2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım bende 3gundur ocean veriyorum bu ay doktora gitmedim gidene kadarda sağlık ocağının verdigini kullanmak istemedim eczacıya sordum damlalik üstünde 0.5 ml yazıyor oraya kadar cek ver dedi damla saymadım o yüzden simdilik böyle veriyorum 5. Ayda doktora sorucam artık
Banada öyle dedi ama emin olamadım bende öyle devam edim o zaman çok teşekkür ederim

Var mi kızlar bilgisi olan.. ek olarak ilk defa köz patlican yedim 4 aydır ilk defa.. patlican alerji yapar mi ki yaa.. kafama takıldı tüm gece..
Patlıcan ben yiyorum ama bebeğe verılmesı hemen uygun olmayan gıdalardan belkı oyuzden etkılemiştir aynı zamanda zor yaptıysa popoda çatlak olabılır

Kızlar bebekleri yanınızdan yatak odasından kendi odasına ne zaman geçirmeyi planlıyorsunuz? Ben 6. ay diye düşünüyordum ama şimdi çok mu erken diyorum.
Bence anne ve bebeğe bağlı. Ben ayıramam 6.ayında diye düşünüyorum.
Beşiğine ne zaman sığmazsa o zaman ayırcam😂

Merhaba arkadaşlar demir vitamini ocean microfer kullananlar kaç damla veriyosunuz biz bugün yeni başlıyoruz
Kilosu kadar damla veriyorum ben
Kızlar bebekleri yanınızdan yatak odasından kendi odasına ne zaman geçirmeyi planlıyorsunuz? Ben 6. ay diye düşünüyordum ama şimdi çok mu erken diyorum.
Ben de anne yanı beşiğine ne zaman sığmazsa o zaman geçirirm diyorum, sanırım 9 ay civarı olur. Odasına telsiz koyacağım, zaten yan odada olacak her ağladığında koşarım 🥹

Patlıcan ben yiyorum ama bebeğe verılmesı hemen uygun olmayan gıdalardan belkı oyuzden etkılemiştir aynı zamanda zor yaptıysa popoda çatlak olabılır
Yok kuzum vıcık vıcık hemen yapiyor, simdide yesilimsi siyaha yakın puturler vardı.. ay deli eder bunlar adamı kaka inceliyorum her defasında 😔😔

Evet ek gıdada armut yedirince vücudunda döküntü olmuştu...alerjik belirtileri çocuktan cocuga çok değişiyor biz hiç kan görmedik mesela gelişimi de iyiydi ...bizde daha çok yoğun gaz huzursuzluk uykuya dalamama deri dokuntuleri ve solunum belirtileri şeklindeydi o yüzden süt ürünlerini ihtimalini de düşün bugüne kadar kan olmamıştır belki başka belirti vermiştir kaşarı da fazla yedim dedin ya..
Aynen canım belkide.. ufak tefek sivilce oluyordu vücudunda ama çok evham yapmamıştım 😞

Bu evin düzenine bebeginle senin durumuna göre değişen bisey bence
Bebek gece kesintisiz uyuyorsa yada bikac kere kalkip hemen uyuyorsa ve sen kalkip onun odasına gitmekten rahatsız olmayacaksan ayirabilrisin 6 ay sonrası ama mesela benim kizim gece sürekli sürekli uyanıyor bazen 15-20 dakika bile uyumuyor abiside öyleydi ben abisini besiginden alip koyunca bile sinir krizleri geçiriyordum yer yatağı yapıp yanıma alınca rahat ettim sonrada 120*200 montessori yatak aldık beraber yattık gece uykuları düzene girinceye kadar.. kızımda şuan yanımda uyuyor ben beden ve akıl sağlığımı ancak bu şekilde koruyabiliyorum😅 ne zaman uykusu düzene girer kesintisiz uyur o zaman ayırmayı düşünürüm

Aynen canım belkide.. ufak tefek sivilce oluyordu vücudunda ama çok evham yapmamıştım 😞
Üzülme canım doktora git bakalım ne diyecek belki diyet bile onermez benim kızda da kaka mukuslu çok uzun zamandır ama kan görmedim ek gıdada yoğurdu biraz ötelemeyi düşünüyorum bakalım

Üzülme canım doktora git bakalım ne diyecek belki diyet bile onermez benim kızda da kaka mukuslu çok uzun zamandır ama kan görmedim ek gıdada yoğurdu biraz ötelemeyi düşünüyorum bakalım
Alerjik olsa bile azar azar taddirmak lazım büyüyünce geçecek inşallah alerji durumları bi videoda öyle dinlemiştim kaldı sanırım aklimda

Kızlar sizler de kucak durumu nasıl son 10 gündür resmen kucaktan inmiyor önceden anakucağında oyun halısında oyalanırdı şimdi hemen mızırdanıyor bir de sol kalça gelişim geriliğinden ponseti cihazı takıldı bu ara ekstra ekstra huysuz yüzümüze bile bakmıyor sizde durumlar nasıl bebeğim ne zaman normale döner kendi kendine oyalanabilir en azından bir süre çok sıkıntıdayım

X