2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızz mavişim bu ne güzellik canına yandığım yaa😍 nasılsın ben giremiyorum bayaadır babannemlerde yaşamaya başladık nerdeyse kızımla, bu ara yeni huy peydahlandı kendini sıkarak ağlama. Ve hiçbir şekilde avutamıyorum ne yapacağımı şaşırdım senin hiç başına geldi mi böyle bişey?

Goon benim kızımı aşşırı derecede pişik yaptı 1 hafta geçiremedik çocuk çıldırdı acıdan. Her bebekte farklı oluyordur muhtemelen ama baby turco yaradı bize de
Allah seni resmen utandım hee 🙈🙈🙈
Kendını sıkarak ağlama sıkarak çığlık atma bol bol hemde soyle yatıyor mesela odadan çıkıyorum anammm yarabbılalemın dıyorum noldu yanı 😂 normal dur daha neler edecekler
Bugun benım kinin dönme kilidi açıldı iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum dönüyor kolu altta kalıyor busefer hunharca ağlıyor cunku gerı dönemiyor 😂

Kızlar ben bu ek gıda konusunda çok kafama takıyorum ya. Nasıl olacak ne verilecek nasıl hazırlanacak.. liste yapan var mı? Putursuz mu vericez havucu.. içine z.yagi mi koyuyoruz...
Doktor mu verir listeyi.. video izleye izleye deli çıktım..

Valla size kolay gelio ama ben yogurtta yapamiyorum🤪🤪😅😅
Canım bana dr önce suyunu ver dedi sonra rendesini yavaş yavaş pütürcüğe geçeceğiz.
Bugün bir kaşık elma suyu verdim. 3 gün az az arttıracağım alerji ihtimaline karşı. Elma,armut,havuç,kabak,patates ve ev yoğurdu. Sadece bunları saydı. Elmadan başladık bakalım ☺

Kendını sıkarak ağlama sıkarak çığlık atma bol bol hemde soyle yatıyor mesela odadan çıkıyorum anammm yarabbılalemın dıyorum noldu yanı 😂 normal dur daha neler edecekler
Bugun benım kinin dönme kilidi açıldı iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum dönüyor kolu altta kalıyor busefer hunharca ağlıyor cunku gerı dönemiyor 😂
Ay hadi yaa çok kötü değil mi ama odun gibi yapıyo çocuk kendini kasarken

Ay benimki de yüz üstü dönüyor kolunu kurtaramıyor geri sırtüstü de dönemiyor uğraşıyor sonra ağlıyor. Birde geceleri gazı olunca ayaklarını kaldırıp kaldırıp yere vuruyor 🤣

Canım bana dr önce suyunu ver dedi sonra rendesini yavaş yavaş pütürcüğe geçeceğiz.
Bugün bir kaşık elma suyu verdim. 3 gün az az arttıracağım alerji ihtimaline karşı. Elma,armut,havuç,kabak,patates ve ev yoğurdu. Sadece bunları saydı. Elmadan başladık bakalım ☺
teşekkür ederim canım, Kuzey severek başlar umarım 🥰

Ay benimki de yüz üstü dönüyor kolunu kurtaramıyor geri sırtüstü de dönemiyor uğraşıyor sonra ağlıyor. Birde geceleri gazı olunca ayaklarını kaldırıp kaldırıp yere vuruyor 🤣
Ya of sorma oyun halısına bırakıyordum 15-20 dk duruyordu en azından bi işimi görüyordum koyuyorum ıkı dk sonra ağlıyor duzeltıyorum bes dk sonra yıne ağlıyor bunu derhal öğrenmesi lazım 😂

Ya kızlar Allah aşkına kızım 2 gündür asla tek kalmak istemiyor sürekli bi ağlama modunda kucak istiyor otun oynatıyorum sıkılıyor memnun olmuyor belim koptu kucağımda taşımaktan sizin bebekleriniz de böyle mi bu atak mı ya acaba beni çok zorluyor gündüzleri 🫤😔😔😔

Ya kızlar Allah aşkına kızım 2 gündür asla tek kalmak istemiyor sürekli bi ağlama modunda kucak istiyor otun oynatıyorum sıkılıyor memnun olmuyor belim koptu kucağımda taşımaktan sizin bebekleriniz de böyle mi bu atak mı ya acaba beni çok zorluyor gündüzleri 🫤😔😔😔
Ayni canım merak etme bu bebeler hep aynı atakta😅😅😅 oturunca ağlıyor hemen.. evin içinde dört dönüyoruz.. anakuvaginda oyuncak veriyorum iki çeviriyor yine ağlıyor 😅😅

Hepsi aynı model bunların ya Deniz'in yaptıklarını okuyorum 😄

Aynen bende öyleyim ya hiç gerek yok kasmaya il etapta verilecek şeyler belli zaten 😄3 gün kuralı ile pürüzlü vericez tamam 😄
Ben şu an 3 gün kuralını da bilmiyorum kdkdşdkd
5. ay kontrolünde doktora sorarım anlatır ona göre ilerleriz işte aman
Hemen hemen aynılar kuzum çok çabuk sıkılıp söyleniyor bizimki de. Oyun halısında oynuyor bi süre, sıkılınca ordan alıyorum kucakta bir şeyler sonra mama sandalyesin koyup eline hışırtılı bir şeyler veriyorum. Geçen yemek yemeye gittik garson pipet verdi eline. Dışı hışırtılı ya nasıl oyalandı onla😅
Neyse işte ondan da sıkılırsa oda değiştiriyoruz falan akşama kadar böyle. Uykuya geçiş aşırı zorlaştı bizde. Ya memede ya bebek arabasında uyuyor. Emziği tamamen bıraktı uyku için veriyodum önceden. Şimdi ağzına yaklaştırdığım an bağırıyor.

Sleepy sırttan çıkıyordu sürekli molfixe geçtim o da bacak tarafındaki bantlardan çıkıyor goon aldım şimdi bide onu deniycem
İnşAllah iyi gelir bende sarı paket molfix alacağım galiba bundan sonra
Canım bezin üzerinde yazan önemli değil bacak yapısı önemli bence darsa büyük alacaksın. Külot bezi yürüyen çocuklara mantıklı bunlara zor çekerken iterken yırtılır yanlar
Hım haklısın canım

Onlukleri plastik alın bezler hep lekeli kalıyor bence başka bir şey lazım değil yiyecek olarak bebek irmigi tarhanasi şunu bunu organik şeyler alınabilir tadimdan sonra
Ya herşeyi ayrı mı alcaz biz böyle bebiş için😅
Hepimizinki aynı csnım😊

Ya of sorma oyun halısına bırakıyordum 15-20 dk duruyordu en azından bi işimi görüyordum koyuyorum ıkı dk sonra ağlıyor duzeltıyorum bes dk sonra yıne ağlıyor bunu derhal öğrenmesi lazım 😂
Ben müdahale fazla etmek istemiyorum kolunu çıkaramıyorsa ağlıyorsa ben sırtüstü çeviriyorum sadece bosver kızım dönmene gerek yok diyorum 🤣

Ben şu an 3 gün kuralını da bilmiyorum kdkdşdkd
5. ay kontrolünde doktora sorarım anlatır ona göre ilerleriz işte aman

Hemen hemen aynılar kuzum çok çabuk sıkılıp söyleniyor bizimki de. Oyun halısında oynuyor bi süre, sıkılınca ordan alıyorum kucakta bir şeyler sonra mama sandalyesin koyup eline hışırtılı bir şeyler veriyorum. Geçen yemek yemeye gittik garson pipet verdi eline. Dışı hışırtılı ya nasıl oyalandı onla😅
Neyse işte ondan da sıkılırsa oda değiştiriyoruz falan akşama kadar böyle. Uykuya geçiş aşırı zorlaştı bizde. Ya memede ya bebek arabasında uyuyor. Emziği tamamen bıraktı uyku için veriyodum önceden. Şimdi ağzına yaklaştırdığım an bağırıyor.
Bende emzik veriyorum alıyorsa ya aç yada uykusu var diye dusunuyorum. Emzirmissem sallıyorum uyusun diye emzik çok büyük kurtarıcı benim için

@sadeetelvee @Kolostrofobi X XbirKadin @Ihlamurseven bayadır yoklar mı ben mi gözden kaçırdım? 🤔 aaah sandriyon sandriyon keşke gelsen bi anda nerdeyse ek gıdaya başlıcaz doğum yaptık gittin😣

Merhaba canım 😇 Evet uzun zamandır yokum, arada giriyorum ama takip edemiyorum bile. Yoğun geçiyor günler.
Henüz ek gıdaya başlamadım. Bebeğim yüz üstü dönmeye erken başlamıştı zaten 15 gündür de sürünüyor. İştahı çok azaldı ama kilo alımı iyi. Sütüm bayağı azaldı, çoğunlukla mama yiyor. Çok sosyal bir bebek. Kalabalığı seviyor, gülmeyi seviyor
Bazen 2 saat bazen 3 saat uyanık kalıp uyuyor ama uyku süreleri azaldı. Yarım saat uyuyor, nadiren bir saat. Gece uykumuz iyi ama.. Elleri hep ağzında, kucakta gezmeyi de çok seviyor. Benim bebeğim böyle şimdilik. Sizinkiler nasıl ? 😇

X