusuna geç yatardı ama uyurdu ilk defa bu gece saat başı uyandı. Her gün daha kötüye gidiyot çocuk ama bir kere hasta oldu ya aman ateşi çıkmasın da modundayim :)Kızlar bayadır uğrayamıyodum 4.ay çarptı valla beni uykusuzluğa alışıktım da yani bu uykusuzluk değil direk uyumamak oldu gece 1den 5e kadar karanlıkta öyyyleee oturuyoru ha uyur ha uyur derken bayılıyorum artık. Gündüz uykuları da azaldı 20-25 dkda zıpkın gibi kalkıyo. Bi de bunlar yetmwzmiş gibi 2 tane günüm vardı 20-25 kişi ağırladım 1 gün arayla evin temizliği hazırlığı bebiş derken pertim çıktı. 2.çocuğu olanı da tebrik ederim sağlıkla kucağıma alsın sağlıkla büyüsünler inşallahgeçenlerde eşim tutturdu 2.yi denesek mi yaaa falan diye kızım uzun denemeler sonrası olmuştu dedim bi de ilkte tutcağı tutar cesaretim yok hayır kafayı yemedim daha gerçekten sanki yıllar öncesi hamileymişim gibi geliyo öyle unutmuşum
Uyumuyodu ama bu kadar huysuz değildi bi de en azından 1 saatte bi kalkkypdu şimdi bütün gece oturuyoruz ve aşırı huysuz gece olunca beni ateş basıyo artık uyutma çilesindenCanım ben geçen Kutayı yüzüstü buldum yatakta kendi dönmüş. Ondan beri de bazen görüyorum dönmeye çalışıyor uyurken, kafasını sağa sola atabiliyor kendi bi de yüzü gelince elleriyle kendini kaldırıyor rahatsız olunca da ağlıyor. Kendi dönüyorsa kafasını kurtarabiliyorda bu aylarda zaten isteyen bebe yüzüstü yatıyormuş. Hatta geçen misafirlikte kucağımda uyudu yüzüstü bıraktım baya güzel uyudu orada
Canım senin bebiş zaten uyumuyordu daha ne olmuş olabilir diye düşünüyorum ben de kendime zor bakıyorum şu ara misafir ağırlamak çok zor geliyor, inş kimse gelmez, seni tebrik ederim
Benimki eee eee eee demeyi öğrendi ben söylerken o da söylüyp keşke video atabilsem o kadar komik ki geçen gün kucağımda pışpış yapıyprum ağzımı kapatıyo sus uyutma diye gece de tiz tiz çığlıklar atıyoBizimde öyle ya geçmiyor bitmiyor. Bir çığlığı ile hepimizi yönetiyor gelin beni eğlendirin beni uyutmaya çalışın beni emzirmeye çalışın robot gibi yaptı bizi çığlıklarla yönlendiriyor. Uyku desen zaten saçma bir düzeni var düzensizlik. Gece uykusuna geç yatardı ama uyurdu ilk defa bu gece saat başı uyandı. Her gün daha kötüye gidiyot çocuk ama bir kere hasta oldu ya aman ateşi çıkmasın da modundayim :)
Böyle dönemleri oluyor ya dün bizimki de hiç uyumadı gündüz 1.30da kalktı saat 4 oldu tık yok dışarı çıkardım uyusun diye bebek arabasında oturup etrafı izlicekmiş, sonra bi baktım otururken uyumuş onda da 15 dk falan uyudu anca. Sonra seçim arabası geçti uyandırdıUyumuyodu ama bu kadar huysuz değildi bi de en azından 1 saatte bi kalkkypdu şimdi bütün gece oturuyoruz ve aşırı huysuz gece olunca beni ateş basıyo artık uyutma çilesinden
Bizimki de uykusu gelince eeee eeee diyor ama ben uyutmaya başlayınca istemiyor yüksek sesle bağırıyor eeeee eeeee diye en son ben kazanıyorum tabi ama gel gör ki ne halde oluyorum kazanana kadarBenimki eee eee eee demeyi öğrendi ben söylerken o da söylüyp keşke video atabilsem o kadar komik ki geçen gün kucağımda pışpış yapıyprum ağzımı kapatıyo sus uyutma diye gece de tiz tiz çığlıklar atıyo
Sana helal olsun demek istiyorum nasıl gün yapabiliyorsun bebişle bravo pasta börek hazırlık temizlik ne ara hallediyorsun bunları? Cicim bize de söyle sırrını, ben yemeğimizi ancak yapabiliyorum eşim gelince o daKızlar bayadır uğrayamıyodum 4.ay çarptı valla beni uykusuzluğa alışıktım da yani bu uykusuzluk değil direk uyumamak oldu gece 1den 5e kadar karanlıkta öyyyleee oturuyoru ha uyur ha uyur derken bayılıyorum artık. Gündüz uykuları da azaldı 20-25 dkda zıpkın gibi kalkıyo. Bi de bunlar yetmwzmiş gibi 2 tane günüm vardı 20-25 kişi ağırladım 1 gün arayla evin temizliği hazırlığı bebiş derken pertim çıktı. 2.çocuğu olanı da tebrik ederim sağlıkla kucağıma alsın sağlıkla büyüsünler inşallahgeçenlerde eşim tutturdu 2.yi denesek mi yaaa falan diye kızım uzun denemeler sonrası olmuştu dedim bi de ilkte tutcağı tutar cesaretim yok hayır kafayı yemedim daha gerçekten sanki yıllar öncesi hamileymişim gibi geliyo öyle unutmuşum
Pzt annemlw ablam geldi ablamla ben temizliğe giriştik annem kızımı dışarı çıkardı. Cam kapı perde öyle giriştik salı tek annem geldi 1 oda ve mutfak kalmıştı onları hallettim annem bebişe baktı. Akşama da babası 1 saat bebişe baktı banyoları hallettim. Çarşamba kızımla market alışberişi yapıp börek sarıp tatlı yaptık salataları hazırladık annem 2 çeşit ablam da 1 çeşit yapmıştı perşembe sabahtan ablam geldi sil süpür yaptık masayı kurduk misafirleri ağırladık ikindi gibi herles gitti ve ben bebişle bulaşıkları halledip kuaförr gittim cuma yatış ve salaya tatlı yapımı sofra kurumu cmt annemle ablam yine 2 çeşit yapıp getirdiler sabahtan geldiler sil süpür yaptık misafirler 6 gibi gitti 7de kayınvalidemler geldi onlara ikramlık koydum bebiş severken ben bulaşık makinesini boşaltıp yenilerini koydum evi süpürdüm sildim tuvaletleri çamaşır suladım ve 2 makine çamaşır attım havlular falan masa örtüleri pertim çıktı ama hem misafirleri savdım hem evim dip köşe cam perde temizlendi ramazanlık oldu bidaha kurbana anca böyle temizlerimSana helal olsun demek istiyorum nasıl gün yapabiliyorsun bebişle bravo pasta börek hazırlık temizlik ne ara hallediyorsun bunları? Cicim bize de söyle sırrını, ben yemeğimizi ancak yapabiliyorum eşim gelince o da
Valla benim bir aylık işim bu Ben fırsatım varken genelde uzanıyorum ya da banyo falan yapıyorum bende mi problem var acaba ya maşallah size eşim bebeğe bakınca yemek yapıyorum kahvaltı da Allah ne verdiyse artıkPzt annemlw ablam geldi ablamla ben temizliğe giriştik annem kızımı dışarı çıkardı. Cam kapı perde öyle giriştik salı tek annem geldi 1 oda ve mutfak kalmıştı onları hallettim annem bebişe baktı. Akşama da babası 1 saat bebişe baktı banyoları hallettim. Çarşamba kızımla market alışberişi yapıp börek sarıp tatlı yaptık salataları hazırladık annem 2 çeşit ablam da 1 çeşit yapmıştı perşembe sabahtan ablam geldi sil süpür yaptık masayı kurduk misafirleri ağırladık ikindi gibi herles gitti ve ben bebişle bulaşıkları halledip kuaförr gittim cuma yatış ve salaya tatlı yapımı sofra kurumu cmt annemle ablam yine 2 çeşit yapıp getirdiler sabahtan geldiler sil süpür yaptık misafirler 6 gibi gitti 7de kayınvalidemler geldi onlara ikramlık koydum bebiş severken ben bulaşık makinesini boşaltıp yenilerini koydum evi süpürdüm sildim tuvaletleri çamaşır suladım ve 2 makine çamaşır attım havlular falan masa örtüleri pertim çıktı ama hem misafirleri savdım hem evim dip köşe cam perde temizlendi ramazanlık oldu bidaha kurbana anca böyle temizlerim
Bikaç kez konusu geçmşti kafa rahatlığı benim için beden dinlenmesinden daha iyi ev kalkmış gidiyoken 10 aaat uyusam dinlenemem yapım buValla benim bir aylık işim bu Ben fırsatım varken genelde uzanıyorum ya da banyo falan yapıyorum bende mi problem var acaba ya maşallah size eşim bebeğe bakınca yemek yapıyorum kahvaltı da Allah ne verdiyse artık
Benimki normalde de zaten uykuyla sıkıntısı var ama bes aya bır hafta kalaya kadar efsane kötüydü yanı hiç hiç sıfır uykuydu sonra bır uyuyor bır uyumuyor 20 dk 40 dk bir gün on dk on dk ama o haftalarda cok cok başkaydı gerçekten 5 ay olunca rahatlıyorlar bıraz ama o huysuzlukları kalıyor benceatatalya Papatyamaviss 4. Ayi bitiren kızlar bi haber verin hele bu uyku gerilemesi ne zaman bitiyor ya da bitiyor mu haftaya 5 aylik oluyor atak hastalarına göre 21. Hafta güneşli günler görmem lazım ama uykuda gram düzelme yok hatta bir haftadır memede uyuyo desem yeridir bırakıyorum yatağa 10 dakika geçmeden ağlıyor görünürde gelen diste yok
Biz yaşamadık onu ya. Kuzey'in hep standart gitti uykular. Bitek diş çıkarken ağlayarak uyanmaları oldu o kadaratatalya Papatyamaviss 4. Ayi bitiren kızlar bi haber verin hele bu uyku gerilemesi ne zaman bitiyor ya da bitiyor mu haftaya 5 aylik oluyor atak hastalarına göre 21. Hafta güneşli günler görmem lazım ama uykuda gram düzelme yok hatta bir haftadır memede uyuyo desem yeridir bırakıyorum yatağa 10 dakika geçmeden ağlıyor görünürde gelen diste yok
Yeni dönmeye başlayınca yapmaya başladı canim yüz üstü hiç yatirmamistim.. o zmn artık kandırmayalım biraz da öyle uyusunabis66 canım benim kızım 1 aylıktan beri gece gündüz yuzustu uyuyor baslarda korkuyordum tabi ama artık beden hakimiyeti oldukça fazla başını hatta gövdesini kaldırabiliyor seninki de kendi dönüyormuş döndükten sonra sorun yok diyor doktorlar genelde
Öyle rahat etmiş demekki minnosbenimki henüz dönmüyor ama sirt ustu asla uyumuyor bıraktığım gibi acıyor gözlerini yuzustu rahat ediyor öyle seviyor hatta gunduz oyun halisin da bıraktığımda sirt ustu durduğu 10 dakikayı geçmez hemen ağlıyor yuzustu bırakınca baya oyalaniyorYeni dönmeye başlayınca yapmaya başladı canim yüz üstü hiç yatirmamistim.. o zmn artık kandırmayalım biraz da öyle uyusun